Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (92)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Lumi, ma bucur tare mult ca esti optimista in ceea ce priveste evolutia starii tale de sanatate, legata de problema care nu iti da pace de catva timp! Pana la urma totul va fi in regula!

Camy trebuie neaparat ca atunci cand o sa mergi la spital sa te internezi pentru nastere sa tinem legatura, si rezolvam noi cumva sa stam in acelasi salon!

Ancutza_Bro, vesti proaste daca e sa fii racita! Intreab-o pe RamoC ce tratament a luat, ca si ea saracutza abia a scapat de raceala, si mai ales consulta-ti medicul si sigur o sa iti revii1 In patuc cu tine si la odihna!

A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii puternica si mai ales fii fericita....Lavi, 30+mami de RaresCristian

Camera lui Rares
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro

va rog spuneti-mi daca ati patit vreuna din voi sa aveti dureri ascutite in partea de jos, in vagin...de vreo 2 zile simt cateodata parca ma taie cineva acolo si nu pot sa stau in picioare de durere...e o durere scurta dar f puternica...offff...sapt viitoare ajung si eu la eco...sper sa fie bine

Si eu am avut dureri cam asa cum le descrii tu. Dar nici eu nu am ajuns inca la medic.
Aseara ma durea jos, in partea stanga si dreapta. Dar destul de rau, ca nu puteam sa stau in picioare. Ma gandesc ca poate au fost ovarele.
Abia astept sa-l intreb pe dr.

26+

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Referitor la durerile din partea de jos, cred ca cel mai bine ar fi sa mergi la medicul ginecolog!

A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii puternica si mai ales fii fericita....Lavi, 30+mami de RaresCristian

Camera lui Rares
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mussica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

Lumi - o sa fie bine, ai incredere. deja rezultatele analizelor sunt bune.

many-bany, avalon, camy - si eu ma inscriu in club... visez urat, uneori imi aduc aminte, alteori nu, insa raman cu o stare naspa dupa...

va rog spuneti-mi daca ati patit vreuna din voi sa aveti dureri ascutite in partea de jos, in vagin...de vreo 2 zile simt cateodata parca ma taie cineva acolo si nu pot sa stau in picioare de durere...e o durere scurta dar f puternica...offff...sapt viitoare ajung si eu la eco...sper sa fie bine

Ancutza eu am simit o chestie asemenatoare sim-a tinut vreo 2 zile. o durere foarte jos (pe la ovare pe acolo), o durere surda asa, cam ca la ciclu. nu am reusit sa-mi dau seama daca este legat cumva de miscarile lui bebe (cu toate ca uneori aveam senzatia ca durerile sunt la sicron cu miscarile lui).

Au trecut si de aia nici nu l-am intrebat pe doctor nimic. o sa-i spun cand ma duc sa ma vada pe 22 sept.
Sper ca esti ok.

25 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Elenic, colul meu are 25 mm, dar doctorul a spus ca e OK, ca e inchis si ca, oricum, de acum poate incepe sa se scurteze....Totusi, eu citisem ca nu e normal sa fie sub 25 mm pana in saptamana 34 de sarcina.

Lavinia, multumesc mult

Lumi 29+ cu Alexa Annabelle Denise

http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Lumi_Richard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Salutare dragelor!
Va multumesc ca va ganditi la noi. suntem bine. Ieri am fost la control. Samburelul meu creste...a ajuns la 1646 de grame. Frecventa cardiaca este normala, contractii nu am. Bebe s-a aratat in toata splendoarea lui...deci 100% este un cocosel.
Pe langa Centrum Materna mi-a dat sa iau si fier.

Va pup pe toate si sa auzim numai de bine!

------------------------
30+ David

Albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenic spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard

Elenic, colul meu are 25 mm, dar doctorul a spus ca e OK, ca e inchis si ca, oricum, de acum poate incepe sa se scurteze....Totusi, eu citisem ca nu e normal sa fie sub 25 mm pana in saptamana 34 de sarcina.

Lavinia, multumesc mult

Si te-a pus la pat? Ti-a zis cumva daca se poate sa-si mai revina, adica sa fie iar mai lung, cu repaos?

23+

www.flickr.com/photos/37479346@N02/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Fetele cu raceala, sorry pentru voi. Toata lumea ma compatimea, "cum ai reusit sa racesti acuma vara? pai la iarna ce te faci?"...la iarna fac plaja, ce sa fac..., daca acuma vara nu am avut voie.
Eu am luat tot ce au luat si fetele care au mai fost racite si inaintea mea: oscilococcinum, stodal sirop si homeogene. Osiclococcinum am supt cate un flacon dimineata si seara, apoi cate o dusca de sirop, ca nu am stat sa-l masor la ml...iar din ora in ora am supt cate o pastiluta din aia mica homeogene. Eu am zis ca nu au avut nici un efect la mine, dar cred ca am mintit. Mie nu mi-au prea placut ca is exagerat de dulci pentru gustul meu de gravida (cred ca daca erau sarate le sugeam pe toate in prima zi, ca si caprele alea ce ling la drobul de sare), dar totusi au avut ceva efect. Este prima data cand is racita si nu am tusit. M-a durut capul, ameteala, febra, nas infundat, apoi desfundat(parca era mai bine infundat decat desfundat) ... Cand mi se desfunda nasul ma usturau narile cu gat cu tot, dar totusi nu am tusit, spre norocul meu, ca sigur de la tuse apucam si dadeam la rate...
Apoi am facut si febra, cum trecea de 37,5 bagam cate o jumatate de paracetamol si era mai bine. Mie doctorul mi-a zis ca am voie 3 pastile de paracetamol pe zi, ca ma ajuta nu numai sa-mi scada febra ci si la curerile de cap si starea aia de rau ce o ai in tot corpcul, dar eu totusi nu am luat decat 1 pastila pe zi de paracetamol. Si acuma mai am mucozitati care nu ma prea lasa sa respir si umblu cu sulul de hartie igienica dupa mine prin casa si transpir inca....dar nu mai e asa rau ca la inceput.
Si bineinteles ceaiurile de fructe cu lamaie si miere, sau cate o lingurita de miere, cand simteam ca ma ustura rau gatul. Si mi-am mai facut asa: am stors 2 lamai si in zeama lor am adaugat vreo 5-6 lingurite de miere, le-am amestecat si am baut sucul ala asa, fara sa-l mai diluez cu apa. Stiu ca dupa ala m-am simtit ceva mai bine.

ps: si statul "calare" pe DC m-a ajutat enorm in zilele alea, mai ales ca am avut o gramada de fete care m-au incurajat ca o sa treaca si se gandeau la mine. la toate!

Ramona,
31+ DOMINIC ANDREI
noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

burtcutze dragutze!

Tocmai am pierdut un mesaj dar nu ma supar prea rau ca nu era gata si la cat sunt de neatenta si cascata nu ma mai mir.

LauraG multa putere sa tii regimul si sa treci peste intepaturi ca sa -i vii de hac diabetului.

Lavinia mersi de strigare dar cafeaua nu o pot bea cu voi daca ma culc la 4-5 AM...dar imi fac temele,mereu citesc din urma.

Pirelia mersi de papa.

Ramonika si Florik bine ca ati scapat de analize,saptamana viitoare va urmez eu.Sper sa va iasa bine.

Ramonika multumesc .Te vad din ce in ce mai prezenta pe aici,ceea ce ma bucura.
Cu fetele din lista si eu ma intreb adesea ce se intampla,m-am mai uitat si eu sa vad de cand nu au postat,unele au facut-o doar cand s-au inscris,altele posteaza la alte subiecte si la noi nu.

RamonaC ,soacra soacra poama acra...nici aia in spital n-o primesc. si de la noi.

Lylyana din cate am inteles eu diabetul nu iese din analizele astea uzuale.

Trimit asta si revin .

_
Ramona,mami deStefania - Francesca (20.11.2006) si 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Elenic,nu m-a pus la pat de tot. Mi-a recomandat cat mai mult repaos, evitarea plimbarilor lungi, interzis sexul,si mi-a dat niste pastile, sa nu mi se declanseze travaliul mai devreme( eu voi avea un zbor lung pe 8 Sept, vin in Romania, altfel nu mi-ar fi dat pastile).

Din cate stiu eu, colul se scurteaza, ramane la aceeasi dimensiune si....atat....nu am auzit sa se lungeasca!

Mergi la inceput