Burtici fericite de septembrie-octombrie (184)
Raspunsuri - Pagina 15
lutoniana spune:
Aiduco dar nu sunt dinalea de la care te inverzesti pe maini ? 
Cea mai fericita
38 + cu 
AMR 11 zile pana la cea mai frumoasa intalnire
crissbebe spune:
Buna fetelor...in primul rand vreau sa va multumesc ca ati fost alaturi de mine si ca m-ati sustinut cand imi era mai greu...
In al 2 lea rand imi cer scuze ca nu v-am mai dat vesti in legatura cu mine...
eu de duminica sunt acasa..dar tintuita in pat...nu am voie sa ma mai dau jos din pat decat ptr "necesitati"...asta a fost conditia ptr a pleca din spital...au zis doctorii sa mai asteptam macar o sapt poate mai creste un pic bebe si apoi sa ma bage pe cezariana...asta in cazul fericit in care bebe primeste destul oxigen...caci altfel ma baga mai repede...dopul l-am pierdut mai demult dar fara sa bag de seama si asa a fost posibila sangerarea...bebe apasa cu capul pe col prea rau ca sa iasa dar daca nu ma dilatam s-a provocat o sangerare mai puternica....cert e ca acum stau pe diazepam ca sa-mi opreasca contractiile...eu am probleme cu colul...se inchide si se deschide cand are el chef....aminceput sa pierd din lichid putin cate putin...de aia si lipsa de lichid...asa ca daca mai rezist o sapt e bine...
acum fug din nou in pat ca daca ma prind "gardienii" ca nu stau intinsa ma linseaza
toata lumea s-a mobilizat si nu sunt niciodata singura ca sa nu ma ridic din pat
va pup si inca o data multumesc ptr tot
va maitin la curent cand voi putea sa mai scap de ochii lumii![]()
aaaaaaaaaa.... era sa uit...FELICITARI SELEN PTR EBRU A TA....sa-ti traiasca si sa fie cumintica si papacioasa.. 
SCUZE DE PLACINTA...
36 +cu bebe
Alexandru Aurelian
Iulika29 spune:
luto mami nu am zis ca si cum ar fi un repros..doamne nuuu..am zis decat ca mai bine sa scriu atunci poate ca nu a fost chiar o nastere usoarå si m-am gandit cå daca vin cu lux de amånunte e putin mai greu...![]()
zic eu din punctul meu de vedere in ceea ce le priveste pe fetele care sunt speriate de durerile nasterii...nu m-am gandit la altceva decat la asta..chiar voi incepe sa o scriu povestea incet incet så nu uit amanunte![]()
![]()
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08)
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Giova sunt o proaspata mamica de zmeurica. azi ne-am mutat la casa noua...CLUBUL SCUTECELOR. Va predam stafeta-cum se zice si va doresc nasteri usoare si bebei sanatosi si frumosi. Ne revedem peste 2 luni la scutece. ![]() |
si ce a crescut Edi 
ptui ptui , parca ieri s-a nascut 
Aida ... 37+
AMR max 14 zile 
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
diamar78 spune:
Bine ca a nascut Katteryna ca de cand asteapta. Felicitari Katteryna si bun venit Raisa Maria!
Felcitari si pt Littlelight!
Foarte frumos ai scris tu acolo Lutoniana.
Eu acum m-am mai calmat dar mi-au facut astia de la MC niste nervi de nu am mai putut. Am fost cu David pe acolo si pe el l-a scapat la WC asa ca mi-am lasat jumatate din ce am cumparat pe masa. Cand m-am intors masa era goala, cred ca mi-au aruncat mancarea si eu ca proasta nu le-am zis nimic.
35+ cu
Matei si mamica strengarului David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
Roxxy80 spune:
Ma bucur enorm ca si-a revenit Monica si ca sta cu atomix in camera.
De abia astept sa revina pe forum si sa ne povesteasca impresiile de mamica proaspata.
Clau, o sa asteptam cu nerabdare mesajele de la tine. tare mi-ar fi placut sa nastem in aceeasi zi
.POate il rogi pe dr tau sa puna o vorba buna la al meu
.
Roxana, mami de pui nazdravan Matei (29.11.2007) si
cu piciulina roz
Maria 38+
AMR 9 zile
alex25 spune:
Ne bucuram ptr vestile minunate despre Monica!
Crissbebe, tinem pumnii sa fie bine si ne rugam sa mai stea bb putin la caldurica.
Andre, esti in lista!
----------------------------------------------
Alexandra
35s + 5z cu fluturasul
Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
AMR max 30 zile 

anomis28 spune:
Andre, dar tu esti acum cu noi in odisee ![]()
si oricum te urmarim pana te cunosti oficial cu Chiara
chiar si de la scutece (unde btw, cred ca vei veni cu noi
)
si bineteles, o sa vrem poze atunci
Crissbebe, multa sanatate pentru voi doi.
Stai cumintica in pat si mai cloceste 1 saptamana daca asa spun doftorii
, noi s untem aici si ne
pentru tine si
tau!
36+
Diana2007 spune:
Buna fetelor !
Desi nu am scris foarte des, v-am citit si am uramrit nasterile de pana acum. Felicitari mamicilor curajoase !
As fi vrut sa modificati si la mine DPN 14 Septembrie ca asa a ramas de pe la 20 de saptamani dar nu am scris despre schimbare.
La noi nu se anunta deocamdata nimic, desi pe Victor l-am nascut la 37 de saptamni si 5 zile si se zice ca si al doilea vine devreme daca primul a venit devreme, se pare ca dovlecelul nostru nu se grabeste.
Contractii am avut foarte putine si nedureroase, la ultima vizita la medic colul era inchis si putin moale iar bebe abia incepuse sa coboare, poate si pentru ca s-a intors tarziu, abia in saptamana 35, dupa ce ne-am intors din vacanta din Romaia.
Sunt urmatoarea pe lista la mamici de Canada asa ca daca se intampla evenimentul probabil va scrie cineva de acolo si apoi poate Delia79 va transmite datele si aici ca sa completati lista bebelusilor.
Pe curand,
Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si
+38s cu
"Life's a journey, not a destination"
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Iulika29 luto mami nu am zis ca si cum ar fi un repros..doamne nuuu..am zis decat ca mai bine sa scriu atunci poate ca nu a fost chiar o nastere usoarå si m-am gandit cå daca vin cu lux de amånunte e putin mai greu... |
Iti inteleg perfect punctul de vedere, nu vrei sa ne sperii 
Sper sa nu fi citit si Dana15 chestia aia cu nasterea mai putin usoara ?
Cea mai fericita
38 + cu 
AMR 11 zile pana la cea mai frumoasa intalnire