Burtici fericite de septembrie-octombrie (184)
Raspunsuri - Pagina 5
Danuta1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui moni_iulia Am si eu o problema cu 15% : brutul meu este mai mare decat salariul de baza iar in art 66 scrie ca se acorda diferenta pana la salariul de baza(diferenta care in cazul meu nu exista sau nu e una pozitiva). Voua v-a dat diferenta pana la salariul de baza s-au v-au platit medicalul 100%? Iulia 34+ cu "Tudorita Mihaita" |
Mie mi s-a dat diferenta pana la salariul de baza (sigur, pt. ca initial nu intelesesem de unde reieseau niste sume si am cerut lamuriri). Dar in cazul meu diferenta era pozitiva.
Dana 37+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
AMR 2-3 saptamani
NelaM spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aidaciolac dragelor , mii de scuze , sunt un recuperari , am musafiri so , timp io |
Aida,
Iaca si linkul cu poze, incerc sa il pun si la semnatura, sper sa imi iese!
Poze cu strutzii
Distractie cu ai tai azi (daca retin eu bine ai tai trebuiau sa vina zilele astea, nu?)
Nela, viitoare mamica de Ana, 36+
Manca-o-ar mama de strut!
adinus8 spune:
buna dimineata fete dragi!
in primul rand, Maria, te strang in brate de departe si sper din tot sufletul ca micutului tau ii este mai bine acolo unde este acum
Croco, Gegea, felicitari ptr puiutii cei mici...pup mutritzele lor pufoase
Katteryna , parca ma vad pe mine, ma si ia groaza...mie nu prea mi-e frica de nastere, adik si daca-mi e, evit sa ma gandesc dinainte ca oricum nu are nici un sens.doar ca la mine e problema cu pozitia posterioara, chiar daca cefalica a bb-lusului. asa cum am mai scris, moasa m-a avertizat ca o sa fie un travaliu lung si dureros( dragut din partea ei, nu?) si cand am intrebat de epi, mi-a raspuns nonsalant ca e un singur anestezist pe sectie si ca s-a mai intamplat sa nu fie disponibil la cererea pacientelor, dar ca sunt foarte multe femei care nasc completely natural si ca sigur o sa fiu si eu "brave".oricum, eu am aici 5 fete romance, care au nascut in ultimii doi ani si ipoteza se confirma...cu exceptia uneia, la care i-au administrat epidurala dupa 17 ore de travaliu chinuitor, restul s-au chinuit asa, doar cu gas and air.... deci Luto si Manga, voi sunteti norocoase daca v-au spus ca va administreaza epi fara probleme, la cerere
Cristina, daca colul tau e inchis, inseamna ca ala pe care l-ai vazut tu in cada nu era dopul? ca nu mai inteleg oricum, lasa ca nu mai e mult si-o sa ti si tu puiu' in brate
Nela si eu am zis la fel.primeaza romana ...cu engleza nu-mi fac probleme, sunt sigura ca va prinde rapid de la gradi, scoala, etc. si oricum, ma gandesc ca daca am vb si noi cu ea in engleza, am bulversa-o de tot. cat despre strutza ta scumpa, bucura-te...mie mi-au zis acum doua saptamani la scan ca are piciorutzele mai mici cu 3 sapt decat capul, desi la morfologia de 20 de sapt era perfect dezvolata. iti dai seama cat m-am nacajit, desi ei au spus ca nu cred sa aiba nimic, doar ca va fi mai micuta( calmul englezesc proverbial se confirma de fiecare data).acuma eu pot doar sa sper ca va fi bine si ca va semana cu mine( ca tati e inalt rau). ne-o dorim prea mult sa nu fie asa si cred ca D-zeu stie si vede asta
Luto, eu azi la 12 ma duc la moasa, a uitat ametita sa-mi dea si recipientul ptr pp...so...cred ca doar o sa-mi pierd timpul.o sa insist oricum sa-mi spuna cum sta bb in burtica, ca eu o simt foarte ciudat, ca si cum ar sta transversal...vad la fiecare contractie, cand uterul se muleaza pe ea, doua gomoloaie, ca si cum as mai avea o pereche de sani[alcool
Techila si Iulika, am admirat pozele cu piticii si sunt absolut delicioase
38+
AMR 11 days!!! more or less...
pozici
diamar78 spune:
Am vazut poze cu Bruce si cu baietelul Melaniei. Niste scumpei.
Proaspetele mamici,cum va descurcati cu treburile casnice?
Deci maine avem un dovlecel. Bafta Alecxsa!
Eu tocmai am aflat ca David are cocktail in gat, stafilococ si pneumococ. I-am facut corprocultura ca banuiam ca are viermisori si zice dr hai sa facem si un exudat desi nu prea are probleme cu gatul. Acum cred ca trebuie sa-l bag pe antibiotic ca vine bebele si David e purtator sanatos.
Ma bag sa calc o tura de haine ca de azi dimineata spal, dar inca nu am ajuns sa spal hainele de bebelus.
Bagajul e aprope gata, mai lipseste lenjeria intima, ,mi-am facut o tura de tampoane dintr-un pachet mare de vata dar mai trebuie inca dintr-un pachet. Pe bebe nu duc decat pampers pt ca nu ne lasa cu haine.
35+ cu Matei si mamica strengarului David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
titi143 spune:
Iupi mi-am schimbat semnatura, astazi implinim 33 de saptamani.
Fetelor am o intrebare, am inteles ca ar fi o lege in contractul colectiv de munca cum ca la nasterea unui copil au dreptul la un salar compensator atat tatal cat si mama. Oare este adevarat?
33+ cu Eduard Toma
Evolutia noastra
adinus8 spune:
Alecsxa bafta multa maine. tinem pumnii si ne gandim la tine
Diamar sanatate multa puiutul David
38+
AMR 8 days!!! more or less...
pozici
blanca000 spune:
Fete dragi,
Eu sunt o proaspata mamicuta de zmeurica de iulie-august si cum noi incheiem odiseea noastra frumoasa aici e randul sa va predam stafeta caci astzi incepe oficial odiseea voastra de septembrie-octombrie.
TOAMNA SE NUMARA BOBOCII si voi incepeti astazi sa va numarati boboceii vostri frumosi si perfecti cum ii doriti de atata vreme.
Nasteri usoare fetelor, sa aveti mult curaj caci nimic nu e mai frumos decat sa aduci pe lume copilul tau, puiutul tau pe car eil astepti de atatea luni si pentru care deja ai trait semtimente deosebite.
O sa aveti parte de alte minunate sentimente de acum incolo, unice, pe care numai voi MAMELOR le puteti avea.
Inca odata mult curaj, nasterea nu e ceva de speriat..totul vine natural si o sa vedeti sa puteti suporta totul,alaptarea e o minune, primul zambet al bebelusului il veti purta mereu in imagine si in suflet.
Va pupam noi toate zmeuricile si va dorim toate clee bune si bebelusi superbi.
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
Nunta noastra 2004
aidaciolac spune:
NelaM merci mult imi plac tare mult pozele tale
va zut poze si de raluca_U, techila si iulika
Alecsxa maine va fi plin de ele pt voi si stai calma ca va fi bine
Am o problema mare e perioada nucilor. A nucilor noi albe pe care le depielitezi si au miezul dulce , dar din cate stiu sunt pline de iod . Este voie sau nu este voie ?
va si o zi buna sa aveti
Aida ... 37+ AMR max 14 zile
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
lutoniana spune:
Ioiiii fetelor ce am obosit cred ca imi voi face plimbari numai de juma de ora maxim o ora ca nu mai tine.....
Iulika Bruculica e asa dragut...si mi se pare ca a crescut mult.
Sa ne zici ce ti-a mai zis moasa.
Adinus stai calma ca am si eu din cand in cand chestia cu 2 gologoaie....dar mi-a zis ca sta foarte bine bebelusul..ca doar nu s-o fi intors acum a iurea.
Si noua ne-a zis la cursuri ca exista posibilitatea sa asteptam dar nu mai mult de juma de ora, pt epi.....acum nu stiu cum e la Duamna Manga la capitala
Sa imi spui ce ai facut azi la moasa ca si eu merg maine si ultima data se credea spirituala si mi-a zis: "sper sa ne mai vedem si in 2 sept." Iar maine ii arat ca ne mai vedem
Diamar multa sanatate puiului mare
Cea mai fericita 38 + cu
AMR 11 zile pana la cea mai frumoasa intalnire
vias spune:
pai mai fetelor, eu am perna speciala pt gravide..si o folosesc..pe langa ea inca doua perne normale si inca una micuta...si tot degeaba...nu-mi gasesc deloc pozitia normala
Inca 57 de zile...atat mai este AMR-ul meu....
iulika doamne ce copilas dragalas ai...sa-ti traiasca...este minunat..
De Katterynavad ca nu mai stie nimeni nimic, nu???...Doamne Ajuta sa fie si ea si bebe bine...dar de Crissbebe?????
Doamne ajuta la amandoua sa fie bine, sa nasca copilasii sanatosi sa se poata bucura de ei...
si sa scot dracoasele pt Alecsxa
HAI ALECSXA!!!!!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
29+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE