**Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(105)**
Raspunsuri - Pagina 5
ella_74 spune:
mica,
si n-ar trebui sa ceri socoteala celor de la CMU?
ce-i drept ca sa fii sigura 100% ar trebui sa mai faci analiza in locul nr 3 ca sa vezi cine a gresit de fapt, CMU sau Medlife.
Liv,
in caz ca citesti aici mai repede,ti-am trimis contractul pe gmail.
Bafta!
lbelciug spune:
Sarumana, Ella. Primit, raspuns.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Vara 2009
poohy spune:
Florentina, e foarte calumea. La fel cum imi aminteam, numai ca acum abia fac 2/3 din exercitii :D Mai ales abdomenele
Din pacate programul e aiurea - aerobicul incepe de la 6, 7 si 8 sau in weekend. De la 8 sunt incepatorii, si mi-e frica sa ma duc la avansati. Oricum, vreau sa fac 8 sedinte sa imi intru in mana (am facut 2), si dupa merg dimineata la fitness - ca se suprapune aerobicul exact peste baita/culcat. Si in plus, cand merge Manu la gradi, nici de la 6 sau 7 nu pot sa ma duc, ca atunci o sa termine ea gradinita.
Asa ca o sa ma rezum la spinning sau fitness, ca pot sa ma duc oricand (asta pana in ianuarie cand ma intorc la serviciu, si dupa, pa miscare). Sa vedem daca rezista sotzulache si la astea 6 sedinte care au mai ramas, ca deja carcoteste.
Dar trebuie sa imi pun intai sangele in miscare.
Anca, Manu 02.06.2007 si Mihnea 09.04.2009
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
mica0307 spune:
ella cat ai tinut tratamentul cu fiole vichy? De cate ori pe saptamana le foloseai? Dupa cat timp s-au vazut rezultatele? Am vazut ca sunt 18 fiole intr-o cutie.
Ma intalnesc maine cu Alina sa semnam si sa incepem.
ella_74 spune:
Mica,
am folosit o cutie intreaga la fiecare tratament; am facut primavara si toamna; nu mai retin ce scria in prospect, dar m-am dat dupa fiecare spalare care la mine insemna la 2-3 zile.
Edit: rezultatele se vad aproape imediat; cade din ce in ce mai putin iar parul pare viguros si asa cum am spus, e shiny.
FETELOR,
ce parere aveti?
soacra-mea se delecteaza cu mesajele noastre, mi-a confirmat Liviu; oricum e un progres pentru ea, s-a mutat cu lectura de pe tabloidele de scandal pe forumul DC; aici macar mai afla cate ceva util despre cresterea copiilor.
kid spune:
mica Si eu am facut tratamentul cu vichy, cam la un an dupa ce am nascut, a fost bun. Analize ti-ai facut? Si lipsa fierului determina caderea parului.
ella Ati ajuns la pediatru? Si Vlad a avut anemie asta primavara si i-a calculat doza de fe in functie de nr kilogramelor.
Si Vlad la capitolul mancare, numar pe degete ce alimente mananca; daca il intreb daca vrea ceva de mancare si nu-i place cum suna/arata, zice ca nu vrea, ca e cah, iar daca incerc sa il pacalesc, isi baga mana pana in gat ca sa isi stearga limba.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Bazar pentru Mihaita Bogdan Sebi Ema
kid spune:
ella Pentru ca azi sunt de noapte, la pranz am vrut sa dorm si eu cu Vlad; n-am reusit si astfel am observat ca Mihai citea forumul, ori pe el niciodata nu l-a interesat. Cand a observat ca il vad, m-a intrebat unde sunt titlurile topicurilor, ca nu le vede. M-am enervat, ca stiu ca nu intra ca sa afle informatii despre cum se creste/educa copilul, ci sa vada ce citesc si scriu eu. Imi venea sa-l iau la bataie.
Nu stiu care e intentia soacrei... sa se informeze sau sa te spioneze? Poate vrea si ea in club... Ai observat vreo schimbare de comportament in ultima vreme? Doar topicul asta il prefera?
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Bazar pentru Mihaita Bogdan Sebi Ema
bettyR spune:
Am avut o noapte tare linistita, sper sa fie tot asa. Incepem sa ne obisnuim fara mama.
Andreea e tare intelegatoare si sper sa nu fie stresata sau sa ii fie frica de mine din cauza ca i-am dat una peste fund. Oriunde o puneam pe Alexandra, patut sau cosul de la landou, ma punea sa o dau sa jos si sa o pun pe ea. M-am tot executat o vreme, dar intr-o zi asta mica dormea si i-am zis ca doarme si nu o putem deranja, atunci s-a enervat f tare si a inceput sa tipe si sa ma loveasca, degeaba i-am tot spus frumos ca nu inceta si atunci am ridicat tonul la ea si i-am tras doua peste fund.
Sper totusi ca nu are legatura ca oricum in ultima vreme ne intelegem tot mai bine si tot mai face crize dar mai mici si se opreste dupa o vreme ce ii explic.
Cu cititul topicului, trebuie sa ai rabdare si nervi, si in primul rand timp sa citesti. Nici eu, nici sotul nu ne spionam niciodata, avem si parola de la mail fiecare, dar nu avem nici o problema.
vas spune:
ceau
Ella, poate-i face bine soacrei tale sa citeasca.Asa ar afla ca Bob e unul din acei copii iubiti, ingrijiti, c#259;ruia i se ofera caldura de care are nevoie, atentia de care are nevoie. E un copil inteligent, poate mult mai inteligent decat alti copii de varsta lui, iar felul in care parintii lui se ocupa de el e de laudat.
Mica, ma bucur ca Maya e incantata de gradi. Eu pe Eliza o voi da doar la anul pe vremea asta, iar la scoala ca mi-am adus aminte o voi da la 6 ani si 4 luni. Acum cel putin asa cred, o sa mai vedem mai tarziu cum va fi.
Betty, ai sa vezi ca pana la urma situatia se va regla si iti vei intra in normal. Bafta multa.
Te cred ca se uita lumea ciudat la tine , din moment ce sa agita in cazul meu numai cand le spun ca imi mai doresc un copil......., apoi sa ma vada deja cu el ar fi prea mult.
Poohy, si astea 8 sedinte iti vor prinde bine. Si al meu sot daca lipsesc mai mult de o ora deja ma suna.....asa ca ....profita pana poti.
Azi plecam la Focsani la o nunta. Eliza se imbraca de o saptamana cu rochita ei de nunta, isi pune tv pe muzica po****ra si danseaza.e mare figura.
Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
mica0307 spune:
ella nu cred ca am ceva de castigat daca cer socoteala celor de la cmu. In final nici nu stiu care sunt cele corecte...si oricum am decis sa o las in pace si sa nu bag aiurea antibiotice in ea, mai ales ca nu a avut nici o reactie.
liv sunt convinsa ca e doar o etapa la Bogdanel si isi va reveni. Poate il deranjeaza ceva si incearca sa va atraga atentia? S-a schimbat ceva in ultima vreme?
kid mi-am facut analizele prin primavara si din cate tin minte au iesit ok. Eu fac de vreo 2 luni un tratament cu petroleum de la gerovital, parca nu mai cade asa de rau, dar tot nu sunt pe deplin multumita. O sa il fac 3 luni dupa care incep si pe cel cu fiole vichy.
Cat despre spionat eu de asta nu scriu pe net de soacra, probleme etc....ca as avea o gramada de spus ca stiu ca isi mai baga cineva nasul pe aici...asa sa vada ce mai zic fetele .
vas distractie placuta la nunta .