Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (328)
Raspunsuri - Pagina 14
Gabriela77 spune:
Danuta, si noi ingrosam randurile celor care o incaseaza!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 17+
Erina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G Erina, nu prea aveam cum sa va dau semn, decat claxon si v-as fi speriat. Oricum treceai repejor cu Daria de manuta si nu aveam cum sa blocam circulatia, erau si alte masini in spatele meu si eu eram la axul drumului. Dar m-a amuzat intalnirea si zau daca am vazut vreo burta la tine. Cat despre scaun, intr-adevar sper sa nu fie pe fond de stress, dar ca nu mananca suficient e putin probabil. Mie imi zisesera doctorii cand tot umblam pentru problema mea mov ca totul se face din hidratare, nu e vorba musai de cantitatea de mancare. Asadar sa ai grija sa bea suficiente lichide. Rox , mamica Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi |
Roxana,inseamna ca veneai dinspre Calea Victoriei. Ei bine tocmai ce ii explicam Dariai sa trecem repejor pentru ca cei din stinga nu dau suficient prioritate. Adica: daria, nu ne lasa sa trecem...
Ai mare dreptate cu papa, uite chiar astazi am intrebat-o pe directoare cum procedeaza la ei (asta pentru ca in fiecare zi Daria are un suc cu pai in rucsacel-cind ajung e "fripta" de sete. Teoria e buna: cica ii intreaba mereau dar cum unii spun nu, din ora in ora li se pune paharul in mina...
Miine ii atrag atentia si educatoarei.
Papanash tare faza...
Tati de Daria care o tinea in brate cind am fost la mare,nici nu a observat cind i-a zburat vintul palaria. Se putea jura ca nici nu a avut...
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
10+Fericirea este o optiune. Alege-o!!!
Happiness_4_us spune:
Yaiaaaaaaaa!!!! Fa-mi loc si mie pe bancutza !
Sper ca sunteti bine tu si burtica.
Nana,
Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
Erina spune:
Si eu ma pregatesc de mers la Medsana. Am mari emotii, sper sa vin cu vesti bune.
Apropo Roxana, mari preturi au la investigatii, nu zici ca ne aflam in Bucuresti ci mai degraba la Dubai
. Uneroi te4 simti de-a dreptul jefuit!!!
10+
Fericirea este o optiune. Alege-o!!!
Gabriela77 spune:
Papanash, ce tare faza cu puloverul!![]()
Nana, 
Erinam tinem pumnii!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 17+
Erina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gabriela77 Papanash, ce tare faza cu puloverul! Nana, ![]() Erinam tinem pumnii! Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 17+ |
Multumesc Gabriela.
Am revenit! Am vazut bebelusul jucaus...m-am indragostit. I-am transmis un gind de iubire.

Nu exista motive de ingrijorare la aceasta data. Virsta ecografica 12s6z (mai mare deci), translucenta nucala 1.56mm, aspecte normale in rest.
Avem si o parere rezervata in ce priveste sexul...
Doamne ajuta sa fie totul bine pina la capat. Mai e drum lunggg...
10+Fericirea este o optiune. Alege-o!!!
Erina spune:
Nana citisem relatarea de dimineatasi sperantele tale sa nu il gasesti cu buzita tremurunda...Se pare ca fost un pic trist...Imbratisari si incurajari tie, pupici fluturasului Andrei caruia ii plac masinutele. Mrg sa vad continuarea.

10+
Erina spune:
Chiar asa Yaia, sper ca totul e bine. Apelul l-a facut Papanash dar vad ca sunt multe mamici carescriu rar.
Sabina-Degetica sunteti la munte? Copii sunt bine???
10+
papanash spune:
Roxali, imi pare tare rau ca nu neam intalnit in Romania, ma bucur ca v-ati plimbat si distrat mult in concediu.
Erina, bravo pt vestile bune. Suspectati inca o fetita, deci ? fa-ti abonament la clinica, in cele business intra toate investigatiile si la unele chiar nasterea la acel spital privat. Sau parca tu ziceai ca vrei sa nasti cu acelasi medic ?
Nana, e normal sa se comporte asa, ati fost nedezlipiti 2 ani si te vrea mereu langa el. O sa vezi ca se obisnuieste, mai dureaza insa ceva vreme....
Danuta, si Adi incasa destule in parc inainte de inceperea gradinitei. Apoi a invatat el sa se impuna, intr-o vreme ( la inceputul gradinitei) ma speriase de cum se comporta in parc cu copiii, era agresiv ( adica impingea, lovea) , acum s-a potolit...Din experienta iti spun ca nu-i deloc confortabil ca parinte nici asa nici asa
.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
ceamica spune:
buna seara
noi suntem home alone - baiatul meu este plecat la bunici!!!!!!dupa 2 ani mi l-au cerut o noapte si l-am dat![]()
Pana acum nici un tele !
Erina , ce fericita era Daria , m-am bucurat si m-am indragostit de ea!
Frumos nume Astrid
dar eu zic sa te gandesti si la varianta pentru baietel, la tine sunt cu pronosticul de 60-40 ![]()
Yaia , tu nu te gandi decat la varianta pentru baietel, asa simte baba![]()
Danutza , Gabriela si eu sunt mamica de copil batut in parc si chiar am avut o discutie cu Puf in sensul sa-l las sa manance bataie (ma refer doar de la cei de varsta lui)pana la urma va invata sa se apere in vreun fel. Desi ma doare inima sa ma uit , azi m-am bucurat cand i-a pus mainile in piept unui baietel care-l bate in fiecare zi. Sper ca varianta propusa de Puf sa dea roade...
Papanash hainele pe dos te feresc de necazuri , asa spunea bunica
ii dai lui Adi si vigantol cand ii dai multisanostol?
am plecat , profit ca nu-i copchilu'acasa !