Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (92)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Avalon

si acel pediatru care vine acasa imi spune mie care e cel mai bun lapte praf-formula de pe piata? ca io nu-l vreau pe ala gratuit de la stat...

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 27+

Da, in mod normal tre sa-ti tina un mic... 'curs'
cum sa-l hranesti, cum sa-l tii, cum sa-l speli etc cred ca tre sa si vada cum alaptezi ca sa-si dea cu parerea. Asta e din ce stiu eu, de la alte mame, sper ca nu am ajuns sa traiesc intr-o lume ideala...

monis 30
acum si cu poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Romanitza, multumim pentru informatii. Deci nu se platesc cursurile astea? Si cum faci, te duci pur si simplu la ora 17 acolo? sau te inscrii in prealabil?

Ildyqo, foarte haioasa ai fost! Asa stiam si eu: caca, pipi, papa, pipi, nani... si tot asa...

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 27+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Citat:

si acel pediatru care vine acasa imi spune mie care e cel mai bun lapte praf-formula de pe piata? ca io nu-l vreau pe ala gratuit de la stat...

Avalon 27+

Da, in mod normal tre sa-ti tina un mic... 'curs'
cum sa-l hranesti, cum sa-l tii, cum sa-l speli etc cred ca tre sa si vada cum alaptezi ca sa-si dea cu parerea. Asta e din ce stiu eu, de la alte mame, sper ca nu am ajuns sa traiesc intr-o lume ideala...

monis 30
acum si cu poze

eu sunt de principiul ca ne putem adapta la orice, ideea e sa stim datele problemei... eu sunt genul: imi iau singura ce am nevoie, numai sa stiu care e oferta

Avalon 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga

Din cate stiu, si sper sa nu gresesc (daca gresesc sa ma corectati) laptele praf formula este cel mai apropiat produs de laptele matern. Exista mai multe marci de lapte praf formula pe piata, si portia optima necesara unei mese a bebelusului este indicata pe ambalaj! Am mai spus cu cateva capitole in urma ca exista o lege in Romania, prin care primariile, prin intermediul listelor facut de catre medicii de familie, se obliga sa dea gratuit mamicilor care nu pot alapta, lapte praf formula, in primul an de viata al sugarului!

A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii puternica si mai ales fii fericita....Lavi, 30+mami de RaresCristian

Camera lui Rares
Poze

buna ziua!!!

Chestia asta este valabila pt orice familie?????...eu stiu de la med meu de fam ca se da formula numai familiilor cu venituri ff mici

29+ cu Maya Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

tocmai de aia am eliminat din start formula de la stat... gratis... prost... etc etc etc
nici analize gratis nu fac pentru ca ma enervez cand vad cozile alea... parca as sta cu mana intinsa sa-mi dea statul ceva... pe bune, poate sunt io defecta, dar prefer sa ma duc sa platesc decat sa-si bata joc de mine toate asistentele de la cine stie ce policlinici sau sa ma trezesc cu cine stie ce boala ca au refolosit acele...

Avalon 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Romanitza_31 spune:

exact asa mi-a zis femeia aia la telefon, adica moasa! nu platim, nu tb sa avem nimic la noi, deci merem acolo direct! poti sa suni si tu daca vrei sa vedem daca si tie iti zice ce mi-a spus mie. gasesti nr pe site-ul spitalului filantropia ...ca sa nu il dau aici sa ma trezesc ca nu am voie!

Citat:

Romanitza, multumim pentru informatii. Deci nu se platesc cursurile astea? Si cum faci, te duci pur si simplu la ora 17 acolo? sau te inscrii in prealabil?

Ildyqo, foarte haioasa ai fost! Asa stiam si eu: caca, pipi, papa, pipi, nani... si tot asa...

Avalon 27+

25+
POZE+ JUSTIN DAMIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard

Sunt cam deprimata, va dati seama, cu toate ca ma asteptam ca rezultatul sa fie pozitv ( nu stiu de ce).

Partea buna (glumita), e ca are si LauraG pereche, nu puteam sa o las singura in chestia asta!

LauraG, hai si tu cu vesti.... Si hai sa-i "venim de hac" diabetului astuia, ce ...ne face el pe noi?

Lumi 29+ cu Alexa Annabelle Denise

http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Lumi_Richard

Stii da, ca si pe mine ma suspecteaza de DG????? Si asta ca am zis ca beau f multa apa....+ca mama are diabet
Astept 2 sapt sa vina doc din concediu si ma internez sa vedem dc am sau nu

Eu ma gandeam sa ma duc la med de fam sa-mi dea trimitere pt analize ce pot depista DG-ul, pana vine gineco din concediu

29+ cu Maya Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Simina, eu stiam ca testele astea de toleranta la glucoza pentru depistarea diabetului gestational se fac numai intre 24 si 28 saptamani... dar mai bine intrebi doctorul... faza nasoala e ca daca nu ai recomandarea medicului nu le poti face, eu am incercat si mi-au zis de la laborator ca medicul scrie ce cantitate de glucoza ti se administreaza si la ce interval de timp...

Avalon 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

fetele dar pt diabetul asta simptome ceva sau pur si simplu trebuie sa facem analizele mai des

m-as baga si eu la cursul ala, facem si noi o gasca? oare pot mergi si sotii ?

27+ Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

si medicul cum ajunge sa te suspecteze? banuiesc ca totul pleaca de la analiza de glicemie, sau nu?

Mergi la inceput