Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (328)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77
Ma bate gandul si pe mine sa incercam gradinita, singura mea rezerva e legata de imbolnaviri si virusi mai periculosi!

Parca gasiserati o bona pentru ea?

Am inteles bine? Tu ai inceput serviociu si ai laat-o pe Sara la mama ta?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

La multi ani cu sanatate pentru voinicii de 2 ani ( cei care s-au aniversat ieri si azi), sa fiti fericiti si iubiti !

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

eu i-am luat lui Adi niste treninguri, pulovere si o geaca frumoasa de la Tex, atunci cand va anuntasem reducerea mare de 75%.
Acum e timpul de trening, asa cum zicea Yaia, dar pana acum era prea cald. Ii mai trebuie de incaltat, i-am luat pantofi sport si pantof normal de la patrol si au fost cam de unica folosinta, adica din prima zi le-a terminat varfurile mergand la gradi pe masina aia mica fara pedale. trebuie sa-i cumpar ceva care are cauciuc pe tot botul pantofului.
Piticul ma tot intreaba de tramvai si autobuz, i-am promis ca-l plimb si inca nu m-am tinut de promisiune....
Erina, am vazut rucsacele roz la orhideea, erau foarte multe, aceleasi desene ca si pe asta pe care-l are Daria. Asa are si Adi, verde si portocaliu.
Teo, m-am ofticat rau cand am citit de reducerile de la miniprix si eu nu pot ajunge acolo....
fac o pauza ca ma striga, cica 'Amotaaaa....'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Papanash vezi ca este un Miniprix si in Militari, nu asa bine aprovizionat ca cel din Baneasa, dar la copii aveau destul de multe haine , eu i-am luat pijamale ieftine si frumoase ultima data

Miru cand vede tramvaiul zice ca e "tenu"

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui prisi

Papanash vezi ca este un Miniprix si in Militari, nu asa bine aprovizionat ca cel din Baneasa, dar la copii aveau destul de multe haine , eu i-am luat pijamale ieftine si frumoase ultima data

Miru cand vede tramvaiul zice ca e "tenu"

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Prisi, din pacate nu pot ajunge singura nici acolo, tati e prins saptamana asta, ajunge acasa dupa 9 seara. Eu i-am luat multe pijamale si de iarna si de vara de la Tex.

Mergi la inceput

Yaia, am ras mult la citirea bancului cu motociclisti, e super !!!
Am vazut pozele cu Daria plecand vesela la gradi si Mogalnetele din tara soare-rasare,la aniversare . Frumosi copii !!!

Mergi la inceput

am citit si despre acomodarea piticilor la gradi, bravo copilasi !
Nana, cum sa-i lase desculti si cu gramuri deschise pe linoleum ? N-am mai auzit asa ceva, aici peste tot sunt mochete iar piticii sunt incaltati si in interior. Din ce zici mie imi par prea spartani cu copiii, de ce nu sunt mai atenti cu confortul lor ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Papanasho, ti-e mai bine azi?

btw, ai mai urmarit subiectul cu bona batausa? Eram curioasa daca s-a concretizat ceva pedeapsa pentru monstrul ala..

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

am citit si despre acomodarea piticilor la gradi, bravo copilasi !
Nana, cum sa-i lase desculti si cu gramuri deschise pe linoleum ? N-am mai auzit asa ceva, aici peste tot sunt mochete iar piticii sunt incaltati si in interior. Din ce zici mie imi par prea spartani cu copiii, de ce nu sunt mai atenti cu confortul lor ?

Pai asa cum femeia se purifica prin nastere, si naste musai natural si fara epidurala, peridurala, nimic nimic, asa si copiii sunt lasati sa se descurce de mici, sa se caleasca, intr-un cuvant sa supravietiasca.
Nu au ei treaba ca, copilul tuseste mai ceva decat un magarus, copilul daca cere inghetata, parintele -i cumpara si-i da, sunt si acum, prin mall-uri , in maneca scurta, cu capul gol, baieteii in pantalonasi scurti sau 3/4 si fetitele numai in fustite si strampisori, desi afara nu sunt mai mult de 6-8 grade.
Asa merg si de la masina in magazin si invers, chiar daca mamica este imbracata si are jacheta pe ea.
Pe noi ne vezi de la o posta ca suntem "emigranti" si ca nu suntem de-ai lor, ca Andrei e imbracat nene.

Eu am sa-i dau hainute de schimb ptr gradi, numai cu maneca lunga, musai sa n-aiba varianta de lasat in maneca scurta, la fel si strampi, adica in nici un caz sosete, ca sa poata ramane fara ele.
Adica eu vreau sa am un copil normal, nu un viking.

Tu Yaia, sigur stii despre ce vorbesc, ca banuiesc ca asa este peste tot in tarile nordice.

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

papanash, sper ca esti mai bine azi si ca te-a lasat durerea de ieri.
Devyla, am admirat pozele de pe mail. O frumusete!
Duamna Teo, ma bucur sa te citesc din nou! Cat despre reducerile la care fusasi, ma roade tare invidia, mai ales ptr cele de la GAP.

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput