Burtici fericite de septembrie-octombrie (184)
Raspunsuri - Pagina 13
Iulika29 spune:
Luto eu imi voi scrie o povestioara cu nasterea si cu tot desfasuråtorul cand ne vom muta la scutece..cand ultima fata va naste..asa e mai frumos..Ca asa in mare stiti povestea ..si atunci e mai frumos så imi amintesc si voi la fel så va amintiti mici amanunte din perioada cea frumoaså pt mine...
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08)
lutoniana spune:
Uve multumim de vesti !!!!
Litlelight felicitari si te asteptam cand ai timp sa ne spui cum a fost !!!!

Cea mai fericita
38 + cu 
AMR 11 zile pana la cea mai frumoasa intalnire
anomis28 spune:
Felicitari Litlelight
, Ilincutza bine ai venit in lume!
Sa fii sanatoasa si voioasa si sa le aduci alor tai numai bucurii!

36+
lutoniana spune:
Anomis nu am intrebat de net pt ca nu voi lua laptopul cu mine si nici macar telefon smecher, cu net nu am. Voi trimite mesaje Mangulicai ca ea sunt sigura ca vi le va transmite.
In afara de asta la noi se sta foarte putin si daca va anunt cand plec, cand nasc ....si apoi va scriu de acasa cred ca va fi oarecum bine pt aviditatea voastra de stiri 

Iuliko nu era un repros,departe de mine acest gand, am spus si eu doar asa ....la ce ma asteptam dar daca zici ca o faci cand ne mutam, e bine si atunci, voi citi cu mare placere.
Cea mai fericita
38 + cu 
alex25 spune:
BINE AI VENIT PE LUME BB ILINCA ANAMARIA

FELICITARI LITLELIGHT

Ma bag la lista!![]()

Zici ca sunt posedata!
----------------------------------------------
Alexandra
35s + 5z cu fluturasul
Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
AMR max 30 zile 

claucia spune:
Buna ziua si de la noi,
Noi tot 2 in 1 acum, l-am sunat pe dr astazi si mi-a spus sa il mai sun si diseara, probabil ca maine ma duc la control la spital de dimineata, daca e colul gata pregatit si totul gata maine si intervenim, daca nu probabil ca joi. Asta ca sa stiti si de mine, oricum o sa anunt, ma pregatesc si emotional si trebuie sa vorbesc si cu Alessia sa ii spun ce si cand plec asa ca nu sunt de capul meu.
Felicitari Katerinei, sunt la zi aproape cu cititul, numai poze noi cu Bruce si cei doi balenuti cum le spune mama lor am ratat.
Pupicei
Clau
37+ cu Elisa Ioana
si Alessia Maria
13 iulie 2007
varsta bb2
Andrecluj spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui lutonianaAi aceeasi etate ca Miha74 ![]() ![]() ...ce-mi place cum spune ea despre etate ![]() |

26 +
Chiara Ada
lutoniana spune:
Alex ai prins gustul mami ![]()
....toate fetele se bucura...
Cea mai fericita
38 + cu 
Roxxy80 spune:

BINE AI VENIT PE LUME, TRANDAFIRAS!!!! BINE AI VENIT PE LUME, ILINCA!!!! FELICITARI, KATTERYNA!!! FELICITARI LITLELIGHT!!!!
Roxana, mami de pui nazdravan Matei (29.11.2007) si
cu piciulina roz
Maria 38+
AMR 9 zile