Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (92)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

ah, daca se spala la masina, cu atat mai bine. si pt. noi si pt. natura.

oare pana la ce varsta se da lapte formula? nu se poate da lapte de vaca de la un an?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

LauraG, Lumi, imi pare rau ca s-a confirmat diabetul gestational, fir-ar sa fie... pe de alta parte, bine ca ati aflat si prin taratment adecvat, regim, veti avea lucrurile sub control pentru voi si bebelusi... la noi vad ca nu e in trend aceasta investigatie, doctorii nostri nu se inghesuie sa ne trimita sa ne testam si unele din noi poate avem diabet gestational si nici prin cap nu ne trece asta...

Roxy, ai grija de tine acum si nu ezita sa stai la orizontala cat mai mult.

Fetele cu experienta , ce-i aia formula? adica stiu ca e lapte praf, dar cine ne spune noua ce fel de lapte (marca) si care e concentratia optima pt bebe? eu tre' sa am intotdeauna un plan B, adicatelea iau si pompa dar ma gandesc si daca n-oi avea deloc lapte, trebuie sa fie pregatita pt orice... si chiar daca voi avea si va fi insuficient pentru 2 bebelaci, habar nu am de nimic... acum daca tot s-a deschis discutia despre pampersi si altele asemenea...

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 27+

Mergi la inceput

da' chiar asa, Krelia lipseste cam de multisor... Krelia, tu pe cine te-ai dus sa cauti?

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 27+

Mergi la inceput

Cred ca trebuie musai sa ne gasim pediatru de acum, nu? Pediatru care sa vina acasa, sau nu neaparat? Sunt varza de tot la capitolul asta...

Avalon 27+

Mergi la inceput

formula de lapte praf stiu ca este de la Humana sau Nestle. daca dai cautare pe google dupa formula lapte praf, iti arata ce si cum. mai mult nu stiu nici eu poate ne zic cele care-s deja mamici cu experienta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Din cate stiu, si sper sa nu gresesc (daca gresesc sa ma corectati) laptele praf formula este cel mai apropiat produs de laptele matern. Exista mai multe marci de lapte praf formula pe piata, si portia optima necesara unei mese a bebelusului este indicata pe ambalaj! Am mai spus cu cateva capitole in urma ca exista o lege in Romania, prin care primariile, prin intermediul listelor facut de catre medicii de familie, se obliga sa dea gratuit mamicilor care nu pot alapta, lapte praf formula, in primul an de viata al sugarului!

A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii puternica si mai ales fii fericita....Lavi, 30+mami de RaresCristian

Camera lui Rares
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Citat:
citat din mesajul lui Avalon

Cred ca trebuie musai sa ne gasim pediatru de acum, nu? Pediatru care sa vina acasa, sau nu neaparat? Sunt varza de tot la capitolul asta...

Avalon 27+

Ava, de vizitat acasa in prima saptamana dupa ce vei iesi din spital, te va vizita medicul de familie...cel care te-a luat in evidenta ca fiind gravida! Daca tu ii vei cere acesta te va indruma si catre un medic pediatru! Asta mi-a explicat medicul meu de familie!

A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii puternica si mai ales fii fericita....Lavi, 30+mami de RaresCristian

Camera lui Rares
Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga
Am mai spus cu cateva capitole in urma ca exista o lege in Romania, prin care primariile, prin intermediul listelor facut de catre medicii de familie, se obliga sa dea gratuit mamicilor care nu pot alapta, lapte praf formula, in primul an de viata al sugarului!

asa e, insa am auzit ca primariile dau laptele cel mai slab calitativ. asa zicea o mamica de sugar, acum vreo 2 ani. de atunci poate s-a mai schimbat ceva (nu neaparat in bine)...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Romanitza_31 spune:

Buna fetele!

In cazul in care va intereseaza ...am revenit cu telefon la Filantropia pentru cursuri si mi-au spus ca incep maine 2 sept la orele 17 in Amfiteatrul spitalului si sunt in total 4 module, adica 4 miercuri la rand!

25+
POZE+ JUSTIN DAMIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ildyqo spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

La bebe mic schimbi pampersul la fiecare papa, indicat ar fi sa-l schimbi prima data si apoi sa-l hranesti..ca sa adoarma imediat...

bebe mic, mic, mic face caca dupa fiecare masa. asa ca o sa-l schimbi si dupa papa.

www.flickr.com/photos/9187915@N03/" target="_blank">Ildy si Blanca Andreea (16.06.06)

Mergi la inceput