**Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(105)**
Raspunsuri - Pagina 15
madaiulia spune:
Va citesc si eu din umbra mereu, asa ca raspund, chiar daca nu am fost strigata.
Am avut o perioada foarte aglomerata, cand ajung acasa Andrei ma ia in primire de noua si nu prea mai vrea sa adoarma decat cu toate luminile din casa stinse, asa ca de multe ori cad si eu pe baricade odata cu el.
Din octombrie sper sa incepem si noi gradinita, inca avem probleme cu pampersul, nu vrea sa spuna cand face si nu stiu daca o sa reusim sa mergem la stat.
In cateva zile promit sa pun si poze noi din concediul din vara.
Doxinu tare simpatic Stefan cum picta in pat. De unde ai luat acuarelele pe baza de apa, poate o sa am si eu curaj sa-l las pe Andrei intr-o zi?
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
kid spune:
betty Si lui Vlad am observat ca ii cade parul. Eu ma gandeam ca e normal, ca se regenereaza, dar vad ca din ce au spus fetele nu este asa. Am sa intreb si eu dr la urmatoarea vizita.
vas Multa sanatate!
doxinu Si eu sunt la fel cu Vlad, dar nici nu tin asa mult la mobila pe care o avem acum.
Dupa ce renovam nu stiu daca o sa gandesc la fel.
Imi faceam unghiile intr-o zi si i-am dat si lui o sticluta de oja sa si le faca si el singur si cum stateam eu linistita ca sigur nu o poate desface si imi vedeam de unghiile mele, si-a pictat el hainele.
L-am rugat sa ude florile, dar banuiesc ca nu avea chef atunci, caci a turnat toata apa pe parchet, apoi s-a asezat cu fundu in ea si a inceput sa stearga cu mainile.
Ieri am iesit la plimbare, am stat un sfert de ora pe putin sa-i picure apa pe picior dintr-un furtun de la aparatul de aer conditionat de la un magazin.
In ultima vreme, urmareste toate chistoacele de tigari si le calca.
Acu vreo 2 zile am facut de la universitate la unirii mai bine de o ora, caci jr a descoperit ca ii place sa arunce cu pietricele in balti. L-am pacalit sa mai inaintam in cautarea unei balti mai mari si mai mari, iar cand am ajuns in sfarsit la una maaaare, am inceput brusc sa cautam elicoptere, ca sa nu stam toata ziua la balta.
Nu mai urla cand plec la munca, daca se uita la desene (Bob the builder, astea sunt preferatele lui) imi spune si pa.
Teodora,
de
Vladut (15.05.2007)
Bazar pentru Mihaita
Bogdan
Sebi
Ema
bettyR spune:
poohy, kid, multumesc pentru raspunsuri. O sa intreb si eu dr noastra cand merg cu Alexandra la controlul de 3 luni. Eu ma gandesc ca e ceva lipsa, dar parca nu i-as face analize de sange. Lipsa de Ca nu cred ca are ca mananca f multe lactate si la un an avea Ca prea mult. Ar mai fi la noi ca am schimbat apa cum ne-am mutat in Cluj.
Eu is cam zombi ca Alexandra suge de 3 ori pe noapte, plus ca trebuie sa ne mutam si am de impachetat. Stau rau de tot cu timpul.
Ella, sa stii ca nici mie nu-mi place ca nu mai scrii, te inteleg si m-am enervat si eu ca exista astfel de oameni. M-am gandit chiar ca am putea face un forum cu parola (daca as avea timp), dar asta ar insemna sa ne mutam toate.
doxinu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui madaiulia Doxinu tare simpatic Stefan cum picta in pat. De unde ai luat acuarelele pe baza de apa, poate o sa am si eu curaj sa-l las pe Andrei intr-o zi? Mamica de David Andrei 10 iunie 2007 |
Le-am gasit la METRO
,se curata fara urma daca le speli imediat
ramona7 spune:
Bine v-am regasit!
An@ si noi ne mai uitam la nanny de pe travel channel sa ii mai dam sfaturi bunicii. Razvan are un comportament diferit: cand e cu noi e cuminte si nu a facut crize, nu l-am pedepsit niciodata si nici nu mi-a trecut prin cap din cauza ca e ascultator, in schimb, cand il ducem la bunica e complicat ca il ia pe "nu" in brate si mai face crize, o trage de par.
Asta cu consecventa o retinusem si eu ca e tare.
ella, ma alatur si eu la fan club ella.
Dar, te inteleg ca ai retineri sa scrii. Pe langa faptul ca e un sentiment aiurea sa stii ca esti "urmarit", te gandesti si ca unele chestii se pot intarce impotriva ta. Pana la urma faci cum e ok pentru tine. Bob cum se mai impaca cu gradinita? Si-a facut prieteni?
doxinu, m-a distrat faza cu "dusul cu capu".
L-am lasat pe razvan sa deseneze o floare pe usa, pentru ca stiam ca se sterge usor si am sters impreuna, nu i-am zis clar ca nu are voie pe perete, doar i-am explicat ca pe acolo daca am sterge ar ramane peretele urat si nu s-a apucat sa deseneze. Si cred si eu la fel ca tine ca fiecare varsta are farmecul ei si intai il las pe razvan sa experimenteze si in functie de directia pe care o ia experimentul, il opresc sau il incurajez. Nu sunt perfecta si atunci cand sunt obosita recunosc ca ii cam tai avantul daca activitatea implica sa spal sau sa curat chestii dupa 9 seara.![]()
vas, insanatosire grabnica!
ioana13, sa ne povestesti cum a fost la cresa cu patrick. Iti mai citeam blogul simpatic, dar vad ca nu ai mai scris din ianuarie.
poohy, spor la scris lucrarea!
liviana, te citesc cu placere mereu
oana, felicitari pentru progresele Soniei! S-a facut asa de fumoasa!
madaiulia, mult curaj si rabdare pentru pampers si gradi!
Alina, te astept cu poze din concediu...![]()
didi, te admir pentru capacitatea de face fata stresului cu 2 copii intr-um mod natural, cu umor si optimism. 
Ramona si
Razvan [19.06.2007]
Salvati o inimioara 
Graviduta spune:
Mara iar a facut temperatura. A debutat ieri doar cu nas infundat, apoi a avut muci ca la robinet si seara a facut 39.5. Peste noapte a mai facut 38,7, dar a avut nasul infundat, nu putea sa respire si s-a cam chinuit sa doarma. Acum nu mai are temp si bona zice ca i s-a mai desfundat nasul, dar eu pp ca acum e mai bine din cauza ca sta la vertical.
Ieri s-a jucat cu cariocile si a facut peretii picatele, asa ca acum avem pereti cu modele
. Asa-i las pana ma hotarasc ce facem cu casa. Poze incerc sa pun in seara asta, ca aseara nu mi-a mai stat mintea.
Ioana13 spune:
Nota informativa![]()
Am lasat copilu la cresa, curios tare si facind cite un pas spre copii, dar dintr-o data tanti directoare a spus sa plecam, l-a luat ea de mina si ... pune-te Patrick pe plins....
Off
DAca ma lasau 1o minute raminea copilu fericit acolo, ca tare bucuros era ca sint copii(pe unii ii stim din parc si tare linistiti si draguti sint). Au un stil cam smuls cresele astea! Nu stiu pe ce se bazeaza cind procedeaza asa!
LA 12 jumate merge tati dupa copil... sper sa vrea si miine la cresa. Au o curte frumoasa, mare... era impresionat P de ea, de dincolo de gard... nu stiu din gard, fara mami cum se vad lucrurile.
RAmona, nu am mai scris pe bllog... asa sintem noi... la 3 zile avea 200 de poze, de la 2 ani- la 2 ani si 3 luni.. vreo 10... Cit despre scris, asat e si mai greu.
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
doxinu spune:
Fetele[mamele de baieti
] vroiam sa va intreb stie careva unde pot gasii boxeri pentru 2-3 ani?Vreu sa-i iau pentru la iarna ca ma gandsc ca mult mai bine o sa fie cu boxeri decat cu chilotei.Adica mai caldurosi si mai lungi![]()
vas spune:
hello, azi sunt mai bine. Aseara am baut un fervex(graznic la gust),dar parca si-a facut efectul. la Eliza i-am dat preventiv o capsula de Oscillo, mi-e tare frica sa nu ia de la mine raceala.
Acum sper sa fie totul bine daca imi revin.
Multumesc fetelor care m-au incurajat.
Saptamana asta ne-am jucat si noi frumos, Eliza e tot cu cititul povestilor. Vine cu cartea la mine si zice: "zice-ma mami dapada" adica zi-mi mami Alba ca zapada. Chestia care ma distreaza la ea e ca foloseste toate verbele la perfectul simplu. Dintr-o ardeleanca si un moldovean ea vrobeste olteneste. Cazu, pica, numai asa o auzi vorbind.
Avem in program lipit frunze la sfarsit de zi asa ca azi asta o sa mesterim, culegem frunze.
In rest e tare cuminte, ma inteleg cu ea, ieri am facut ardei umpluti, ea a umplut ardeii, va cam imaginati ce era in bucatarie. Dar era asa fericita si incantata.
Doarme singurica in camera ei, ma bucur ca am reusit fara prea multe lamuriri. Cum se trezeste ma suna cand sunt la servici sa-mi spuna ca mananca.
Ana, m-ai linistit daca zici ca i-ai facut analizele si au iesit bine. cred ca si Eliza e in aceasi situaie. Nu e ea mare dar papa de toate.
In fiecare dmineata bea un pahar de suc natural dintr-o portocala si o grefa. Numai dupa ce bea sucul vrea sa manance mancare.
Doxinu, noi am avut carioci pe baza de apa, dar am renuntat pentru ca Eliza le baga in gura. Nu am reusit nicicum sa o dezvat asa ca le-am ascuns.
Stiti cumva unde sunt cizmulite de cauciuc? Nu gasesc nicaieri marimea 21. Vreau sa iesim prin balti sa o las sa se distreze dar nu gasesc ce e mai important. Avem pelerina, umbrela dar nu avem de incaltat.
gata va pup, mai vorbim.
Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
Graviduta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vas Stiti cumva unde sunt cizmulite de cauciuc? Nu gasesc nicaieri marimea 21. Vreau sa iesim prin balti sa o las sa se distreze dar nu gasesc ce e mai important. Avem pelerina, umbrela dar nu avem de incaltat. |
http://www.babypoint.ro/index.php?ct=shopbrowse&id_prodgroup=413 si ai si PM, ca nu stiu daca ma lasau sa pun linkul aici