Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (328)
Raspunsuri - Pagina 16
aniast72 spune:
Buna dimineata!
Am si eu nevoie de cafea multa ca ieri am inceput sa sarbatoresc singura ziua lui Vladi la impachetat de cadouri si m-a apucat 2.30 dimineata.
luy, multumim frumos de urari, Vladi ii trimite un pupic pe obraz lui Meme. 
prisi, ne bucuram ca v-ati gandit la noi. Eu sunt zilnic pe-aici insa nu ma lasa de loc timpul sa postez. De nenumarate ori am inceput msg apoi le-am lasat balta. Acum abia astept sa se trezeasca sa-si ia in primire cadourile. 
Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
carpatina spune:
La multi ani Vladimir Constantin de mami Aniast72! 
La multi ani Gabriel Alexandru de mami adrianaolimpia! 
Sa fiti sanatosi, cuminti, norocosi si sa-i bucurati mereu pe cei din jurul vostru! 
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
Aniast, pana se trezeste Vladi sari cu torutul! ![]()
Sa-ti traiasca baiatul si sa va aduca numai bucurie! 
=====================
carpatina spune:
veroboroda, nu ziceai ca o duce tati?
iti doresc sa stai cat mai putin pe bancuta... 
=====================
carpatina spune:
Erina, ma bucur si eu de bucuria ta! 
Astea sunt pentru mine cele mai pretioase amintiri din timpul sarcinii.. cand o vedeam la echo sau cand o simteam miscand...
=====================
aniast72 spune:
Carpatina, are Vladi un tort...
E facut de casa (nu de mine), de o tanti al carui bunic a fost cofetar la curtea regelui. A facut si niste rulouri cu crema de vanilie, o minunatie. Baga repede o caserola pana nu se termina.
, multumim de urari.
Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
papanash spune:
La multi ani fericiti pentru Vladi petrolistul
si Alexandru Gabriel !
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
Gabriela77 spune:
La Multi Ani, Vladi! Sa cresti mare, sanatos! FElicitari mami si tati!
La Multi Ani,Alexandru Gabriel!
Erina, m-a emotionat postarea ta! Cum spune Carpatina, parca aceste momente sunt cele mai pretioase! Cand am vazut acum la TT pe bebe, am stiut ca e fetita dupa fizionomie, era finuta si delicata, exact cum mi-o aminteam pe Sara la acea varsta a sarcinii! De cand misca e mai minunata senzatia, ma trezesc zambind fara motiv si visez la scene de familie cu fetite dragalase! M-au bucurat tare vestile tale, toate sunt in regula, bebe e bine, cu sexul inca nu ma pronunt ca mai e vreme sa se schimbe, desi tare mi te imaginez cu 2 minuni de fetite!Doamne ajuta sa fie totul bine in continuare! Tu iei Elevit? Ca eu inca nu, dar m-as apuca, dr mea spunea ca din luna a 5-a , deocamdata sa profit de fructe si legume. Marturisesc insa ca nu ma hranesc cum ar trebui, si in primele 4 luni a fost chiar dezastru cu tot raul meu! 
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 17+
Gabriela77 spune:
Papanash, noroc cu Grey's, si pt mine e o alinare la insomnii!![]()
Vera, mi se rupe sufletul cand citesc de copilasii care plang dupa mami! Hai ca va fi bine! Mult succes in continuare!
Roxana, tu ce mai zici?
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 17+
ANDREEA11 spune:
Salutare!!
Eu sunt pe bancuta de 4 zile. Cris plange groaznic cand il las, cam 20 min.... Deja ma gandesc ca am gresit alegand varianta gradi....Ma simt ca o mama denaturata. Cand il iau e ok, insa la dus e jale. Am zis ca il mai las 2 sapt dc nu se obisnuieste cautam alta varianta.