Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (23)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Claudetz eu eram o mare bautoare de cola si pepsi inainte (adik 2 l pe zi ) si apoi nu am mai baut. Intr-o zi am avut o pofta nebuna de pepsi si am baut 500 ml. Mi-a crescut ff tare tensiunea si am avut palpitatii. Ulterior am mai baut, dar doar jumatate de pahar ocazional. Ideea este ca poti sa bei, dar o jumatate de pahar sa iti faci pofta. Cola si pepsi sunt nocive ca atare, nu numai pt femei insarcinate.

Dastefa ai raspuns de la secretariat? Ideea e ca fara instanta nu poti obtine dc nu vor sa ii dea de buna voie. Dar, eu as face cererea in instanta. Motive:
1. Nu te costa nimic, cererile in litigii de munca nu sunt supuse taxelor de timbru si taxelor judiciare.
2. Nu trebuie sa te prezinti in instanta. Cererea ti-o fac eu. Tot ce trebuie sa faci este sa o pui la posta cu scrisoare recomandata cu conf de primire pe adresa tribunalului Iasi. Si atat. Putem urmari ulterior cursul evenimentelor direct pe net, pe portalul instantelor de judecata. E fff important sa se ia atitudine in asemenea situatii. Faptul ca nu ripostezi tu, nu riposteaza colega si cealalta colega, nu face altceva decat sa ii incurajeze la a se comporta in continuare abuziv :(. Decizia iti apartine, nu ma supar dc nu vrei sa continui :P. Dar daca decizi sa o faci, ai tot sprijinul meu. Am editat pt ca apoi am citit mai cu atentie. Ai facut cererea acum un an. E f bine, daca vrei scaneaza si da-mi-l pe email.

Am semnat si eu!

Catalutza 16+

Mergi la inceput

Tinem pumnii Beatrice!!!

Mie medicul mi-a zis ca trebuie sa am 21 sapt incheiate si pot sa merg la morfo. Adik 6 oct...of cat mai e de asteptat!!!

Catalutza 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

fetelor ......caRE nu aveti inca copii......sau si care aveti.............

mama lui fina mea a zis ca imi cumpara patut pt bebe............si e la promotie....promotie..........si a zis ca trebuie sa vina in romania(dealtfel stau in ungaria......)luna asta .....la sfarsit.............
si a zis ca mi-l aduce..........

iara mami.....vine cu chestii nu trebuie luat numai dupa ce se naste..ca nu e bine..ca nu stiu ce si nu stiu cum..................

voi ce ziceti?

eu..........dupa parerea mea...........daca doamne fereste se intampla ceva si asa.........nu se va intampla ca eu am luat patut sau ca NU am luat patut.....nu?????????

degeaba esti superstitios............ca asta nu e altceva decat superstitie...................nu???????

totul e in mainile domnului............so..............doamne ajuta!!!!!!!!!!!!!!!!

voi ce credeti????????

si by the way......daca stau pana se naste.........dupa aia merge ea si imi cumpara patut??????
sau cum facem?

Poze
Bea 21+ cu Ivan Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

catalutza, eu am intrebat la noi la financiar si mi s-a spus ca min. de interne nu a semnat CCM, ca suntem cu motz. ce nu am intrebat si te intreb acum pe tine, poate stii: eu tot la primarie depun pentru CIC, sau tot "motzul" va plati. am colege care sunt in CIC si nu-mi amintesc sa le fi auzit de primarie...

insa ceva, apropos de reducerea de la CMU: din cate am inteles nu e chiar asa de mare (1800 euro, fata de 2000, la normala), insa doar la asiguratzii CAsei de asig Bucuresti. eu, cu OPSNAJ, nu cred ca ma incadrez. am sunat la nr. dat de tine atunci, dar nu mi-a raspuns (poate era in concediu?).

multumim de ajutorul de specialitate.

Cris, 19+cu ,Ema si Ana(04.04.2003)

In MAI regulile sunt altele. Partea buna e ca nu trebuie umblat pe la primarie pt indemnizatia lunara si nici nu astepti de iti vine rau pana primesti banii.

18+ (Amaris)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanisha spune:

salut. sunt o graviduta de 20 sapt. de baiat nu prea stiu ce si cum de nimic, incerc si eu se aflu citind de la voi si tare bine imi prinde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanisha spune:

in sarcina mi s-a activat o colita mai veche si stau mai mult acasa , ptr. ca in mod normal nu trebe sa mananc lapte, fructe, dulciuri , dar eu mananc ca sa aibe bebele, si de aceea stau mai mult pe acasa, ce sa fac daca merg pe afara imi trebuie la wc.

Mergi la inceput

Gratiana esti sigura? Pentru ca OUG 148/2005 si Metodologia din 2006 se aplica pt oricine, inclusiv MAI. Eu vb de concediul si inmdemnizatia de crestere copil (care se acorda pe 2 ani), nu indemnizatia de maternitate (care se acorda pe cele 126 zile). A doua se da de catre angajator, deci aici probabil ca MAI intra in scena.

Catalutza 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Geo76 spune:

Buna, fetelor! Anunt si eu caruciorul roz! Asta ne doream, de fapt, fetita noatra si-a dorit muuuuult o surioara. Ma bucur din suflet ca Doamne-Doamne i-a ascultat rugamintile! Pupam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

felicitari GEO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
doamne ajuta!!!!!!!!

Poze
Bea 21+ cu Ivan Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Bea eu am cumparat hainute si patutul inainte sa il nasc pe Luca, 1 pt ca-mi placeau si 2 pt ca eram convinsa ca-n verva nascarii niciun apropiat n-ar mai fi reactionat sa cumpere ce trebuie. Patutul l-a montat sotul in ziua in care m-am intors de la maternitate.
Luca a primit un costum deosebit de la o doamna din Spania si asta inainte ca el sa se nasca (stiam doar ca e baiat).
Eu zic sa profiti si sa primesti de-acum patutul si il montezi dupa ce nasti.

P.S. si mie mi se spusese ca nu e bine sa cumpar ceva inainte de nastere ... apa de ploaie!!!

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput