**Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(105)**
Raspunsuri - Pagina 6
mica0307 spune:
Si sunt convinsa ca soacra ellei de asta citesti pe forum...sa afle ultimele noutati din psihologia copilului 

lbelciug spune:
Poohy, unde mergi pt aerobic? Scuze daca ai mai scris. Ai mai repetat analizele de giardia, incepe Manu gradi?
Mica, apropo de contract, ce incepeti daca ne poti spune?
Vas, in w-e asta si noi vom petrece la o nunta si un motz. Mai avem si alte "petreceri" cu vecinii de care sper sa scap fara batai de cap suplimentare.
Mica, si eu zic ca e doar o etapa, o sa mearga incet-incet singurel. Deocamdata am eu grija sa mai viziteze baia.
Maine imi vine baiatul cel mare acasa impreuna cu parinti mei si asa imi e dooooor de el...abia astept sa il vad si sa urmaresc reactia revederii cu B. Azi B m-a sculat din somn sa-mi zica ca "vine tataia", apropo de ceea ce ii spusesem eu aseara.![]()
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Vara 2009
Madi spune:
Didi, pe mine ma intereseaza, te rog, parerea ta despre olita. Am incercat si eu cu Ana, dar nu prea imi iese. Acum suntem la mare, si aici am lasat-o in chilotei, pe plaja, si am observat ca nu prea se poate controla. Spune cand deja face.
Cand crezi tu ca ar trebui sa debutam cu antrenamentul la olita?
ella_74 spune:
Madi,
fetita ta e de-o seama cu ; acuma stiu ca nu trebuie comparati, ca fiecare cu ritmul lui, dar sa stii ca etapa in care e Ana Teodora e una inerenta; acum nu mai are pampers, cere la olita insa acum 1 luna jumate era fix in etapa de care zici, facea pe el si de multe ori nici nu spunea; dupa aia a inceput sa spuna fix cand facea,iar ultima etapa, natural, spunea inainte sa faca
.
Toate au un inceput, fara a forta cumva lucrurile trebuie sa ai rabdare si s-o lasi, acum cat mai e cald, in chilotei; va face un timp pe ea dupa care va incepe sa spuna.
Si eu cand am inceput procesul de dezvatare am fost cam descurajata, ca a facut prin toata casa; dar etapa asta a fost scurta, cateva zile.
Cred ca e important, daca te-ai hotarat, sa fii consecventa, adica sa nu-i mai pui pampers in timpul zilei; eu n-am facut asa de la inceput, am vazut ca face peste tot, am cedat si i-am pus pampers; dar am reluat a doua zi procesul si nu i-am mai pus pampers si lucrurile au mers incet dar sigur in directia dorita.
Si mie mi-a fost teama sa nu-l timoram cumva cu renuntarea la pampers; dar lucrurile au mers atat de bine si nu cred ca a fost afectat in vreun fel.
Ioana13 spune:
Mica, zicea cineva pe aici, parca Didi, ca dupa ce incep copii sa urce scarile ca oamenii, adica cu cite un picior fiecare treapta, atunci se pot controla la kk. Eu la citeva zile dupa ce am obs la Patrick asta, am inceput sa il la sfara pampers, si a invatat f repede.
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
bettyR spune:
Madi, la noi a fost cam asa. O lasam fara pampers, spunea ca face de fiecare data si facea pe ea, o intrebam daca vrea sa faca la olita si spunea NU. Am prins momentul cand era bine dispusa dupa ce s-a trezit de amiaza si a zis DA ca vrea sa faca pipi la olita, a facut, si de atunci face de fiecare data. Ii pun inca pe afara ca nu am cum sa ajung pana la 3 cu amandoua acasa, si nici sa o duc in tufisuri cum fac majoritatea de aici.
chiquitita spune:
Madi, uite cum stam noi la capitolul olita: Pe zi nu ii mai pun pampers si de multe ori face la olita de alte ori pe ea, nu cere, insa uneori inainte sa ii vina isi duce mana la pasarica si atunci fug eu cu ea la olita; azi de ex am vazut-o ca isi cauta olita si a facut caca (insa cu caca avem o problema ca se rusineaza). Dar cu pipi cand zicem ca avem succes iar face pe ea. Noaptea ii pun pampers pt ca la cele 3-4 biberoane pe care le bea are niste pampersi full, uneori o schimb si noaptea. Fiecare accepta mai repede sau mai greu olita, chiar daca au aceeasi varsta, nu merge aceeasi reteta la toti.
Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)
lauradi spune:

Sper ca ma mai tineti minte.
Chiar daca n-am mai scris, v-am citit cu mare drag tot timpul si am urmarit evolutia capsuneilor.
Acum am intrat sa va anunt si pe voi ca sunt colega de odisee cu Michelle si Arcadia si cam pe la inceputul lui decembrie o astept cu nerabdare pe surioara lui Ducu.
Sa aveti un we minunat!
Laura
26 Raluca si Radu Mihai
kid spune:
lauradi Felicitari pentru
si sarcina usoara in continuare! O va chema Raluca sau am inteles eu gresit? Mai povesteste-ne despre voi. 
Teodora,
de
Vladut (15.05.2007)
Bazar pentru Mihaita
Bogdan
Sebi
Ema
teodoral spune:
Salut fete,
Nu cred ca ma mai tineti minte.
Nu am mai scris cred ca de mai bine de 1/2 de an.
Mai intru sa vad ce mai faceti dar nu prea am mai scris.
Ma bucur pentru toate viitoarele mamici si cele cu bb2.Si pe noi ne bate gandul dar asteptam anul ce vine.Abia am reinceput lucrul deocamdata.
Ce mai face Sosonica?
Am inceput si noi Gradi cu plansete la venire si la plecare.
Ea plange inauntru si eu afara pe la geamuri.
Poate radeti de mine dar mie nu mi se pare deloc usor aceasta etapa.
Oare cat va dura?
Va pup si...sarcina usoara si multa sanatate bbeilor mari.