Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (92)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot

Fetele cu raceala, sorry pentru voi. Toata lumea ma compatimea, "cum ai reusit sa racesti acuma vara? pai la iarna ce te faci?"...la iarna fac plaja, ce sa fac..., daca acuma vara nu am avut voie.
Eu am luat tot ce au luat si fetele care au mai fost racite si inaintea mea: oscilococcinum, stodal sirop si homeogene. Osiclococcinum am supt cate un flacon dimineata si seara, apoi cate o dusca de sirop, ca nu am stat sa-l masor la ml...iar din ora in ora am supt cate o pastiluta din aia mica homeogene. Eu am zis ca nu au avut nici un efect la mine, dar cred ca am mintit. Mie nu mi-au prea placut ca is exagerat de dulci pentru gustul meu de gravida (cred ca daca erau sarate le sugeam pe toate in prima zi, ca si caprele alea ce ling la drobul de sare), dar totusi au avut ceva efect. Este prima data cand is racita si nu am tusit. M-a durut capul, ameteala, febra, nas infundat, apoi desfundat(parca era mai bine infundat decat desfundat) ... Cand mi se desfunda nasul ma usturau narile cu gat cu tot, dar totusi nu am tusit, spre norocul meu, ca sigur de la tuse apucam si dadeam la rate...
Apoi am facut si febra, cum trecea de 37,5 bagam cate o jumatate de paracetamol si era mai bine. Mie doctorul mi-a zis ca am voie 3 pastile de paracetamol pe zi, ca ma ajuta nu numai sa-mi scada febra ci si la curerile de cap si starea aia de rau ce o ai in tot corpcul, dar eu totusi nu am luat decat 1 pastila pe zi de paracetamol. Si acuma mai am mucozitati care nu ma prea lasa sa respir si umblu cu sulul de hartie igienica dupa mine prin casa si transpir inca....dar nu mai e asa rau ca la inceput.

multumesc Ramo pt raspuns ...o sa incerc si eu cu acelasi tratament, cu niste ceaiuri cu miere si lamaie pe langa si poate nu-i chiar asa de grav...

multumesc si la fetele care mi-au raspuns la problema cu durerile mele ...astea ma ingrijoreaza cel mai tare...deocamdata stau la orizontala si o sa vad eu ce imi zice gineco...ce stare naspa am.... ... o fi de la vreme...vine toamna, vine frigul...

pupici multi si nu ma bagati in seama prea mult ...nu as vrea sa va dau si voua din starea mea de spirit.

Anca 30+ Daria

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui shtephy
Ramonika multumesc .Te vad din ce in ce mai prezenta pe aici,ceea ce ma bucura.
Cu fetele din lista si eu ma intreb adesea ce se intampla,m-am mai uitat si eu sa vad de cand nu au postat,unele au facut-o doar cand s-au inscris,altele posteaza la alte subiecte si la noi nu.

pai is la servici, seful e in concediu si-s de capul meu. adica n-am mai nimica de facut... asa ca.. forumesc...
vad ca multe burtici asteapta prenatalul ca sa intre mai des pe forum, la mine cred ca va fi invers, cand oi sta numai acasa o sa lipsesc mai mult, ca n-am rabdare acasa sa stau cu ochii-n calculator...

cat despre celelalte fete, ma gandeam ca unele nu mai intra din cauza "calitatii slabe a odiseei" insa daca e asa, pierderea lor, nu a noastra. eu ma simt bine aici, chiar daca mai debitam si banalitati...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Lumi multumesc.Stiu ca e greu sa nu fii trista,dar sper sa reusesti sa ai o gandire pozitiva.Uite deja ti-au iesit valori bune la glicemie.Bravo.Si colul ai sa vezi sambata ca o sa fie mai lung.
Stefitza e bine,a fost doar un episod izolat,dar eu sunt o mama paranoica si ma gandesc la ce e mai rau.Ii multumesc lui Dumnezeu,nu a avut probleme de sanatate ,mici raceli tratate cu indiferenta si o enterocolita nasoala zic eu dar oricum dusa fara internare,perfuzii si alte chestii ,asta vara trecuta.
De aceea ma cam panichez la orice,nu sunt obisnuita sa vad ceva in neregula.

Simina bravo ca te simti mai bine.
Sunt de acord,daca nu merita ,sa n-o mai vada domle pana-n martie.La modul serios,va doresc sa treceti peste neintelegeri.

Deci am fost pe aproape ,mai bine nu intrebam ce inaltime ai ca iar ma simt tare mica..

Sevetelele au valabilitate pana in 2011.

_
Ramona,mami deStefania - Francesca (20.11.2006) si 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika
cat despre celelalte fete, ma gandeam ca unele nu mai intra din cauza "calitatii slabe a odiseei" insa daca e asa, pierderea lor, nu a noastra. eu ma simt bine aici, chiar daca mai debitam si banalitati...

Mai pe la toate subiectele se debiteaza si banalitati ca si la noi, dar asta este si modul prin care ajungem sa ne cunoastem mai bine, sa legam prietenii, chiar daca nu ne vom intalni poate niciodata face to face.
Eu cred ca multe dintre ele intra doar si ne citesc si se multumesc cu atata. Si eu am intrat doar sa citesc si la zmeurici, si la burtici de septembrie-octombrie..dar m-am multumit doar cu cititul. De multe ori am vrut sa intreb sau sa zic si eu ceva..dar daca am avut rabdare, nu a mai fost nevoie ca altcineva a adus in discutie ceea ce ma interesa si pe mine.
Iar daca o fi adevarat si nu le place la noi ...din diverse motive, e de ajuns sa scrie un mesaj, ca si acela prin care si-au exprimat inscrierea la acest subiect si le vom scoate din listuta, daca asta doresc ele.

Ramona,
31+ DOMINIC ANDREI
noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Da, este adevarat ca unele din noi scriu mai des, altele mai putin des sau deloc... insa nu-mi permit sa judec pe nimeni, fiecare le stie pe ale ei, asa cum in viata sociala fiecare se manifesta mai mult sau mai putin expansiv, asa este si in aceasta viata "forumistica" sau "virtuala"... Eu sunt pe acest forum de multi ani (mai multi decat scrie in dreptul numelui meu, inainte aveam alt nick la care am renuntat), si cu toate astea nu am scris consecvent, am avut si perioade lungi de pauza, in care doar am citit... am avut motivele mele, una din ele fiind o depresie care m-a tinut mult timp... Asa ca sa nu ne pripim cu concluziile...

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 27+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

pai is la servici, seful e in concediu si-s de capul meu. adica n-am mai nimica de facut... asa ca.. forumesc...
vad ca multe burtici asteapta prenatalul ca sa intre mai des pe forum, la mine cred ca va fi invers, cand oi sta numai acasa o sa lipsesc mai mult, ca n-am rabdare acasa sa stau cu ochii-n calculator...

Pai daca e asa ,eu nu te las in concediu...Desi sper ca nu o sa poti sta departe de noi nici cand vei fi acasa cu bebelina .
Citat:

De acord cu tine...si fara banalitati nu se scrie pe nicaieri cred.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Am revenit si eu de la cratitza...am facut sarmale (de vreo 2 sapt vroiam sa fac)

Am citit tot da nu mai stiu nimic

aaa....RamonaCopot postarea ta ref la sarat mi-a adus aminte de copilarie...ca eram la bunici si aveau bulgari de sare care ai spargeau...si ce mai luam bucati din bolovanii aia si .."savuram" (ca sa ma exprim frumos)

LauraGarner, Lumi am citit mesajele voastre...ma duc la medicul de fam maine

Eu am o problema...daca o sa m-i se para urat copilul meu?????????.......am mai vazut bebei urati

29+ cu Maya Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

ma bag sa fac CAPITOL NOU

29+ cu Maya Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Gata..plec la rezultate...Doamne Ajuta!..am niste emotii

Lavi ne descurcam noi ...si de nu om fi in acelasi salon..tot o sa ne vedem

Dana.n felicitari pentru 100% cocosel...
Sper sa fie asa si la mine..ca are totul pentru baietel ...sper sa nu mi se intample a doua oara asa ceva...adica sa stiu ca e ceva..si la ultimul control..hopa...e altceva
Odata mai merge...dar deja a doua oara

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

30+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Avalon ce mai faci?Cum mai e bebele de sus?S-a mai inviorat?
De cate ori te vad pe aici,mi te si imaginez cu burtica cu doi bebei.Mi-am dorit gemenasi toata viata.

_

Mergi la inceput