Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (328)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Ds Nana si Carpatina, azi ma simt bine, m-am purificat vorba ta, ca n-am reusit sa iau nici o pastila, nimic .Ba am terminat deja si mancarea, acum il pregatesc de nani pe Adi, a papat ciorbita- destul de bine, si acum e la Jim-Jam ( a evoluat, nu mai e la Baby TV).

Am uitat sa va zic, de vreo 2 saptamini mi-am cumparat masina de cusut electrica, e Singer si e minunata. Numai ca nu am pus-o deloc la treaba, fiindca de atunci e Adi acasa, si nu vreau sa impartim 'jucaria' .
revin, solicita iar 'upica'

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Citat:
citat din mesajul lui NanaMotoc

Citat:
citat din mesajul lui papanash

am citit si despre acomodarea piticilor la gradi, bravo copilasi !
Nana, cum sa-i lase desculti si cu gramuri deschise pe linoleum ? N-am mai auzit asa ceva, aici peste tot sunt mochete iar piticii sunt incaltati si in interior. Din ce zici mie imi par prea spartani cu copiii, de ce nu sunt mai atenti cu confortul lor ?

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Pai asa cum femeia se purifica prin nastere, si naste musai natural si fara epidurala, peridurala, nimic nimic, asa si copiii sunt lasati sa se descurce de mici, sa se caleasca, intr-un cuvant sa supravietiasca.
Nu au ei treaba ca, copilul tuseste mai ceva decat un magarus, copilul daca cere inghetata, parintele -i cumpara si-i da, sunt si acum, prin mall-uri , in maneca scurta, cu capul gol, baieteii in pantalonasi scurti sau 3/4 si fetitele numai in fustite si strampisori, desi afara nu sunt mai mult de 6-8 grade.
Asa merg si de la masina in magazin si invers, chiar daca mamica este imbracata si are jacheta pe ea.
Pe noi ne vezi de la o posta ca suntem "emigranti" si ca nu suntem de-ai lor, ca Andrei e imbracat nene.

Eu am sa-i dau hainute de schimb ptr gradi, numai cu maneca lunga, musai sa n-aiba varianta de lasat in maneca scurta, la fel si strampi, adica in nici un caz sosete, ca sa poata ramane fara ele.
Adica eu vreau sa am un copil normal, nu un viking.

Tu Yaia, sigur stii despre ce vorbesc, ca banuiesc ca asa este peste tot in tarile nordice.

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Uite acelasi sistem este si aici.Stau in picioarele goale si fara sosete iarna in gradi si cresa...chiar daca toti sunt cu mucii in barba.La scoala nu lasa fetitele cu dres sub fusta si totusi sunt si aici si 0 grade.
Iar mamicile isi lasa copii dezbracati prin magazine,pe-afara...iar ele cu geci si bine imbracate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna.
Am luat-o pe Daria. Azi cica a plins un pic dupa micul dejun (plingeau multi copii)la care (cica a mincat o tartina cu cascaval si sunca).

Iar am pindit-o la sala de mese. Felul doi aveau spaghetti si ea minca singura cite un firicel. In gura nu vroia deloc sa primeasca. Bine ca si d-ra ingrijitoare satea in picioare linga ea (eu stau la acelasi nivel si o incurajez sa pape).

Ma ingrijoreaza ca mi-au spus ca ieri nu a facut kaka si nici acasa toata ziua, astazi la fel. Sa vedem dupa-amiaza.

In rest vad ca a avut o dimineata plina, iar a adormit in taxi.

Carpatina, multumim. Da pe minuta isi pusese un stiker. Cu citeva minute inainte il lipise pe masina lui Jochan apoi l-a luat cu ea.

Gabriela si eu m-am gindit mult daca sa o dau sau nu. Ma rog sa fie totul bine sa nu aduca toamna asta cine stie ce virusi periculosi si pentru mine si burtica.
Nici nu stiu ce va fi in martie... Probabil o vreme vom sta la PN.
Deocamdata sunt multumita ca are compania copiilor, vom vedea cum va evolua. Daca se obisnuieste va fi mai bine cind soseste bebelusul pentru ca va avea programul ei, prietenii ei. Nici sa fi coincis inscrierea cu nasterea nu ar fi fost bine...

Papanash, multumesc de pont. Deocamdata ma opresc la acesta. Ii place mult Dariei pentru ca e cu Winnie. Cind o sa vad ceva cu adevarat frumos care sa merite (de la Imaginarium sau altceva),o sa ii mai iau unul.

Sanatate si tie si lui Andrei!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
10+

Fericirea este o optiune. Alege-o!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Buna ziulica si de la noi. Eu sunt cam prinsa la munca, am tot felul de treburi, plus am alergat pe la doctor cu atomica mea (cred ca are o anemie).

Ieri seara am dat o raita prin Mini Prix in Otopeni. E clar ca nu am ochiul si nici rabdarea cumetrei, am cautat de am innebunit pe acolo. Musai trebuie sa merg cu ea. Oricum am luat cate ceva pentru copii, mai ales pentru Andrei. De fapt am luat multe bluzite pentru el, pantaloni de trening nu aveau marimea potrivita.

Tot ieri seara am avut ocazia sa admir doua fete frumusele si blonde pe trecerea de pietoni de la Herastrau la Charles de Gaulle. Ghici cine? Era ora 18 fix.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

ERina, sa stii ca si eu ma gandesc ca ar trebui sa reconsider problema gradinitei, vestiel de la tine sunt incurajatoare! Tu vei incepe sa lucrezi?

Roxana, succes cu atomica, sa nu fie nimic serios!

Nana, Devyla, ce curios...mi se pare totusi exagerata viziunea asta!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veroboroda spune:

Buna ziua! Raportam si noi a doua zi de gradi. Aztazi,Bia nu a mai plans deloc dupa mami, s-a jucat frumos cu "pipii" ba chiar a si papat putin si a primit la plecare un pachet de biscuiti , un iaurtel si o prajitura Barni.
Noi am inceput deja imunizarea cu septilin si vitamina C. Iarna trecuta i-am dat la fel si am fost f multumita,(la cate viroze au fost...) nu a avut decat 2 raceli usoare si o raceala mai puternica pe care ne-a adus-o tati si ne-a dat-o la amandoua. Rezultatul a fost ca Bia si-a revenit mult mai repede decat mami.
Eu ma simt destul de nasol de cateva zile, am facut o indigestie destul de urata ,sunt pe regim si medicamente si ca totul sa fie ok m-au napadit si rushii, asa incat am senzatia ca ma descompun.Noroc ca atunci cand ajung acasa uit de toate cand o vad pe Bia cum sare in gatul meu si ma iubeste.
Mami de printesa Bianca Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Carpatina, tine locul liber pe bancuta pentru mine. Ca mai avem putin, cred ca incepem mai repede de 1 octombrie.

Aandreea27, tinem pumnii sa eliberezi repede bancuta.

Prisi, deci merita sa dau iama la C&A?

Sim, petrecere frumoasa in weekend si spor la pregatiri de nasica.

SabinaY, tare frumos ati petrecut.

Erina, e tare fericita Daria in drum spre gradi. Cat despre necesitati, poate se abtine pentru ca i s-a schimbat putin programul. Asa a fost si Alex, a durat putin pana si a mutat scaunele seara.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Tot ieri seara am avut ocazia sa admir doua fete frumusele si blonde pe trecerea de pietoni de la Herastrau la Charles de Gaulle. Ghici cine? Era ora 18 fix.

Rox , mamica

Buna Roxana, sanatate multa Alexandrei!!!

Mah asa am eu norocu cind eram mai cu fusta maro care face burta si mai burta...Glumesc, trebuia sa ne dai un semn!!!

10+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77

ERina, sa stii ca si eu ma gandesc ca ar trebui sa reconsider problema gradinitei, vestiel de la tine sunt incurajatoare! Tu vei incepe sa lucrezi?

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 17+

Gabriela si Danuta ca mai intrebase, ramin la ce faceam si pina acum. Adica consultanta pentru o firma de-a sotului. In situatia de acum nu vreau sa ma angazez la altceva...nici pe Daria nu as lasa-o la program lung...

10+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Erina, e tare fericita Daria in drum spre gradi. Cat despre necesitati, poate se abtine pentru ca i s-a schimbat putin programul. Asa a fost si Alex, a durat putin pana si a mutat scaunele seara.

Rox , mamica

Roxana, ce bine ar fi sa ai dreptate! In capul meu e doar ideea ca nu maninca suficient per total sau cea ca e constipata pe baza de stres...

10+

Mergi la inceput