Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (328)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Stiti cumva vre-un atelier / o firma care inchiriaza costumase de petreceri pt copii? Adica rochii de printese, costume de Halloween sau animalute pentru petrecerile de la gradinita etc.

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

La multi ani, frumosule Vladi !

Sa te bucuri de tot ce-i frumos pe lume alaturi de parintii tai !

La multi ani, Matteo !
La multi ani, Gabriel !

Sa cresteti mari, sanatosi, sa fiti fericiti, iar parintii sa se bucure de voi !

La multi ani, magdaz !

Sa fii fericita si implinita alaturi de familia ta frumoasa !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Mariana, banuiesc ca te intereseaza o astfel de firma in Germania... n-am cum sa te ajut . Faceti petrecere de ziua Elizei ? Primiti multi pupici de la noi, cu o extra-portie pentru bebe Dania-dena ( stii tu de la cine )

Erina, ai vazut bebelusul... ce frumos M-am emotionat cand am citit - cred ca plutesti de fericire. Sarcina usoara in continuare, sa te bucuri de fiecare clipa a ei ! Vai de bietul tati de Daria cu 3 fete ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

cafea, cafea buna pentru toata lumea, nu pun emoticoane ca n-avem deocamdata dar sa stiti ca-i aburinda pt cine vrea, rece pt cine vrea.....

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Buna dimineta , va poftesc la

eu sunt zombi ,am fost sa dau sange pt analize, acum bag o cafea strong sa-mi revin

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Vladimir La multi ani! sa fii sanatos si sa aduci bucurii parintilor , mami Andreea nu mai treci pe la noi?

Gabriel Alexandru de mami adrianaolimpia

poze

Mergi la inceput

Roxali, bine ati revenit acasa ! Imi pare tare bine ca v-am cunoscut, ne-a placut mult de voi, Me se trezeste de multe ori spunand "Sonia, petza" ( adica " Sonia, pufuletzi " ), ce vrei, daca asta i-a placut ei cel mai mult - faza cu mancatul pufuletilor la comun . Speram sa ne revedem intr-o zi, poate chiar la anul, cine stie, ne tenteaza sa facem vacanta viitoare in Italia.

ceamica, va sa zica ti-ai expediat copilu' si ti-ai facut de cap Sa-ti fie de bine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veroboroda spune:

Neata!MAi e loc pe bancuta?Ma primiti si pe mine?
Bia astazi mi-a plans ingrozitor. Au venit cativa pitici mai mici azi care urlau de mama focului si s-a speriat si a inceput sa planga si ea. Nu puteam sa o desprind de gatul meu. Am lasat-o plangand si mi s-a rupt inima. Pana la 12,30 cand merge tati sa o ia, cred ca inebunesc.Eram asa de incantata mai ales ca ieri a si mancat s-a imprietenit cu un baietel si cu o fetita.Offf... tare greu cu piticii astia.....
Ieri am fost la shoping doar noi doua, i-am cumparat niste bluzite dragute, pijamale, ciorapei, trebuie sa mai cumparam si niste pantalonasi, dar n-am gasit nimic care sa-mi placa.
Hai pupici,trebuie sa ma apuc de reaba, ca am lenevit destul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

eu am avut insomnie, se terminase si 'anatomia lui Grey' azi-noapte si tot nu aveam somn, cu toate ca nici la pranz nu dormisem deloc, doar relaxare cu o carte....

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Vero cred ca in 2-3 zile nu o sa mai aveti probleme

Erina ce emotionant , Iar Daria e o scumpa si o dulce , -ici zambaretei

poze

Mergi la inceput