Pepenasi iulie-august 2008 -IN SARBATOARE (142)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

ANKA, si ce anume de copil mare mananca Erika? Dati-mi si mie idei, ca nici eu nu stiu ce sa-i mai dau dimineata si seara, copilul asta al meu nu pune gura pe branza de vaca sau derivate (almette, telemea, cascaval etc), ou doar moale il conving rar, asa ca noi suntem tot numai cu paine cu unt sau cu vinete, cereale, gris cu lapte, cremvusti, mi s-a acrit si mie. Lapte tot mai putin bea, iaurt pe cat de mult ii placea mai demult acum e kk, slava Domnului mananca bine fructe si legume.

ILEANNA, esti superba iar Vladut e un copil atata de frumos, o bijuterie, si ma distreaza teribil freza lui.

VICKY, tot voiam sa-ti zic, ai toata simpatia mea pentru convietuirea cu soacra pana in octombrie, eu cred ca m-as impusca urgent daca ar sta la mine o luna si ceva, oricum ar trece mult mai putin pana sa ajung la balamuc. Dar ce-a apucat-o de sta atat? (ca din ce am inteles ea locuieste tot in Franta, nu?)

Iote si pe TRULI, editez neaparat mesajul ca sa-ti spun ca arati senzational, ti-am mai zis eu tie de fapt, nu stiu cum ai tu asa fata mare, eu cred ca trisezi si de fapt sunt fratii tai si ai vreo 20 de ani. sa-i treaca lui Victor rosul in gat, dar n-ar fi trebuit sa fie mai bine dupa ce ati fost la Praid? Nu e o salina acolo?

Monica, mami de Luca

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Bunaseara!
Azi am inregisrat si noi un maaare progres asa ca sunt mandra tare:roboteam prin bucatarie,si alexandra se juca printre picioarele mele,si la un moment dat pleaca in dormitor si se intoarce inapoi cu un pampers ,mi-l intinde si zice: caca.Eu, desteapta, ii zic da mama e caca du-l la loc.Ea si mai insistenta intinde pampersul si tipa caca,caca, caca.Io o tin pe-a mea, da e caca du-l inapoi.Se enerveaza si incepe sa planga.O iau in brate si ce credeti voi, sa-mi cada nasul din loc,fata mea facuse caca si-mi adusese pampersul ca s-o schimb,nu mi-a venit sa cred!Mai ales ca nu mai spusese niciodata caca pana atunci.Sunt curioasa daca se mai repeta vreodata figura, sau a fost doar o intamplare!
Multam fain pentru raspunsurile la intrebare
ANKALAURA, si eu cred acelasi lucru in ceea ce priveste testul,caci si la Alexandra a iesit 151, si chiar am vazut copii care la un an fac mult mai multe chestii decat ea
Varsa socializare: 2(2 ANI 0 LUNI )
Varsa limbaj: 1.56(1 ANI 7 LUNI )
Varsa autoservire: 1.23(1 ANI 3 LUNI )
Varsa cognitiv: 1.14(1 ANI 2 LUNI )
Varsa motor: 1.61(1 ANI 7 LUNI )
Varsa mentala: 1.51(1 ANI 6 LUNI )
Varsa cronologica: 1(1 ANI 0 LUNI )
IQ: 151
Astea sunt rezultatele si nici ea nu baga forme, nu construieste din cuburi,nu stie sa arate decat nasul gura si ochii ,etc, etcSi chiar am fost foarte stricta cand am facut testul, n-am exagerat cu nimic, ba chiar din contra.
A, si detaliaza please treaba aia cu mic dejunul de om mare, ca tare as vrea sa trec si eu pe asa ceva, ca i s-o fi acrit de atatea cereale.Eu ma gandisem la o omleta cu branza si ardei gras, la paine cu unt si cascaval(ca branza e bleax),si apoi m-am blocat,mi-a murit neuronu,asa ca baga mare aici
BUJO, eu chiar ieri am vazut o tanti care strangea intr-o punguta excrementele patrupedului.Nu mi-a venit sa cred,uite ca mai exista si oameni cu bun simt!
ESTRELLA, , multumim de urare
BOTI, imi pare rau sa aud ca iar aveti probleme cu funduletul,multa bafta cu operatiunea olita, daca-ti reuseste sa ne dai si noua pontul
CRISTINA, wow, deja pofte?Cand mergi la eco s avezi samburelul?
FLO, wow, ce baiat mare aia, isi duce singur pampersii la gunoi!
ANABABY, cum a fost la botez?E bine ca ai apucat macar sa aranjezi parul, eu una sunt horror din toate punctele de vedere,manichiura si pedichiura sunt sub orice critica, parul e un cuib de cuci, de vopsit nici nu mai vorbesc, la capitolul cosmetica nici nu mai zic, ca de vreo saptamana n-am folosit nici macar crema , masca nici atat,am niste calcaie de maturatoare de strada,si lista ar putea continua.
MAITREY, ce fata vorbareata ai, ce de chestii stie sa spuna!Multa ,multa bafta cu restantele!De ce ai inscris-o de acum la gradi, asa trebuie, ca si eu vreau sa o duc toamna viitoare,dar nu mi-a trecut prin cap sa incep sa ma interesez de pe acum?.E gradi de stat sau particulara?
ANILANSA, bine ai revenit]Felicitari pentru dimensiunile in grafic!
OANASM , posibil sa fie ceva dintisori sau maselute, caci si alexandra in perioadele alea ar sta toata noaptea cu tzatza.Cu intarcatul eu inca nu-ti pot da sfaturi,dar iti urez multa bafta!
ARIADNA, ma bucur ca nu mai vomita Julia, poate ati scapat definitiv
TRULI_LULI, bine ai revenit, multa sanatate lui VictorFelicitari pentru nasit!
Ma duc sa-mi bag nasul putin si in poze ca n-am mai vazut d emult!

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111-povestea nasterii

minunea care ne-a luminat viata

Violeta ,mamica de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Pai domne mic dejun de om mare e cam ce mancam si noi... Ei ii fac cubulete sandvisul. O zi ii pun sunca de curcan, in alta muschi tiganesc, in alta cascaval, in alta ii fac un cascaval pane, apoi ou, mai fac niste "clatite" de-alea alea Jamie Oliver, mai mananca si cremvusti, apoi crema de branza, omleta cu verdeata,... mai bag iar o cereala, etc... La mezelaraie... naiba sa le ia cu nitritii lor cu tot si cu toate cele, n-am ce sa ii fac nene ca pana la urma nu o sa ii dau cereale instat inca un an de acu' incolo.
La noi problema e ca nu mai prea bea lapte.
Evit chestiile "penale", paine fac in casa deci mai scap de aici de o serie de afanatori si chestii "de plastic", curcanul il fac "a la Biri" infasurat (legat cu sfoara, impanat cu doua trei fire de verdeata, pui si o tzara de cascavalut, se topeste si e yummy - la cuptor chestiunea asta, sau la steamer, si pac tai cate o felie rotunda), mai un iaurt, crema de branza, ma uit si eu pe eticheta sa nu aiba dracii in ea. Nu ii dau pate decat daca il fac eu din ficat, si cam asta ii dau. Ma rog, nu i le-am dat ei pe toate inca pentru ca abia de cateva zile am trecut la regimul asta, dar asta ii dau Elizei si asta mancam si noi in general.
Ii place mai ales ca e la masa cu toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Initial nu am facut testul, ca am zis ca ma depresez, dar daca am vazut ca toate il faceti, m-a lovit curiozitatea. Mi se pare ca nu e tocmai ok. Dav nu merge in picioare si i0a iesit ca motor e de 1 an si 3 luni, ei nu cred ca la 1 an si 3 luni nu merge in picioare (cel putin de mana). La mental si cognitiv e mai avansat, Cred totusi ca este adaptat copiilor cu nevoi speciale. Oricum, a iesit f bine si al meu, desi nu vorbeste decat pe limba lui, dar se face inteles mereu Cred ca deja am invatat o alta limba straina

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

EU nu pun in veci televizor in camera copilului atata timp cat nu sunt de acord sa fie in camera noastra. Bineinteles, aici depinde de spatiu...

BOTI imi pare rau de iritatie. Sa stii ca printesa mea poarta pampers afara si noaptea, asta de pe la 2-3 luni. Spala masina mea de rupe, dar asta e cand mama are niste pitici. Pipi si caca face la olita, dar nu intotdeauna. La pipi spune "tis-tis" sau vine cu olita la mine, si cand se screme putin face cacuta.

DARA D noi cand am inceput cu olita, pe la 7,5 luni nu o tineam mai mult de 5 min. Facea bine, nu aia era. A avut o tentativa de bocete cand a vazut ca ea se putea ridica singura sa plece, dar aici am fost eu vinovata, pt ca in timp ce ea sta pe olita eu strangeam pe alaturi lucrusoare de ale ei si atunci am spus stop... acum cand e vorba de oala stam langa ea si ne jucam.
Si ca sa ne amuze... dupa ce face pipi eu o sterg cu o bucatica de hartie si de cateva zile ce credeti ca face? cum prinde o bucatica de hartie se sterge fata singura...

Ma duc sa fac si eu testul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

ANKA, daca i-as da ce mananc eu dimineata, ar muri de inanitieDe care crenvusti ii iei ca eu am incercat doua trei marci dar mi s-au parut oribili,cu un pregnant gust de usturoi, si nu mi-au placut nici macar mie asa ca nu i-am dat nici ei.Sunca presata i-am dat dar nu-i place, cred ca ne mosteneste ca nici eu nici sotul nu ne omoram dupa preparate.E buna ideea cu crema de branza, o sa incerc sa-i dau.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111-povestea nasterii

minunea care ne-a luminat viata

Violeta ,mamica de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna dimineata

va servesc cu o ... ca noi suntem mai matinali din fire... la 6 dam desteptarea inainte sa sune ceasul la 6.20

Va multumim ca ne-ati admirat pozicile

truli_Luli... si noi vrem sa mergem un wend la SOVATA ...cred ca prin octombrie ... dar vreau sa te intreb cum e acolo la Praid? sunt locuri de cazare ( ma refer la pensiune) si cum e drumul
- la capitol vopsea ... pt nunta de sambata trecuta am apelat la suvite ... blonde si violete (violet e pt rochita)... acum depinde si ce cuafura vrei...eu sunt pt suvite

violeta29... multumesc, formele de care dispun sunt o bila alba pt Darius ... la cata energie are nu sta o clipa si nici eu asa ca ma mentin in forma

la mine azi e zi de smotru + rufe calcate + niste acte de terminat
va doresc o zi frumoasa

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!

Alina, tare buna cafelutza...De cand cu sarcina as bea non-stop cafea... Spor si bafta !!!

Truli, multa sanatate lui Victoras..Cu vopsitul nu stiu ce sfat sa iti dau, eu nu ma vopsesc si nici nu ma pricep sa dau indicatii.

Vio, felicitari pentru "reusita" Alexandrei.. Pe 23 sept ma duc la eco...Abia astept!!..si am niste emotii!!...

Testul dat de Boti nu l-am facut, l-am inceput dar nu l-am terminat. Dar nu cred ca este pentru copii sanatosi...

TV : NU tv in dormitor sau bucatarie ( avem doar un radio in bucatarie ) ..prefer sa citesc seara in pat decat sa ma uit la tv.. ; nici Mihaita nu va avea tv in camera, acum are un cd player, ii mai pun cantecele pt copii, povesti sau dau pe Itzy - Bitzy!!!

Mic dejun : ou fiert, unt cu branzica, branzica fagaras ( eu ii mai pun si putin marar), salata de vinete , rosii, placinta cu carnita de pui sau placinta cu legume ( fasole, brocoli, ardei, spanac, marar ) , iar uneori unt cu dulceata ( f. f. putin indulcita )...Mezeluri NU, nici noi nu prea mancam mezeluri ..

Astea sunt parerile mele!!..

Cristina, si mamica de poznas

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

eu cred ca incet-incet intru in panica ...a inceput sa-mi fie frica...parca pana la sf lunii viitoare mai sunt vreo 2 ani jumate'...ma enerveaza medicul...si nu stiu de ce...ma enerveaz toata lumea...as vrea sa dorm sa ma trezesc nascuta..si sa-l vad in fata ochilor pe Flavius...ca e bine si-mi zambeste

Iar m-au apucat pandaliile si visele urate

Azi-noapte am visat ca eram la Tg Mures..sin il cautam pe Darius...desi stiam ca e mort...eu il cautam si ma ceratmcu medicul meu..ca unde e Darius..si ca de ce nu au facut mai multe pt el
Mai e prea mult pana nasc eu...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

30+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

CRISTINA, nu-mi zici te rog reteta de la placinta cu carne sau cu legume??? Ca tare m-ar tenta si pe mine, dar sunt antitalent. E greu de facut?

CAMY, stiu ca e greu pe ultima suta de metri, e si burta mai grea, ai si emotii pentru nastere, a mai venit si toamna asta care deprima pe toata lumea, dar va fi bine! Sunt sigura! Daca nu ai incredere in medic mai ai timp sa te razgandesti, sa mergi la Bucuresti, eu am venit la Oradea si mi-am schimbat medicul cand eram in luna a 8-a si m-a primit doctorul cu care am vrut sa nasc si asa, cu burta la gura cum s-ar zice, si fara sa ma cunoasca... In fond pe ei ii intereseaza sa nasti cu ei, ca de acolo vine grosul cotizatiei, nu din timpul sarcinii...

Monica, mami de Luca

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput