**Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(105)**
Raspunsuri - Pagina 16
ella_74 spune:
Alina,
Si a fost bolnavior; nici n-a inceput bine gradi si a facut laringita; dar fara febra iar nasul i-a curs mai spre sfarsit; i-am facut in schimb inhalatii cu adrenalina+ser, mai spre sfarsit numai cu ser fiziologic; fac minuni inhalatiile astea; daca aveam aparatul cu noi in Turcia ce bine ar fi fost.
am fost si la control la CMU luni si o sa-i dam bronchovaxom; l-am cumparat deja.
Ca pediatra spune ca e singurul remediu care o sa-i asigure imunitatea fiindca e de fapt un vaccin oral.
Multa sanatate Marei.
Ramona,
e bine; s-a acomodat mai bine decat ma asteptam la program lung; a dormit din prima zi fara sa planga; de fapt e cel mai bine asa fiindca dupa masa de pranz era lat de oboseala si eu il puneam in masina si ii sarea somnul pana acasa.
Doxinu,
in carrefour din colectia Tex; sunt foarte frumosi.
mica0307 spune:
graviduta cum a fost la royal wings? Sa ne dai si poze...asta daca nu cumva le-am ratat eu.
doxinu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ella_74 Doxinu, in carrefour din colectia Tex; sunt foarte frumosi. Ella, mamica de David (24.04.2007) |
In baneasa am fost insa nu am gasit nimik?Unde ai vazut tu?
ella_74 spune:
Ioana,
i-am luat anul trecut; erau la set de 2.
Anul asta i-am luat seturi de chilotei de la Tex, din alea de 7 si de 3.
Dar sigur am vazut si in colectia asta boxeri; dar sa stii ca nu toate magazinele sunt bine aprovizionate; de ex in Vitantis nu au deloc.
gasesti sigur boxeri la PreNatal in Baneasa dar e cam 30 ron perechea.
arcadia spune:
vas, cizmulite de ploaie am vazut si in carrefour destul de ieftine, merg vineri dimineata si ma uit la pret si numar si poate reusesc sa le fac o poza sa iti trimit ![]()
Mami de
Calin Gabriel (8 mai 2007) si
30+ 

Graviduta spune:
Clem, multumesc mult. Dar de ce se fac inhalatii cu adrenalina? Eu i-am dat Marei ce mi-a dat Samuila cand a mai avut asa, adica Sinupret, Zyrtec, Colargol dimineata, Nasivin seara si ca antitermic Nurofen si Diclogesic. I-am pus azi-dimineata si Vibrocil, ca nu stiam ce sa-i mai fac sa o desfund, dar nu-i mai dau, ca am inteles ca da dependenta. Inhalatii se fac cu aparatul de aerosoli, nu? Am cautat si eu acum pe net, am gasit astea http://www.laica.ro/produse-electrocasnice/Ingrijirea-sanatatii/Aparate-de-aerosoli/ nu stiu care o fi mai bun. Tu de care ai?
A mai facut in seara asta 38,5, dar acum avea 37 cand am culcat-o. Sper sa-i treaca. Eu banuiesc ca este o rinita alergica, fiindca ea stranuta foarte des si cand nu e racita, iar acum ii curgea ochiul de pe partea cu nara infundata (ca avea doar una infundata).O sa citesc si eu despre Bronchovaxom, eu i-am dat Imuno Baby o luna, pana am plecat in Turcia, si acum vroiam sa reiau la inceputul lui oct.
Mica, a fost super la RW, mi-a placut mult de tot, cu unele mici minusuri, dar subiective. Adica mi-ar fi placut, de ex, sa tina mai mult discoteca pt copii, nu numai 30 de min. Si-asa spectacolele incepeau la 21.45, puteau sa-i lase pe copii macar pana la 21.15/21.20. Asa, trebuia sa dam zor sa terminam cina pana la 20.30, daca mai vroiam sa prindem ceva din discoteca. A, si restaurantele a la carte au fost o mare dezamagire pt mine, ma asteptam la altceva si la un meniu mai bogat, am fost doar la turcesc si italian, dar pe urma am zis pas, nu am mai fost la celelalte. In restaurantul principal gaseai mult mai multa varietate, si aveau si seri cu specific turcesc/italian/chinezesc/mexican etc. DAca am stat 12 zile, am prins de mai multe ori seri cu specific. A fost k lumea, dar la anul nu cred ca mai megem la all inclusive, ci luam doar cazare, cel mult demipensiune. Vreau sa mergem sa vizitam mai multe chestii, poate mergem in Grecia, nu sa stam atat cu burta la soare. Eu, una, nu sunt genul.
madaiulia spune:
Doxinu si eu tot la Carrefour la Tex am vazut boxeri pentru copii. Am observat insa ca marimea 2-3 ani gasesc foarte rar, eu la Carrefour Pitesti merg de obicei.
Vas multa sanatate! Cizmulite de cauciuc caut si eu pentru Andrei, inca nu am gasit nimic satisfacator.
Graviduta multa sanatate Marei.
Azi mi-am amintit ceva. In lunile de primavara si toamna (lunile cu "r") capsuneii trebuie sa primeasca inca Vigantol. Voi ati inceput sa le dati? Inca nu am vorbit cu pediatrul, dar eu l-as mai lasa si septembrie fara, e inca mult soare afara si stam destul la "prajit".
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
mica0307 spune:
ella imi pare rau ca Bob a fost bolnavior. La-i dus la gradi acum? Ce ati mai cumparat pentru casa noua?
Tre sa ajung si eu la farmacie sa cumpar bronchovaxom.
graviduta sanatate pt Mara.
madaiulia tu esti pitesteanca? Chiat daca s-a inchis fontanela trebuie sa le mai dam vigantol/vigantolette?
ella_74 spune:
Alina,
inhalatiile cu adrenalina sunt indicate in bronsiolita care seamana la simptome cu astmul.
Dar sunt indicate si in orice episod de insuficienta respiratorie datorat tusei uscate; tusea pana se inrosea, genul ala de tuse care te upuizeaza; i-am dat Humex , Mica mi-a spus de el, ca e pentru tuse uscata dar nu am vazut ameliorare; tusea mai mult noaptea si se trezea si plangea si dupa sedinta de inhalatii deja se vedea ca respira altfel si dormea pana dimineata fara trezire.
Nu mai aveam reteta de adrenalina si am batut din poarta in poarta pe la farmacii si abia capatam cate o fiola; ca s-a nimerit in weekend si n-am avut cum sa iau reteta de la CMU; si eram ca drogatii aia care se duc si cersesc pe la farmacie cate o pastila de calmepamm si farmacista ne descusea da ce proportie folosim dar ce aparat avem, etc doar doar ne-o prinde cu mata-n sac; acuma stau si ma intreb ce-o fi atata frica cu adrenalina asta; la ce mai poate fi folosita de o vand numai cu prescriptie; ca pe praful asta farmacista o vinde si pe mama si pe tata, numai sa ia un ban.
De la CMU mi-au dat pentru inhalatii Flixotide dar e pe baza de cortizon si am preferat adrelina care e indicata fix in criza in timp ce flixotide se inhaleaza pentru prevenire dar nu scoate din criza si se face sub forma de tratament 5 zile.
Si noi am inceput Imunobaby din august si uite ca imediat ce a inceput gradinita a si luat ceva de pe acolo.
Daca iei bronchovaxom,vezi ca e si suspensie; Liviu a luat deja pastilele; sunt pentru copii dar parca mai usor dadeam suspensia.
Asa e cu Turcia, opulenta si leneveala in acelasi loc; parca dupa o saptamana mai vrei sa vezi si altceva.