**Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(105)**
Raspunsuri - Pagina 17
madaiulia spune:
Mica nu sunt pitesteanca, dar ajuns saptamanal in Pitesti in preumblarile mele cu serviciul.
Eu asta stiu, ca se da Vigantol pana la 7 ani parca in lunile de toamna si primavara. O sa vorbesc si cu pediatrul saptamana viitoare, acum este in concediu.
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
Graviduta spune:
Eu o sa-i dau Marei Vigantol incepand cu oct. Cand am fost la ea, Palicari ne-a zis sa incepem la 10 zile dupa ce ne-am intors de la plaja.
ella_74 spune:
Mica,
cum a fost vremea la mare? ati facut plaja sau v-ati dus pentru aerosoli?; hai ca am facut o psihoza cu aerosolii astia
dar chiar vorbeam cu Liviu sa mergem intr-un weekend la salina la Slanic pentru .
cu casa, iti scriu pe PM![]()
Cine a mai fost la Palicari de curand? tot acolo in Parvan da consultatii?
Ioana13 spune:
Capitol 2 cresa-Patrick
Ieri a povestit la toti cei care au fost dispusi sa asculte, la telefon si pe strada, ca a fost la cresa, ca s-a jucat singur, cu copiii si cu tanti educatoare.
Azi a colaborat f bine, chiar si-a luat ghozdanelul din masina si mergea la copii, dar cind i-a auzit pe unii plingind, a simtit si el nevoia sa empatizeze cu ei... asa ca s-a lasat cu ceva lacrimi si a doua zi, dar nu isterice.
Eu nu i-am dat nimic imunizant... nu am avut probleme toata vara, cred ca am uitat ca se poate imbolnavi la cresa. MA gindesc sa incerc cu ceva homeopate.
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
vas spune:
ceau.
Gravi, multummesc de link. Am mai dat cautari si am gasit cate ceva. Acum tot incerc sa vad la ce ma opresc.
Arcadia,
.Astept si de la tine o parere.
Ella, eu din cate stiu nu se recomanda salina copiilor mai mici de 3 ani. Am o prietena care a vrut sa mearga cu baietelul ei si asta i-a spus pediatra. Acum poate difera si parereile astea.
Eu nu ii dau vigantol, dupa ce am venit de la mare pediatru mi-a zis sa nu-i mai dau. Nici prea mult calciu nu le face bine,iar daca asimileaza destul de bine nu isi mai are rostul D3.
Eu am incercat si iarna cand e soare sa stam mai mult afara.
Mi-e tare frica sa nu raceasca si Eliza, cand aud in jurul meu de puuti bolnaviori. Sper sa treaca repede perioada asta. La noi la munte e deja mai frig, dar nu am dat drumul la centrala inca. Problema e ca nici acum la fel ca si atunci cand era mica nu prea doarme invelita. Tot o mai acopar noaptea dar tot dezvelita o gasesc.
O zi buna va doresc.
Multi pupici la bolnaviori.
Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
mica0307 spune:
ella la mare a fost placut dar nu vreme de plaja. Apa marii era rece si batea vantul. Am stat insa pe malul lacului Mamaia, unde nu batea vantul si tati facea windsurf
.
As merge si eu week-endul asta la salina, Maya nu a terminat inca cu tusea, ma gandesc ca i-ar face bine. Tre sa verific insa si ce a zis vas.
Graviduta spune:
Eu stiu ca merg si copii mai mici de 3 ani la salina, acum nu stiu daca e cu/fara recomandarea pediatrului. Stiu ca Liviana il ducea pe Bogdan de cand era mic, cred ca avea un an. Noi n-am fost inca, dar o sa o duc si eu pe Mara. In schimb, va recomand sa mergeti la cota 2000 in Sinaia, aerul e super si, la recomandarea unui medic, mama ma ducea acolo cand eram mica si aveam constant probleme cu gatul + plamanii, inceput de bronsita asmatiforma.
arcadia spune:
nici Calin nu doarme invelit, chiar daca e frig..
am fost cu el la salina cand avea 4 luni, intamplator, oricum nu am stat mult, cam vreo ora. am citit si eu de curand pe undeva ca nu e voie cu bb mic, dar nu stiu daca asa este.
azi am fost la control, se pare ca e totul bine, bebita e situata jos si apasa pe col, dar deocamdata e ok ca e inchis si suficient de lung. a, si are 1700 gr ![]()
liv, unde e piscina world class si cat costa abonamentul sau sedinta?
Mami de
Calin Gabriel (8 mai 2007) si
30+ 

poohy spune:
voi mai stiti daca la 5 luni copilul mai tb sa aiba reflex de pasire cand e sustinut de axile - sau doar de sprijinire?
eu cam asa inteleg din Capraru...
edit: ma bucur sa aud atat de multi copii fara probleme la gradi. Manu nu a reactionat f rau (am auzit cazuri mult mai rele), ii place, vrea sa mearga, dar totusi e afectata. seara plange sa nu fie lasata singura, ii mai e frica sa nu cumva sa nu venim sa o luam, maraie, etc
M-am mai linistit vorbind si cu alte mamici in parc despre reactii (si stiu ca a mai fost si aici un baietel
stie mamica lui cine)
Ca ma luasem rau cu gandul ca Manuca are ceva de reactioneaza asa...
Doamnele de la gradinita au fost mirate de cum le-am zis ca face Manu acasa, ca acolo rade, canta, danseaza, se distreaza. Au zis ca a reactionat mult mai bine ca alti copii. Dar ea saracuta se mai descarca acasa... Am inteles ca 2-3 luni poate tine
edit 2: Mica, nu am intrebat pediatrul daca e ok sau nu de mers la salina dar am dus-o pe Manu cand am fost la munte. Bine, ea a fost sa se distreze. Dar e o fetita in parc care a tusit mai tot timpul din februarie pana prin august (2008). Au dus-o parintii la Salina, zilnic cam o saptamana. Si a scapat si nu a mai revenit tusea aia urata. Fetita avea 1 an si ceva, e cu o luna mai mare ca Manu
Cel mai bine mergi si la control si intrebi si de salina
Anca, Manu
02.06.2007 si Mihnea
09.04.2009
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
mica0307 spune:
Maya tot mai tuseste, vad ca a inceput si noaptea. Am terminat humexul fara rezultate si acum am inceput cu prospan. Cred ca tre sa sun dr sa merg cu ea la control.
A luat cineva curea de pantaloni pt copii??? De unde?