Burtici fericite de septembrie-octombrie (184)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

Iulika [:-)))] nu mai pune bancuri din astea, tu ai scap.Tare bancul!

Adrianasi Andreas(28.07.2006)
baby Iannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Foarte frumos mesajul Blancai, m-am emotionat de-a dreptul. Multumim.

Dana15

Alecsxa, pai baga mare acuma cu bagajelul sa fie gata si bucura-te de minunea ce va sa vina maine. Iti tin pumnii!

Adinus, cum o va chema pe mignona ta, ca am uitat sa te intreb?

Aida, multumim frumos. Cand o sa ma mut in HK definitiv, inainte de a veni Ana si daca o sa am timp, o sa incerc sa fac un album cu pozele noastre din Asia, pe unde am umblat in anii astia dinaintea strutzei. Ca ne-au tot mers piciorusele...

Gata, mai luam si noi o pauza, megem sa ne facem dus, sa asteptam pe sotul curatele, mai iesim si noi la aer un pic.

Va imbratisam cu drag,

Ana si Nela

Nela, viitoare mamica de Ana, 36+
Manca-o-ar mama de strut!

poze cu strutzii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

Iulika voiam sa spun ca tu ai scapat.Ca mi-e frica sa nu rad prea tare, stiti voi!
Si pozele cu Bruce sunt minunate

Adrianasi Andreas(28.07.2006)
baby Iannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Dar oare Selenica o fi ajuns acasa ?

Cea mai fericita 38 + cu
AMR 11 zile pana la cea mai frumoasa intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mkunigunda spune:

Draga Alecsxa, nastere usoara maine, sa fii curajoasa, iti doresc sa iti tii puiul cat mai repede in brate!
Fa-ti bagajul, nu uita de anestezie (pe mine m-au pus sa mi-o cumpar de la farmacie-si eu la Elias nasc), ca noi un-doi ne punem pe facut galerie !!!
Neaparat te rog sa intri dupa ce ajungi acasa, am intereseaza in mod special cum e in spital, conditii, spagi, etc

Pupic mare de incurajare!!

_
35+ cu dragostea noastra Victor
poze

O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

Buna

Am ramas cu niste restante la felicitari

Felicitari mami Gegea si mami Dana!!! Bine ati venit pe lume Filip si Amalia!!!

Fetelor, dar ce face Kateryna??? Sper ca are bebelusul in brate!

Blanca multumim pentru urari! Se pare ca deschidere o va face Alecsxa0208 careia ii vom face galerie maine!!!

Iulika ce grasun frumos si dulce ai tu acolo! Vazut si frumosii Techilei!!!

37+ cu

Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Multumesc frumos de gand, Dana15, Ca ma treceti pe lista, ca nu, eu oricum va fac cinste, ca stiti voi de ce 26 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Multumesc fetelor..Ce mandrå ma simt eu..Am sosit de la moaså..e la 3 minute de noi..am fost si ne-am cantarit si måsurat..voi aveti dreptate ca a mai crescut ...eu cu el parca nu imi dau seama..Are 4,000 g si 52 cm..a crescut 3 cm frumosul lu mama..

Ii curg ochisorii si stiu ca e ceva normal dar pt orice eventualitate daca pana såpt viitoare nu trece mergem så ne vada si un doctor..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Fetele, stiti cumva cate nospa se pot lua in acelasi timp? Trebuie sa merg la dentist deseara si imi face putina anesezie, mi-e ca de frica sa nu am contractii ceva si m-as pastila bine, dar nu stiu cate nospa sa bag. Multumesc frumos de raspunsuri 26 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mkunigunda spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Fetele, stiti cumva cate nospa se pot lua in acelasi timp? Trebuie sa merg la dentist deseara si imi face putina anesezie, mi-e ca de frica sa nu am contractii ceva si m-as pastila bine, dar nu stiu cate nospa sa bag. Multumesc frumos de raspunsuri

26 + Chiara Ada

Se pot lua doua deodata, dar nu stiu daca au efect preventiv.
Si dentistul iti face anestezie? Ai grija sa nu afecteze pe bbelache.
Si nu-ti fie frica ca nu ti se intampla nimic. La nastere ce faci daca de dentist ti-e frica?

_
35+ cu dragostea noastra Victor
poze

O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.

Mergi la inceput