Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (92)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Am revenit si eu de la cratitza...am facut sarmale (de vreo 2 sapt vroiam sa fac)

Eu am o problema...daca o sa m-i se para urat copilul meu?????????.......am mai vazut bebei urati

Simina eu pot sa pun pariu pe ce vrei tu ca o sa ti se para cel mai frumos copil din lume

Anca 30+ Daria

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Avalon acum mi-am dat seama ca ai zis ca nu esti prea bine.
Sper sa treaca repede starea asta.

_
Ramona,mami deStefania - Francesca (20.11.2006) si 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec2009 spune:

Capitol 93

Ori eu am o problema la Pc , ori merge f greu DC-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Shtephy, ma bucur mult sa aud ca buburuza ta e bine!!! Si ma bucur ca te simti si tu mai bine, ti-am simtit lipsa pe aici. La capitolul inaltime, stai linistita, sunt cu tine

Ramonika si RamonaC, aveti dreptate. Dupa parerea mea, forumul asta este si ca un "grup de sustinere", nu doar un loc unde intram sa schimbam informatii... Referitor la informatii, oricine poate da "search" pe...google,nu? Asa ca sa ne bucuram de banalitati, pt ca ele apropie oamenii si descretesc fruntile! Si, pt cine nu a citit la mamicile de Sept-Oct, le spun eu ca atmosfera este foarte calda si se discuta si multe banalitati....
Si simt ca si la noi e la fel acum, doar ca nu suntem atat de multe ca ele....eu tot mai sper ca si cele care stau in umbra ni se vor alatura!

Lumi 29+ cu Alexa Annabelle Denise

http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Lumi_Richard

Mergi la inceput