Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (92)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lalu_79 spune:

Ramonika, m-am vazut pe lista ta si...rusinica sa-mi fie ....sunt alaturi de voi, va citesc, dar e mai greu cu scrisul. De fapt....totul a inceput cu o perioada f aglomerata la serviciu, de nu mai apucam sa scriu, abia reuseam sa va citesc....apoi am avut cateva saptamani de concediu...la munte, fara internet. Cand m-am intors mi-au trebuit cateva zile ca sa recuperez ce era de citit, ati fost tare harnicute.Apoi am intrat in curatenie generala in apartament, o placere, ce mai .
De luni m-am intors la serviciu si, bineinteles, e f mult de lucru...insa mi-am propus sa mai fac si cate o pauza, ca n-o fi foc. Asa ca promit sa fiu activa de-acum incolo, imi sunteti tare dragi
Nu stiu daca e doar de la faptul ca m-am intors la serviciu, dar nu ma simt grozav....nimic grav: ameteli, greata, durere de cap, oboseala.O zi e buna, celalta rea....Si culmea, cat am fost in concediu nu am avut nimic, ma simteam perfect...
Monis ca nu m-ai uitat.
Pupici tutror

22+ Ariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Lumi - o sa fie bine, ai incredere. deja rezultatele analizelor sunt bune.

many-bany, avalon, camy - si eu ma inscriu in club... visez urat, uneori imi aduc aminte, alteori nu, insa raman cu o stare naspa dupa...

Lalu - te-am prins de-acuma nu mai scapi. te asteptam mai des cu vesti, neaparat
la fel cu mariaandreai, care cam shomeaza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga

fetelor? dar pe unde umblati? hai, toata lumea la apel! CAMY RAMONAC, LUMI, MONIS, MIANY, ANCUTZA_BRO, KATY, LAURAIRINA, LAURA GARNER, AVALON, SHTEPHY....ce inseamna asta? numai eu, Ramo si Andrecluj pe aici?

Si unde este Kreliutza????????????
A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii puternica si mai ales fii fericita....Lavi, 30+mami de RaresCristian

Camera lui Rares
Poze

neatza la amiaza...sunt si eu pe-aici...incerc sa citesc din urma ca ieri am avut musafiri si am tras chiulul pe DC...ajung si eu imediat

Anca 30+ Daria

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

citisem ca sunt oarecum"normale" cosmarurile din timpul sarcinii..
offffffff..inca putin ma mint eu si scap..
zic mereu...luna viitoare nasc (pacat ca acum suntem la inceput d eluna si eu nasc luna viitoare la sf )

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

30+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Lumi, prezent, doar ca vorba lui Monis, plec s-o caut pe Miany.Pe mine mai mult ma ingrijoreaza colul tau decat diabetul. Ar trebui sa stai mai mult culcata, nu e de joaca. Macar cand ajungi acasa sa stai si tu mai mult, banuiesc ca ai niste ajutoare in Romanica, nu? 26 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

Lumi - o sa fie bine, ai incredere. deja rezultatele analizelor sunt bune.

many-bany, avalon, camy - si eu ma inscriu in club... visez urat, uneori imi aduc aminte, alteori nu, insa raman cu o stare naspa dupa...

eu am visat azi-noapte ca era sa ma inec si ca cineva m-a tras de mana si m-a scos din apa adanca...si culmea e ca imi place la nebunie apa si sa inot...

fetelor cred ca am racit ... imi curge nasul k la robinet si am o stare de ameteala...

va rog spuneti-mi daca ati patit vreuna din voi sa aveti dureri ascutite in partea de jos, in vagin...de vreo 2 zile simt cateodata parca ma taie cineva acolo si nu pot sa stau in picioare de durere...e o durere scurta dar f puternica...offff...sapt viitoare ajung si eu la eco...sper sa fie bine

va pup

Anca 30+ Daria

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Camy, Ramonika, va multumesc mult! Da, deja am rezultate bune...sper sa aud la fel si de la LauraG si sa o tinem tot asa!

Lumi 29+ cu Alexa Annabelle Denise

http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Lumi_Richard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Andre, nu ai idee cat ma bucur sa te "vad"!!!!

Si pe mine tot colul ma ingrijoreaza mai mult! Dupa ce ajung in Romania, cu siguranta ma voi odihni mai mult, va veni mama sa stea la mine, asa ca....leneveala la greu!

Lumi 29+ cu Alexa Annabelle Denise

http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Lumi_Richard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenic spune:

LumiRichard ce lungime are colul tau? Si ce ti-a spus dr?
Incerc si eu sa aflu cat mai multe despre problema asta...

23+

www.flickr.com/photos/37479346@N02/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenic spune:

monis ai vazut ca ai PM?

23+

www.flickr.com/photos/37479346@N02/" target="_blank">poze

Mergi la inceput