Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (92)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui Romanitza_31

Buna fetele!

In cazul in care va intereseaza ...am revenit cu telefon la Filantropia pentru cursuri si mi-au spus ca incep maine 2 sept la orele 17 in Amfiteatrul spitalului si sunt in total 4 module, adica 4 miercuri la rand!

despre ce cursuri este vorba ?

27+ Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Citat:

Buna fetele!

In cazul in care va intereseaza ...am revenit cu telefon la Filantropia pentru cursuri si mi-au spus ca incep maine 2 sept la orele 17 in Amfiteatrul spitalului si sunt in total 4 module, adica 4 miercuri la rand!

25+
POZE+ JUSTIN DAMIAN

Buna Romanita,
In ce constau cursurile aste si cam cat dureaza o sedinta? M-ar tenta si pe mine...

29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Romanitza_31 spune:

e vorba de cursurile pentru gravidute care sunt organizate de spital si se tin de catre moasele de acolo (eu asta am inteles).

25+
POZE+ JUSTIN DAMIAN

Mergi la inceput

oooffff cate mesaje tb sa mai scriu sa imi apara si mie in timp real?!?!

29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:

e vorba de cursurile pentru gravidute care sunt organizate de spital si se tin de catre moasele de acolo (eu asta am inteles).

25+
POZE+ JUSTIN DAMIAN

pai si nu mergem si noi ? cum aflam mai multe ?

27+ Remus Andrei
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Buna

Am ajuns acasa de la munca... si ma simt cam obosita....desi nu am facut mai nimic... dar e mai obositor statul de pomana, cel putin pt mine. Suntem iar singuri... tati a plecat noaptea trecuta si sunt putin cam trista, dar imi trece...

Imi pare rau ca unele dintre voi nu au vesti excelente, dar speram ca va fi bine... si, sub tratament, si voi si bebeii se vor simti perfect pana la urma

Bun venit noilor gravidoase, desi sunt convinsa ca ele ne stiu deja de ceva vreme.... dar acum si-au facut curaj sa ne si scrie

Krelia!!!!!!!!!! da un semn de viata

26+ Mihnea
aniversarea nuntii noastre

“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera

Mergi la inceput

nici albumul foto nu-l pot activa...

29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Avalon

Cred ca trebuie musai sa ne gasim pediatru de acum, nu? Pediatru care sa vina acasa, sau nu neaparat? Sunt varza de tot la capitolul asta...

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 27+

Da, este obligatoriu sa ai inscris copilul la un medic pediatru (de dinainte de nastere, pentru ca va trebui cand pleci din spital sa le dai numele doctorului) care vine in vizita 1 prima zi cand esti singura cu copilul acasa.
Si dupa aia mai vine el dupa o schema care nu mi-e clara... la X zile, saptamani etc
Dar initial trebuie sa ai pediatru. Care nu are nici o treaba cu ala de familie.

monis 30
acum si cu poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Romanitza_31 spune:

Eu m'as fi dus maine de la 17, dar moasa mi-a spus ca o sa fie f aglomerat pt ca au facut o pauza de cursuri de 2 luni si vor fi multe viitoare mamici pe acolo.....acum nu stiu ce sa zic ca si dr meu de acolo mi-a spus ca pot sa merg si la cursul viitor ca eu mai am pana nasc si se vor mai organiza pana atunci!cred ca eu o sa astept urmatoarele module, dar nu te opreste nimeni sa te duci maine daca vrei! am inteles ca sunt gratuite si nu tb sa nasti la filantropia ca sa ai acces la cursuri!

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

Citat:

25+
POZE+ JUSTIN DAMIAN

pai si nu mergem si noi ? cum aflam mai multe ?

27+ Remus Andrei
www.inimacopiilor.ro

25+
POZE+ JUSTIN DAMIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

si acel pediatru care vine acasa imi spune mie care e cel mai bun lapte praf-formula de pe piata? ca io nu-l vreau pe ala gratuit de la stat...

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 27+

Mergi la inceput