Burtici fericite de septembrie-octombrie (184)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui blanca000

Fete dragi,

Eu sunt o proaspata mamicuta de zmeurica de iulie-august si cum noi incheiem odiseea noastra frumoasa aici e randul sa va predam stafeta caci astzi incepe oficial odiseea voastra de septembrie-octombrie.

TOAMNA SE NUMARA BOBOCII si voi incepeti astazi sa va numarati boboceii vostri frumosi si perfecti cum ii doriti de atata vreme.

Nasteri usoare fetelor, sa aveti mult curaj caci nimic nu e mai frumos decat sa aduci pe lume copilul tau, puiutul tau pe car eil astepti de atatea luni si pentru care deja ai trait semtimente deosebite.

O sa aveti parte de alte minunate sentimente de acum incolo, unice, pe care numai voi MAMELOR le puteti avea.

Inca odata mult curaj, nasterea nu e ceva de speriat..totul vine natural si o sa vedeti sa puteti suporta totul,alaptarea e o minune, primul zambet al bebelusului il veti purta mereu in imagine si in suflet.

Va pupam noi toate zmeuricile si va dorim toate clee bune si bebelusi superbi.

Mami de Eva Ilinca 25.07.09

Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Nunta noastra 2004

Vaiiii ce emotionant
Multumim din suflet
Sa va traiasca bebelacii sanatosi si frumosi !!!!!

Cea mai fericita 38 + cu
AMR 11 zile pana la cea mai frumoasa intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

heeeeeeeeeeeeeeeeeeei...gata...s-a primit si stafeta

multumim mult Blanca000...iar voua o calatorie lunga si placuta de acum, alaturi de copilasii vostrii!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

29+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Va salut fete dragi!

sunt si eu pe aici, un pic cam lenesa si cu un mare chef de stat la orizontala;

Iulika ai un baietel minunat! si mi se pare ca seamana tare mult cu tine!
Alecsxa scoatem un picut mai traziu fetele la incalzire!ce zi frumoasa o sa fie maine! sper ca vei reusi sa te odihnesti si sa te rasfeti putin astazi!

nela a scris un mesaj tare frumos de dimineata!
Cristina imi pare rau de carnetul sotului! ufff.. si este tare fainut Ice AGE 3! poate reusesti sa-l vezi;

va tzuc tare pe toate!

aaa..si mai vroiam sa zic..daca mami de Chiara tot ne face onoare cu prezenta si ne mai da si retete yumii, ce ati zice sa o trecem si pe ea in lista sarbatoritelor? pe 18 sept....sa ne fac cinste si noua cu bunatati, nu numa' fetelor din nov-dec, nu?!!

Dana 34s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Alecxa fii curajoasa mami ca vei tine puiucul in brate maine !!!!!
Toata gasca e alaturi de tine si mai pe seara urcam si noi pe scena fetele.
Pana atunci bagam o incalzire de glezne.

Katerynaaaaaaaa unde estiiiiii ????

Cea mai fericita 38 + cu
AMR 11 zile pana la cea mai frumoasa intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui adinus8

cat despre strutza ta scumpa, bucura-te...mie mi-au zis acum doua saptamani la scan ca are piciorutzele mai mici cu 3 sapt decat capul, desi la morfologia de 20 de sapt era perfect dezvolata. iti dai seama cat m-am nacajit, desi ei au spus ca nu cred sa aiba nimic, doar ca va fi mai micuta( calmul englezesc proverbial se confirma de fiecare data).acuma eu pot doar sa sper ca va fi bine si ca va semana cu mine( ca tati e inalt rau). ne-o dorim prea mult sa nu fie asa si cred ca D-zeu stie si vede asta

38+
AMR 11 days!!! more or less...

pozici

Adinus, nu-ti face griji cu piciorusele. Pai asa si struta are capul mai mic cu doua saptamani decat varsta gestationala... ar insemna sa ma gandesc ca draga de ea e mai prostuta un pic. Ii tot ziceam sotului ieri: sigur e manechin, cu picioare lungi si minte putina (desi sotul e un dragut si imi tot spune ca nu are importanta dimensiunea capului si implicit a creierului, ca al Anei este mic, da' cret rau...right! Semana cu mama )

In plus stomacelul a fost tot nedezvoltat de la inceput, acuma la ultima eco si-a revenit, este de varsta gestationala.

Ideea e ca le luam asa cum sunt, niste masuratori aproximative... sigur o sa fie bine, o sa vezi.

Nela, viitoare mamica de Ana, 36+
Manca-o-ar mama de strut!

poze cu strutzii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Multumesc tare mult fetelor ..Ziceti ca seamånå cu mine??Påna acum am auzit ca seamånå leit sotului ca e sotu in miniaturå..Sånåtos så fie ca om vedea noi cu cine seamånå..

Si ff emotionant cu Blanca care a intrat så predea stafeta..Sper så ne ierte pe cele cateva care ne-am bagat putin in fatzå..

si un banc

Pacientul catre asistentå:
>-Promiteti ca nu veti rade da??
Bineinteles ca nu o sa rad, in douazeci de
> ani ca asistenta nu am ras de niciun pacient
> - Bine...zise pacientul, dandu-si
> jos pantalonii si scotand la iveala cea mai mica
> "scularie" pe care asistenta a vazut-o in viata
> ei.
> Sta serioasa o clipa, apoi incepe sa
> ranjeasca, pentru ca in final sa nu se mai poata controla si
> izbucni in hohote de ras pe jos
> Trage de ea sa-si revina, se
> ridica..
> - Ma scuzati, nu stiu ce m-a apucat, va
> promit pe onoarea mea ca nu se va mai repeta...Acum spuneti,
> care ar fi problema?
> - E umflata...
> In secunda doi asistenta paraseste
> camera.

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Zmeuricilor, preluam stafeta. Mi-au dat lacrimile. M-a impresionat mesajul vostru. Ma gandesc la ziua in care vom preda si noi stafeta mamicilor de noiembrie-decembrie.
Si eu urez multa sanatate zmeuricilor, sa fie cumintei, mancaciosi, necolicosi si sa auzim numai vesit bune de la voi. Va pupam cu drag .

Roxana, mami de pui nazdravan Matei (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 38+

AMR 9 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinus8 spune:

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

[quote]citat din mesajul lui adinus8

cat despre strutza ta scumpa, bucura-te...mie mi-au zis acum doua saptamani la scan ca are piciorutzele mai mici cu 3 sapt decat capul, desi la morfologia de 20 de sapt era perfect dezvolata. iti dai seama cat m-am nacajit, desi ei au spus ca nu cred sa aiba nimic, doar ca va fi mai micuta( calmul englezesc proverbial se confirma de fiecare data).acuma eu pot doar sa sper ca va fi bine si ca va semana cu mine( ca tati e inalt rau). ne-o dorim prea mult sa nu fie asa si cred ca D-zeu stie si vede asta

38+
AMR 11 days!!! more or less...

pozici

Nela nici nu stii ce mult conteaza ptr mine

Blanca ce frumos...multumim mult

Dana15

Luto eu o iau din loc catre moasa.dau de veste dupa-masa, ca pana atunci nu ajung aksa

38+
AMR 8 days!!! more or less...

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Iulika, e un dulce puiul tau. A crescut ca fat-frumos. Sa fiti sanatosi toti trei!

Alecsxa, pai sa inceapa tambalaul:

SA FII CURAJOASA!!!!!! MAINE VA FI CEA MAI FRUMOASA SI CEA MAI EMOTIONANTA ZI DIN VIATA TA, ALECSXA!!!!

Roxana, mami de pui nazdravan Matei (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 38+

AMR 9 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alecsxa0208 spune:

Va multumesc mult fetelor ca deja ati inceput sa ma sustineti!
O sa va tot multumesc pana maine de cate ori intru
Mi s-a facut pielea de gaina cand am citit mesajul Blancai,mai ales ca s-ar putea sa fiu chiar eu cea care preia stafeta.Doamne,ce momente unice!!Mie inca nu-mi vine sa cred.
Cezariana va fi la Elias,inca nu stiu ora,dar am telefonul lui Alex25 si Ellenutza si va tin la curent prin intermediul lor daca se poate

39 sapt+ cu
MARA IRINA

Mergi la inceput