Burtici fericite de septembrie-octombrie (184)
Raspunsuri - Pagina 12
anamaria1979 spune:
Blanca, Giova multumim pentru incurajari si predarea stafetei!
Monica si Dragoselul sa veniti repede acasa!
+ 39
Iulika29 spune:
AA fetelor ma tot tin så va spun de pompå..Eu am inchiriat o pompå de la spital si e de la medela elecricå..Era din aia dublå..Så stiti ca e foarte fainå mie mi-a plåcut si nu te irita la såni decat daca o lasi mai mult decat tb(au am facut exces de ea pt ca eram disperata så scot niste lapte)..avea viteze in functie de sensibilitate..Dar eu nu o mai folosesc ca nu mai scoteam nik la pompå..mai degraba isi ia el cativa ml acolo..Aici se inchiriaza o luna pompa..E fain asa..Decat så dai bani..Pt ca intr-o luna se poate regla lactatia sau ''situatia'' si nu mai tb så dai alti banuti pt ea..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08)
adimercedes spune:
Bun venit bb Raisa de mami Katerynna!!!! Sa-ti fie viata un zambet mereu si sa aduci multe bucurii si fericire scumpilor parinti!
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
adimercedes spune:
Eu ma cam duc sus la culcare, ca e 12 (iar!) si parca vad ca iar nu apuc sa ma bag bine in pat si trebuie sa fiu prezenta la apel
. 
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dana15 Lucia eu astazi am observat semnatura ta ...![]() ..vroiam sa-ti zic, nu stiu ce o fi in sufletelul tau, dar mie imi pari tare linistita si "armonizata cu universul" ![]() ![]() Bravo mami! nu imi vine sa cred ca mai este atat de putin..si nasti..si nu o sa mai intri asa des pe aici ![]() |
Sa stii ca asa ma simt, impacata cu toate si linistita ca am incheiat cumva aceasta perioada frumoasa.
Am tremurat ca un caine cand am auzit de sarcini pierdute de fete, de sangerari, de stat la pat....Am stat 9 luni ciulita sa vad daca misca, daca ma doare, daca ma inteapa, daca e acolo etc...
Am avut clipe cand am plans si clipe cand am ras in hohote...si de fiecare data ma gandeam ca il afectez cumva...totul in aceste 9 luni s-a invartit numai in jurul lui....Si am ajuns azi sa simt ca face parte din viata mea, m-am obisnuit cu prezenta lui (chiar daca nu m-am obisnuit cu burta
Dar acum simt cumva ca am ajuns la final si nu mai am de facut decat pasul.....care va completa aceasta toamna frumoasa, inceputa azi cu soare in orasul meu, care va aduce fericirea in familia mea....
Si tot astazi pentru ca sunt extrem de melancolica stiu ca merita sa cauti fericirea....pentru ca uneori chiar o poti gasi.....(si inca nu i-am vazut mocusoara)
In ceea ce va priveste sunt la limita disperarii, vad cum pleaca dealer-ul de "drog"...cum se indeparteaza...ma simt intr-o situatie dificila in care as vrea sa va ajung dar nu voi putea....creez scenarii cum am sa va citesc noaptea...sau dimineata ...sau nici eu nu stiu cand.....Nu am sarit niciun rand in ultimele luni si probabil ca imi va fi greu fara voi...dar voi vedea eu cum fac

Pana una alta maine merg la moasa sa ne mai masuram si apoi imi voi continua superba stare de asteptare si pana nasc sustin fetele cu toata dragostea.
(va mai spun un secret...ma asteptam sa citesc mai multe povesti ale nasterii....la inceputul odiseei am citit pe acolo o gramada si eram oarecum impresionata.....si va dati seama ce intens as trai alaturi de fetele mele si nu fata de niste straine...dar nu a fost decat cea a Sabinei si a Mimikai...pe episoade care m-au tinut cu sufletulla gura. Mai iau in calcul si varianta ca poate e prea devreme si poate cand fetele se vor obisnui cu bebelusii ..isi vor face timp si pentru asta.)

Cea mai fericita
38 + cu 
AMR 11 zile pana la cea mai frumoasa intalnire
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andrecluj DN 18.09.1974 UM 02.03.2009 DPN 06.12.2009 ![]() |
Ai aceeasi etate ca Miha74

...ce-mi place cum spune ea despre etate 
Cea mai fericita
38 + cu 
lutoniana spune:
Noapte buna Adi 
Cea mai fericita
38 + cu 
uve_got_mail spune:
Katteryna, sa iti traiasca trandafirashul si sa fiti fericiti!
Fetelor, vroiam sa va anunt ca a mai nascut cineva din septembrie-Litlelight- ea nu a intrat foarte des pe aici dar noi ne mai conversam, pentru ca ea m-a ajutat cu recomandarea la medic si e o fata deosebita. A nascut-o pe Ilinca Anamaria la 35s 5z, pe 24.08 si acum sunt bine; Sa o felicitam si pe ea, e din familia noastra, sper cand are timp sa intre sa ne povesteasca ea; nu i-am spus ca dau anuntul, dar sigur nu se supara!
Litlelight, sa fiti sanatoase, fericite si tot ce iti doresti! Tati mai are o comoara de protejat acum!
34+ , mami de
sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
http://family.webshots.com/photo/2844585890104955882lFPbob
anomis28 spune:
Luto, ce frumos ai descris tu sarcina.

in spital la tine exista net, o sa poti sa ne scrii e acolo
?
sunt convinsa ca vei intra sa vezi ce facem si
sa ne spui de David (si eu cred ca va fi David
)
si asteptam vestile de maine de la moasa ![]()
36+