Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (23)
Raspunsuri - Pagina 14
al3csa spune:
Da eu stiu ca ii face rau cofeina .. de aceea nici nu este recomandata mai mult de o cana de cafea/zi .. Si cred ca Pepsi sau Cola sunt si mai daunatoare .. E acum daca o sa bei un pahar nu o sa se intample nimic .. nu este recomandat excesul
18+
dastefa spune:
am semnat si eu petitia-in caz ca ne-ar baga cineva in seama.Si nu cred ca as fi intrat si la comentarii daca nu atragea ratusca mica atentia.Clar ca m-am enervat de numai.
am intrebat si eu o prietena care a nascut in Timisoara pe 5 aprilie si zicea ca nu a primit nimic din indemnizatia de crestere copil si nici macar pt octombrie nu are vreo speranta
.Eu mai credeam ca faza cu 8 luni a foat un caz izolat dar s-ar parea ca vremurile sunt mai negre decat avem acum curajul sa le vedem
catalutza eu lucrez in invatamant si am depus deja o cerere la secretariat inca de acum un an.Desi alte persoane care au nascut odata cu mine(dar din alte judete )au luat aceasta indemnizatie mie mi s-a spus ca Imspectoratul nu aproba.Si daca secretara imi da scris ca nu-mi da acesti bani ce fac mai departe-ca daca e vorba de judecata ma las pagubasa din start
Mihaela
19+
Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
miremia spune:
Buna fetelor!
Am si eu nevoie de o lamurire pls....este ok sa fac morfofetala la 20 de sapt si cateva zile, sau este prea devreme (in caz ca bebe este mai micut)?
Mirela
18+
sagetutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miremia Buna fetelor! Am si eu nevoie de o lamurire pls....este ok sa fac morfofetala la 20 de sapt si cateva zile, sau este prea devreme (in caz ca bebe este mai micut)? Mirela 18+ |
Mirela eu am pe cineva care a fost la 21 si dr ecografist i-a zis ca era mai bine daca o facea mai tarziu. Se poate si atunci , dar pe la 22 e cel mai bine ca se formeaza bine toate organele si le poate vizualiza mai bine.

20+
miremia spune:
Sagetutza multumesc mult pt raspuns.Ma gandeam eu ca ar putea fi prea devreme, dar tati avea nevoie sa-i stie cu siguranta sexul
(pleaca intr-o calatorie si vrea sa-i cumpere cercei:D).
Aveti idee unde pot sa fac o ecografie pt aflarea sexului si atat? Ultima data am cerut o ecografie normala si mi-au facut una de 260 ron 
Mirela
18+
al3csa spune:
Pe mine dr m-a trimis la morfofetala 18-22 sapt ..exact asa mi-a scis pe bilet
.. Iar cand mi-am facut programare au zis ok knd le-am zis cate sapt o sa am in momentul ecografiei(20+) ![]()
18+
ratusca_mica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui al3csa Pe mine dr m-a trimis la morfofetala 18-22 sapt ..exact asa mi-a scis pe bilet 18+ |
Si eu sunt programata la 20 de saptamani si 3 zile parca, si mie mi-au zis ca este OK asa. Oricum, cred ca de la 20 de saptamani bebe e complet format anyway, dar ma mai uit pe schemele acelea cu evolutia pe saptamani si revin
Pupici

Ratusca
17+
miremia spune:
Eu pana la urma m-am programat pt morfofetala la 22 de saptamani, insa sper sa ii aflu sexul cat mai curand....la ultima eco ne-a spus doamna doctor ca e 60 % fetita. Va pup!
Mirela
18+
Beatrice1982 spune:
salut fetelor.................
ce mai faceti?????????
noi bine
maine mergem la morfofetala.................
speram sa venim cu vesti bune.............
Poze
Bea
19+ cu
Ivan Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!
Beatrice1982 spune:
ne-am schimbat si semnatura.................
Poze
Bea
21+ cu
Ivan Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!