Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (23)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmita_baby

Ramonika ma pregateam de somnic cand mi-am adus aminte ca nu ti-am raspuns. Pisi este un rasfatat si jumatate si a inceput sa sforaie in ultimul timp, l-au ajuns si pe el batranetile, 8 ani deh Am vazut ca o sa ai o fetita. Sa-ti traiasca si sa te bucuri de ea la maxim!

15+

Mello motanelul iubit

multumesc. si tie la fel.

cand afli culoarea caruciorului, trimite-mi si mie un PM, pentru ca nu citesc mereu la odiseea voastra, e in functie de timpul disponibil. dar mesajul privat o sa-l vad sigur.
bafta multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Neata!
onitza multumim de lapte! Noi suntem cu ceiutul chiar acum, ca fata mea e darnica cu raceala si mi-a dat-o si mie. La ea s-a localizat digestiv din pacate asa ca nu am scapat complet de antibiotice. La mine e mai usurel: nas care curge si e infundat, sete continua, si o usoara durere de cap.
carmita_baby un si tie. Da se pot vedea detalii daca aparatul e performant si bebe sta intr-o pozitie favorabila.

Mamica Sarei Maria(22.11.2006) si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Ne intoarcem si noi de la eco la fel de bulversati! A fost fff cuminte cat timp i-a vazut capul manutele etc si cand sa ajungem la podoabe... ce sa crezi si-a pus mainile incrucis intre picioare si pace nu a vrut sa le mai scoata. Ba mai mult s-a intors cu spatele . Medicul meu de fam crede in continuare ca pare a fi baietel, dar nu baga mana in foc . Deci probabil ca vom astept morfo pe 6 oct....

Gratiana ms de pm, am recitit, ai dreptate! Cu atat mai bine pt voi, scapati de alergatura!!! Cris.dogarel chestia asta e de interes si pt tine: la MAI se depune dosarul de CIC la insititutie nu la primarie. Multumim Gratiana!!!

O zi buna tuturor!!!

Catalutza 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SorinaF spune:

Salutari viitoarelor mamici. Numele meu este Sorina, am 16 saptamani de sarcina si am facut o ecografie acum 5 zile si se pare ca este baietel. Luni am o programare pentru morfologie fetala la d-na dr. Chitescu si sper sa se vada acolo mai bine. Doctorul cu care sper sa nasc este d-na Cirstoiu Monica de la Municipal, am precizat asta in cazul in care mai sunt gravidute aici care merg la dansa si poate schimbam impresii. Eu am 26 de ani(06.10.1983) iar bebitul meu se va naste probabil pe 14 feb.2010(de Ziua Indragostitilor).
Va dorim o zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Buna dimineatza si de la noi mai pe la pranz.

Dupa ce azi noapte m-am trezit de vreo doua ori ca sa merg la baie si nu am mai reusit sa adorm, dimineata mi-a venit somnul pe la 8 asa ca a venit sotul sa vada ce fac pe la 10.35 si abia atunci am facut ochi. Ca sa fiu sigura ca nu ma trezesc de la lumina, dorm mai nou cu o masca (din aceea ca in avion) si sotul ma alinta "fantomas"

Carmita, pupici si tie si la bebe mic din burtik si sper sa afli luni ce este (daca nu cumva ace si altau ca al Catalutzei sa-si puna mainile intre picioare). Oricum bine ca e acolo sanatos, la calduricasi o sa aflii tu ce este.

Mariucasara
imi pare rau ca esti bolnavioara si tu si Sara cea mica . Ceai cald cu multa lamaiesi miere si poate trece repede.

Catalutza, bebele tau e tare smecher si cu personalitate.

Pupici

Acum 18+ cu bb mic

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

multumesc fetelor din suflet pentru cuvintele linstitoare.....................

nici eu nu cred in superstitii......so............facem tot ce trebuie facut..................

am fost la dr.....................
auzi??????pe un echo de juma de palma,........imi zice el mie ca s-ar putea sa fie fetita......................mhmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

nu cred........

e totul in regula................

a zis sa merg inapoi peste o luna jumate.daca totul ein regula..................

nu a zis nik de morfo.....de nimic.............

i-a masurat femurul..si cam aatat.............

e bine??????????
sa nu merg undeva la morfo................

Poze
Bea 21+ cu Ivan Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Am schimbat semnatura pt ca am mai crescut. Azi avem 20 de saptamani de convietuit in burtik.

Bea, nici mie nu mi-a zis nimic la eco trecuta despre morfo desi l-am intrebat. A zis ca nu e inca momentul si o sa ma anunte el. Acum o sa-l vad peste 2 sapt si poate imi zice atunci. Cat priveste sexul, poate chiar l-a vazut daca e un dr cu experienta.

Acum 20+ cu bb mic

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

'neata!
fetelooor...
am o problema, poate ma puteti ajuta:
am cosmaruri noaptea. asta banui ca nu e ceva nou. dar de la cum ma incordez si ma consum, mi se strange burtica, si ma trezesc de durere cu o crampa infioratoare, de ma paralizeaza. ma trezesc, mangai putin burtica, ma relaxez, rog sotul si ma ajuta sa ma ridic din pat cu greu, sa merg la pipi, apoi imi revin.
a mai patit careva asa ceva?
la mine e deja a doua oara, si ma cam sperie situatia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sagetutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui plateea

'neata!
fetelooor...
am o problema, poate ma puteti ajuta:
am cosmaruri noaptea. asta banui ca nu e ceva nou. dar de la cum ma incordez si ma consum, mi se strange burtica, si ma trezesc de durere cu o crampa infioratoare, de ma paralizeaza. ma trezesc, mangai putin burtica, ma relaxez, rog sotul si ma ajuta sa ma ridic din pat cu greu, sa merg la pipi, apoi imi revin.
a mai patit careva asa ceva?
la mine e deja a doua oara, si ma cam sperie situatia!

cosmaruri aproape in fiecare zi, burtica cu dureri apropae in fiecare noapte, azi noapte foarte rau, dar eu sting cu nospa. Si pana la urma cred ca dk te mai tine inca o seara ar trebui sa te vada dr.

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

ramona, cauta bibe AVENT prin farmacii.La sensiblu parca vazusem, sau orice alta farmacie mai mare cred.

13 +

Mergi la inceput