**Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(105)**
Raspunsuri - Pagina 14
Ioana13 spune:
An@, raspund la apel... Va citesc, dar de la servici nu pot scrie decit f rar, nu se incarca pagina de raspuns, iar acasa nu am timppppp. E Patrick calare pe mine, prefer sa nu dechid laptopu pt ca vrea poze si Thomas, fac mincare, apoi la joaca, cit mai tine vremea cu noi!
De miine il ducem la cresa, aproape de casa! Deci va minca acolo prinzul, eu la servici iar tata-so abia asteapta sa aiba scuza de a minca pe la restaurante! Asa ca voi avea timp de forum... putin.
Patrick e f nerabdator sa mearga la cresa, sa vedem miine cum va reactiona. Mi-am luat zi libera sa pot fi pe faza in caz de necesitate!![]()
Va voi povesti mai multe miine.
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
miniuta spune:
an@, sunt aici, dar am avut toamna asta niste puseuri de gospodina de m-am speriat si eu ![]()
. am facut zacusti peste zacusti, gemuri si alte alea, am jurat ca maine fac curat si nu mai fac nimic. si o sa scriu mai des pe forum.
nu scriu mult, ca sunt lesinata de oboseala, vreau insa sa spun ca sunt tare enervata de experienta ellei. cum mama zmeilor, nu au auzit unii de respectarea intimitatii??? moama, ce ma enerveaza genul asta de oamani care iti scotocesc prin dulapuri cand tu i-ai rugat numai sa ude florile...te cred ca esti scarbita, cine n-ar fi???
mamica lui david(21.05.2007)
An@ spune:
Ioana, acomodare usoara lui P si te asteptam cu impresii!
Miniuta 

! cred ca toamna e de vina pt puseele de gospodina. Si mie mi-a trecut prin gand sa fac o zacusca, dar ...doar a trecut, n-a si ramas.
N-am mai revenit aseara la lista, ca incepuse pe travel&living emisiunea "take home nanny", pe care o mai urmaresc din cand in cand (cand nu uit). Cand o mai prind, o mai urmaresc si pe cea de pe euforia sau romantica...oricum nu sunt suficiente emisiuni de gen, ca sa imi intre in cap (si sa si ramana sau sa-mi aduc aminte cand trebuie) ca (,) consecventa este secretul. Si intr-adevar acolo unde am avut rabdare sa zic NU si sa ma si tin, sa nu cedez nici dupa cateva zile (ex. cu caratul in brate aiurea) pana la urma a dat roade.
mami de Ana (22 mai 2007)
Ioana13 spune:
nu ne-a primit la cresa pt ca adeverinta de la medicul de familie era din 9 sept, adica cu maimult de 72 de ore completata
Asa ca miine o luam de la capat!
P e la min in brate, asa ca scriu mai anapoda
mare dezamagire azi, mai ales pt parinti...
la partiular se pune atit accent pe adeverintele astea?
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
poohy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bettyR Ati observat careva sa le cada parul la copii? Ca Andreei ii tot cade de ceva vreme, vad firisoare prin casa, pe pieptan. Ma gandesc ca are legatura cu aparitia Alexandrei, dar sa fie asa stresata de sa-i cada parul? Betty, mamica fericita de Andreea (13.05.2007) si Alexandra(23.06.2009) |
Betty, Manuelei i-a cazut prin iarna parul (ea care si asa nu are!!). Nu am identificat exact cauza - una din doua
1) incepusem sa o usuc pe par cu pheon-ul de frica sa nu raceasca si pentru ca plangea cand o uscam cu prosopul. Am renuntat dupa 3-4 tentative
2) pediatra i-a dat si calciu
Imediat dupa astea si-a revenit...
An@,
Pai cu micutii. Manu cu gradi si-a revenit :D Adica a redevenit nabadaioasa, jucausa si somnoroasa lui mama :DInca mai vrea cu mama la gradinita, mai plange cateodata, dar e ok. Sunt multumita ca i-au reaparut fitele :D
Eu stau la calc cat doarme Mihnea si e Manu la gradi sau doarme si ea, dar trebuie sa imi fac referatul pentru doctorat. Trebuia sa fie gata in iulie

Nu stiu ce m-a apucat (sa nu zic altfel) sa ma reapuc, dupa ce abia incepusem in 2003 dar a murit profesoara cu care lucram (Dumnezeu sa o odihneasca, mare om)Graviduta, ai pm (mai vechi, dar e acolo :)))
La sala au de la 6-7-8 seara... De la 6-6:30 dimineata au spinning
http://www.classfitnessclub.ro/
Nu stiu cum e ca nu am fost
Anca, Manu
02.06.2007 si Mihnea
09.04.2009www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
vas spune:
EEEE, imediat suntem pe pagina 3. Ntz......
Sunt racita , ma doare gatul ma ustura nasul, tot iau coldrex si vad ca nimic. Sper sa nu raceasca si minunea mea. Vad ca e bine pana acum. E asa de vesela si fericita. Ma distreaza in fiecare seara cand isi arata talentele. E tare figura. ![]()
Ella, ce mai face Bob? Cum mai e la gradi?
Elteka, chiar te intreci cu gluma. Hellooooooo!!!!!!
Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
lilly love spune:
fetili dragili!
soo, si noi suntem in toiul pregatirilor de gradinita! l-am inscris la Little Artist, va incepe la 1 noi. pt ca dureaza probele de parazitologic. Da, si la noi conteaza adeverinta de la medicul de familie [culmea e ca mie mi-a scris-o asistenta in mare fuga, chiar m-a uimit cat de usor ela noi si cat de putina relevanta au hartiile cu parafa, insa depinde de medic]; bine ca la gradinita au asistenta si le face triajul dimineata; am fost in vizita, e mai mult decat frumoasa in interior si curte, sa vedem cum se va acomoda cu educatoarea si copiii, pareau foarte dragalasi, chiar m-au emotionat. Am fost in 2 vizite, depinde urias de cum este abordat la intrare de cel care il ia in primire! de data asta a urlat cu disperare, pe cand prima oara a fost vesel si intrigat.
in fine, sa speram ca va fi in regula pt ca nu avem alta solutie.
Am mai intrat, ce-i drept foarte rar, mai des in ultimele zile la topicul nostru, ma bucur sa vad multe dintre cele de la inceput cu 2 copilasi! foarte frumos si va admir! eu am judecat muuult si pana la urma, dincolo de orice dezavantaj [diferenta de varsta intre copii, varsta mea, cariera], am hotarat ca nu pot acum. sigur ma duc cu sorcova, mai ales ca as fi tot singura sa ma descurc cu ei, sau aproape. M-a sfasiat decizia, dar asta este. Am rasfoit zilele trecute mici pasaje din cartea Mihaelei Nicola, si nu stiu cum mi-au cazut ochii pe 2 pagini devenite decisive pt a citi sau a nu citi cartea, atat, si am inchis-o; maternitatea se traieste, nu se povesteste, aude, comenteaza, interpreteaza.
voiam sa va scriu multe, dar acum mi-au zburat ideile. mi-e dor sa o citesc pe Elteka! si cred ca Pepsi a luat hotararea sa nu mai scrie aici, ma gandesc de ce [chiar nu stiu, voi stiti?]; mi-era draga si "utila"; cum imi e liviana; e foarte calda si "mama'! te salut, liviana! si cred ca si piticasigogosica da rar de tot pe aici [copiii tai aveau ochisori minunati, margele!] ;daca ma mut prin zona eroii revolutiei, poate ne intalnim ,ce zici? da-mi un pm
Andreea
edit: Ella, mi-aduc aminte de un pasaj din prefata unei carti de Sadoveanu care incepea cam asa:" este unul dintre pilonii de aur ai literaturii romane...etc"; si acum ma obsedeaza fraza asta pentru ca asa imi incepusem comentariul la nici nu mai stiu ce carte de-a lui [stii ca atunci se faceau comentarii la lb. romana..] si mi-era rusine ca-mi insusisem fraza asta pompoasa si teama sa nu-si dea seama cineva; ei bine insa, chiar asa, tu esti un "pilon de aur' iar fara tineee.......nu stiu, zau; n-ar mai fi...
lbelciug spune:
Lilly, te salut si eu; multumesc pt aprecieri desi sincer, nu sunt cu nimic mai presus ca celelalte fete.![]()
Doxinu, ce mutrita dulce are Stefan pictat pe fata si pe corp, se vede cat de mult i-a placut experienta; dar cred ca si tu te-ai tinut tare sa nu lesini cand ti-ai vazut lenjeria de pat murdarita. Eu nu am curaj, sincer.
Poohy, doctorat? Wow, esti tare, mami, cand mai ai timp? Felicitari! In ce domeniu este doctoratul?
An@, esti o draguta. Indiferent cat de busy sunt la munca, tot dau o fuga si pe la voi. De acasa chiar nu am timp...
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Vara 2009
ella_74 spune:
Miniuta,
multumesc ca ma intelegi.
Lily love,
m-ai lasat fara cuvinte; dupa ce n-ai scris un secol, vii cu apologii
Da-ma jos repede de acolo, de pe "piloni" ca sufar de un echilibru fin in aceste zile si sa nu se urce la cap![]()
Recunosc ca mi-era drag forumul asta si asa cum am mai spus si altor fete nu ma deranjeaza ca citeste cineva, ca e public, dar ma deranjeaza ca desi nu stia pe ce forum scriu si nici ce ID am, m-a cautat cu google ; adica nu-mi place asta; dar stii cum se spune "prostu moare de grija altuia".
Cat despre fetele care si-au spus parerea ref la acest punct, ca soacra e binevenita sa citeasca aici, n-am decat cuvintele lui Oswald Chambers :
"Going to church doesn't make you any more a Christian, than standing in the garage makes you a car."
asa ca nu cred sa schimbe ceva lecturarea acestui forum; o freaca doar grija mea.
Dar raman cu voi, aici din umbra si incerc sa "folosesc cuvintele precum banii, numai atunci cand e nevoie", cum fumos spunea un latin![]()
doxinu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lbelciug Doxinu, ce mutrita dulce are Stefan pictat pe fata si pe corp, se vede cat de mult i-a placut experienta; dar cred ca si tu te-ai tinut tare sa nu lesini cand ti-ai vazut lenjeria de pat murdarita. Eu nu am curaj, sincer. Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007) Vara 2009 |
Nu este vroba de curaj
Ma gandesc ca la anu' constientizand mai mult nu o sa mai picteze in pat ci stand la masuta,unde acum doar "deseneaza" cu creioane colorate.Toate trec insa mie imi raman aceste amintiri si fericirea lui pe care o are defiecaredata cand face un lucru nou si distractiv pentru el.
Poate sunt io mai dusa cu capu' dar imi place sa-l las sa se "desfasoare" acolo unde intr-adevar se poate.