Burtici fericite de septembrie-octombrie (184)
Raspunsuri - Pagina 14
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alex25 Mesaj de la Kateryna: S-a nascut printesa mea RAISA MARIA!!! E cel mai frumos trandafiras! |
ioooooi

multa sanatate si fericire alaturi de minunea din familia voastra

Aida ... 37+
AMR max 14 zile 
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
vik-cj spune:
Felicitari noilor mamici : KATERYNA si LITTLELIGHT!!!! Bun venit noilor bebici!!! Refacere usoara!
Andre...poti lua un no spa forte de 80 mg cam cu o ora inaite de anestezie si sa iti atentionezi stoamtaologul sa nu iti administreze anestezic cu adrenalina! In rest stai linistita ca anesteszicul nu face rau lui bebe...
Si va rog sa rectificati fetelor
Andre are aceeasi "etate" ca Miha 74 si ca mine
.
M-am emotionat toata cind am vazut mesajul de predare a stafetei...
multumim fetelor! Hmmm...se apropie marele moment pentru fiecare...nu pot sa cred ca repede a trecut timpul!
Mie azi colegele de la faculta mi-au facut o surpriza si au venit sa ma vada...asa ca doua ore mi s- a tot mangaiat burtica si mi s-au povestit vreo 15 impresii de la nasterile lor....am venit speriata acasa dar convinsa ca nu degeaba toata lumea lauda epidurala!
Va
, ma duc sa mai trebaluiesc prin casa...
cu 34+ cu 
lutoniana spune:
Andre ajungi si tu acolo, ai sa vezi 

Esti o finuta.
Claucia pai si noi ce facem ? scoatem fetele sau nu ? Ca pe seara oricum avem program artistic pentru Alecsxa
Succes la explicatiile cu Alesiuta si asteptam vesti.
Cea mai fericita
38 + cu 
AMR 11 zile pana la cea mai frumoasa intalnire
anomis28 spune:
Luto, e clar o sa o asaltam pe Manga, draga de ea cu intrebari
si neaparat sa nu uiti de poze, dupa 1 min, dupa 5 minute ![]()
![]()
.
stii foarte bine cum stam (emoticon care isi freaca mainele) si asteptam
.
Claucia sa ne anunti sa intram la incalzire

.
36+
Andrecluj spune:
| citat din mesajul lui anomis28 Andre, multa bafta la dintzolog , iti doresc sa nu te chinuie tare![]() |
Am o singura multumire ca merg la dentist... e atat de fruuuumoooos!(el, nu mersul). El va avea un soc. Ma stia de fata frumoasa. Acu, dupa 4 luni de pat, plansa acu dupa mesajul lui luto, nu ma va recunoaste. Nu mi-e frica de anestezie. E extrem de responsabil, m-am dus la el la 3 luni cu aceeasi masea si a zis "no way" acum, mai prin luna a 5-a.Multumesc, fetelor, of, de ce n-am fost gravida in odiseea voastra?
26 +
Chiara Ada
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui vik-cj Si va rog sa rectificati fetelor . |
Tu sa fii sanatoasa !!!

Cea mai fericita
38 + cu 
aidaciolac spune:
| citat din mesajul lui raluk16 Aida, eu care nu am voie iod pentru tiroida mea iti spun ca nu am voie iod anorganic cum ar veni. Deci cel din sarea iodata e foarte nociv, sau cel din suplimente, pentru oricine. Cel din mancare e chiar recomandat pentru tiroida bebeilor, si noi suntem o tara cu sol slab in iod, alge marine nu prea papam, asa ca da-i bataie! A, si au si omega 3 mult mai sanatoasa decat cea din pilule sau din peste... asa ca mai ai un motiv! ![]() |

am asa pofta de ele si atat de mult imi plac 
Aida ... 37+
AMR max 14 zile 
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
claucia spune:
Nici nu stiu ce sa zic, sa obosesc agitatele pentru un control in cazul in care nu ma opreste acolo? Eu zic sa le lasam, daca tot dau din pampoane diseara, va spun eu maine daca sa le agite si pentru mine daca vine Isa sau nu maine sau joi. Oricum in una din zilele astea doua ne facem 4 in familie, ce sentiment de inevitabilitate...bine ca e fericit.
Las ca sun si va spun, va scriu SMS, nu las eu fetele cu pampoane sa le tina in dulap daca e cazul ![]()
Clau
37+ cu Elisa Ioana
si Alessia Maria
13 iulie 2007
varsta bb2
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui anomis28 Luto, e clar o sa o asaltam pe Manga, draga de ea cu intrebari si neaparat sa nu uiti de poze, dupa 1 min, dupa 5 minute stii foarte bine cum stam (emoticon care isi freaca mainele) si asteptam |
La poze...sunt sefa sefelor...e una din pasiunile mele

Cea mai fericita
38 + cu 
aidaciolac spune:
| citat din mesajul lui babytza Acum vin cu vesti proaspete : Moni e cu Dragos in camera de la 11 ![]() |

vrei sa plang , io aia mare si tare 
, daca ai stii cat de mult ma bucur 
, oooof , cu tzitzi afara sa stea 

merci mult

Aida ... 37+
AMR max 14 zile 
Poze cu noi