Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (328)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Erina, nu prea aveam cum sa va dau semn, decat claxon si v-as fi speriat. Oricum treceai repejor cu Daria de manuta si nu aveam cum sa blocam circulatia, erau si alte masini in spatele meu si eu eram la axul drumului. Dar m-a amuzat intalnirea si zau daca am vazut vreo burta la tine. Cat despre scaun, intr-adevar sper sa nu fie pe fond de stress, dar ca nu mananca suficient e putin probabil. Mie imi zisesera doctorii cand tot umblam pentru problema mea mov ca totul se face din hidratare, nu e vorba musai de cantitatea de mancare. Asadar sa ai grija sa bea suficiente lichide.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Erina, e grozav ca ai gasit varianta asta cu jobul!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Sabina Y, ce frumoase poze si cadouri!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

alaltaseara am fost la medlife si am stat pe-acolo vreo 2 ore, intai la pediatru apoi la ala de oase (am uitat cum ii zice). am stat mult si-am alergat peste tot cu Adi care nu avea deloc astampar. Am intrat in vorba cu mai multi parinti care asteptau si ei sa le vina randul ( sau sa se iveasca o fereastra, fiind fara programare, cum eram noi).
Lui Adi i-a dat niste vitamine, ca i-am zis ca nu mananca mai nimic de vreo 2 luni, multisanastol le zice.
Apoi am plecat, iar in lift (ca-i musai sa mergem peste tot cu liftul ) am vazut in oglinda ca aveam puloverul pe dos , asa plecasem de acasa. Barbatu-meu cica n-a vazut dar sunt sigura ca au vazut altii.
Asa ca, Erina, as fi preferat sa am si eu o fusta cu burta-cum zici tu , iata ca se poate si mai rau.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

plec si eu un pic la pat, am descoperit ca asta-i secretul sa fac fata energiei copilului, mai multa odihna.
Teo, ai promis poze...
Rox, ai facut analize fetei ?
Gabriela, gradi e o idee buna daca gasesti ceva in apropiere.
Vero, am vazut ce frumusete ai acasa, felicitari. Pentru comportamentul mamei tale, cred ca te-ai convins ca-i vorba numai de o faza de egoism din partea ei, ii trece, poate-i cumperi un catel sau pisica sa-si ocupe timpul si sa-si daruiasca afectivitatea si altcuiva.
Andreea, cum e la gradi ?
Marunzika, gata concediul ?
Luy, Sim, Bernix,Prisi , Andries, Tomasa,Piciu si restul mamelor din campul muncii, serviciu usor si mai dati cate o veste despre voi si puii din dotare.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veroboroda spune:

Mai am o ora de scarbiciu si plec acasa la puiul meu.Ihaa..
AZi avem program de shopingareala intre noi fetele(adica bia si mami)ca stam prost la capitolul toale de toamna.
Papanash, tare faza cu puloverul pe dos... ei lasa zici si tu asa e moda acum.
Roxana, multa sanatate fetitei.Am vazut si eu pozele voastre din vacanta sunt superbi copii tai, iar tu arati bestial.
Aaa, "La multi ani!" puiutilor care implinesc azi 2 anisori.
AMAmi de printesa Bianca Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

La multi ani , Matteo de mami Picaflor!

La multi ani , Magdaz!

Sa fiti sanatosi, fericiti si sa vi se implinesca toate dorintele alaturi de cei dragi!

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Hello!

La multi ani Magdaz!

La multi ani copilasilor sarbatoriti ieri si azi!
Multa sanatate,noroc si bucurii!

Eu ma ofticai de numa,ca tot peste copii agresivi dam in parc si Miru a mea incaseaza palme peste cap,ea nu stie sa riposteze..dar se pare ca trebuie s-o invat..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Matteo sa fii sanatos si norocos!

Magda z multa sanatate, numai bucurii si realizarea tuturor dorintelor!

Papanash, nu am facut nici o analiza fetei azi, maine dimineata mergem la Medsana, pentru ca acolo sunt gata in aceeasi zi. Cat mai sta Adi cu bandajele?

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Citat:
citat din mesajul lui danuta36

Hello!

La multi ani Magdaz!

La multi ani copilasilor sarbatoriti ieri si azi!
Multa sanatate,noroc si bucurii!

Eu ma ofticai de numa,ca tot peste copii agresivi dam in parc si Miru a mea incaseaza palme peste cap,ea nu stie sa riposteze..dar se pare ca trebuie s-o invat..

Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007)
poze

pupam Mirunicasi ii trimitem o , sa stii ca si Miru era la fel , dar a invatat singura sa-si apere jucariile si pe ea, ca la inceput o mai incasa si ea si ii luau ceilalti jucariile, acum zice "a mea asta" ai le ascunde sub brat de ripostat inca nu, dar vine sa plecam daca nu ii convine ceva

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput