Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (23)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Buna burtici!
De cosmaruri am scapat in ultima vreme, dar de vreo 3 nopti am o durere urata in partea lateral dreapta a burtii. Cand ma intorc de pe o parte pe alta ma trezesc de durere . Sper sa fie doar ligamentele si sa scap de ea curand. Pana una alta si eu tot cu no-spa si mers la toaleta rezolv pe moment.

Va pup!

Mirela 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Mai fetelor da de Larisel mai stie cineva ceva? Ca eu parca nu am mai "vazut-o de mult timp pe aici". Si ea era mereu prezenta... Stie cineva ceva? La fel cu Nic0le

Catalutza 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arwen92 spune:

buna dimineatza si din partea noastra!noi azi am fost mai puturosi.ieri nu am mai intrat ca am stat la pat.am cazut ieri in baie si am avut dureri ingrozitoare pe toata partea stanga a sanului si a coastelor.la burtica nu am avut nimic.a avut cineva pana acum stari de ameteala/lesin,si sa i se infunde urechile,sa nu mai stie nimic?cum ati acapat de ele?eu mi-am revenit cand am rupt un suport de sapun si s-au trantit toate in cada,atunci am inceput sa devin constienta.in schimb simteam ca ma invart si apoi m-am trezit jos...foarte aiurea...dar de dimi cand m-am trezit sa merg la toaleta ma intepa rau stomacul daca incercam sa ma intind

felicitari fetelor ptr culoarea carutului...speram sa aflam si noi cat mai curand.asta daca nu ar face si al meu vreo figura sa se ascunda sa ramana surpriza ptr mami si tati
toate burticile

14s+Doamne ajuta sa fie bebe sanatos

Mergi la inceput

Arwen mai cum ai reusit sa cazi? ia no-spa ca sa nu faci contractii de la cazatura. S-ar putea sa ai glicemia scazuta. Si mie mi se infunda urechile si mi-a zis medicul ca e de la glicemie si mai ales dimineata. Eu rezolv cu hidratare intensa, multa apa si in primul pahar dizolv o linguritza de zahar.

Sa ne tii la curent!

Catalutza 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Auzi Ramona, nu mai lua Avent, ia din alea din sticla care se pot incalzi la cuptor, cica-s mai sanatoase.

bine ai venit Sorina.Sarcina usoara!

Am semnat si eu petitia si am trimis-o si la jumatate din lista de messenger.Comentarii n-am citit ca nu vreau sa ma enervez!

13 +

Mergi la inceput

catalutza-am intrat sa fac dus,si stateam in cada.cand am terminat si m-am ridicat am ametit,mi s-au infundat urechile,si simteam ca se invarte totul cu mine.nu stiu cum am ajuns jos si cand.am un suport ptr sapun metalic prins pe perete(partea stanga)si o etajera (partea dreapta)cu fel si fel de minunatii,printre care o piatra ponce.mi-am revenit cand au cazut toate astea in cada.au facut un zgomot mare.si stiu ca la sanul stang pe exterior aveam o lovitura mare.eram rosie si sangera putin(doar o zgarietura).am mancat apoi ceva si am stat linistita in pat.azi am dormit pana la 12.si din cauza stomacului care ma deranja rau nu m-am dat jos din pat. pe burtici.
acum sunt mai bine!norocul nostru ca nu ne-am lovit la burtica.
maine facem 15 s

Mergi la inceput

si noi am semnat petitia.(eu si sotul)adevarul este ca acel comentarie este scris fara a fii putin gandit si mai mult din ura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnica spune:

Buna fetelor!

Am intrat si eu sa va salut si sa va spun ca sunt putin ingrijorata deoarece asta este a doua zi in care nu l-am simtit pe bebe. Sper ca totul e ok.

Catalutza, eu am o colega care a nascut in februarie, a depus cerere pentru salariu mediu pe unitate sau "prima de nastere" prevazuta in CCM la nivel de institutie si nu a primit nici pana azi vreun raspuns. Lucram in invatamantul superior unde rectorul si directorul financiar fac legea.

Va pup pe toate si va doresc weekend placut!

19+ cu si mamica lui Alexandru (04.06.2006)

Mergi la inceput

Monnica la fel ca si in cazul lui Dastefa eu va pot trimite un model de cerere de chemare in judecata. Din pacate, nu se poate face nimic fara a cere drepturile in instanta. Dar, fiind litigiu de munca nu se taxeaza, nu se timbreaza. Se judeca cu urgenta, desi acum... nu mai stiu ce inseamna urgenta . Si se poate judeca in lipsa, deci colega ta nu trebuie sa se prezinte.

Ca si procedura prealabila, dar nu obligatorie...colega ta poate incerca sa vb la Inspectorat, unde sa explice situatia, dar la care sa lase si o hartie: "subsemnata...am nascut in data de...am solicitat conf CCM art... indemnizatia de nastere egala cu un salariu mediu pe unitate in data de ... prin cerere adresata dir unitatii de invatamant unde imi desfasor activitatea incepand cu data de.... (atasata la prezenta). (sa ataseze si copie dupa buletin si certif de nastere copil.) Pana in prezent nu am primit un raspuns. Va adresez rugamintea de a-mi comiunica punctul de vedere al Inspectoratului Judetean ... cu privire la acordarea indemnizatiei de nastere." Si cu hartia in mana se duce la inspectorat, dupa ce vb cu inspectorul sef (sau ce o fi el acolo ca nu stiu exact ierarhia ) lasa la secretariat cererea. Sa nu uite sa ceara numar de inregistrare pe ea, daca nu vrea sa dea, sa aiba la ea o copie dupa cerere pe care sa o puna pe secretara sa scrie: formula "am primit" numele in clar, data si semnatura. Nu este o procedura obligatorie, se poate merge direct in instanta, dar poate asa ii sperie putin.

O zi buna, daca vrei cererea de chemare in instanta, da un pm si se rezolva .

O zi buna!

Catalutza 16+

Mergi la inceput

Monnica, scuze acum am recitit. Invatamant superior, deci no inspectorat..., atunci direct in instanta.

Catalutza 16+

Mergi la inceput