**Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(105)**
Raspunsuri - Pagina 13
ella_74 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kay ce-i cu ella? e ok? ************************************************************************************ MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT ! oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and (shout=www.dictionarenglezroman.ro/dictionar/shout" target="_blank">chiot, strigat, tipat, aclamatie) ." |
Oana,
multumesc de strigare.
Citesc, dar mi-e lehamite sa mai scriu unde citeste socra-mea.
Bine ca avem optiune de PM.
lbelciug spune:
Buna fetele,
am fost la Predeal; ne-am incarcat un pic cu are curat si mai ales ne-am deconectat de la niste probleme stresante (inca nerezolvate!). Totusi ca sa il citez pe sot, "a fost cam obositor week-endul asta relaxant".
B nu prea a fost in apele lui, nu a dormit cum trebuie, sambata noaptea a facut si febra. Vremea a tinut insa cu noi, dar telecabina nu a mers toata saptamana, motiv de mare tristete pt M.
Didi, eu sunt ingrijorata caci un ASLO la aceasta valoare e periculos si pt un adult, darmi-te pt un copil. Nu am ce sa fac decat sa urmez tratamentul indicat de medic. Aslo se afla cu recoltare din sange; ne-a fost recomandat dupa povestea cu scarlatina la gradi.
Mica, imi pare rau, ce sa zic... tu cat ai ASLO acum? Ti-l verifici periodic? Stiu ca daca persista mult timp valoarea mare, poti avea probleme cu reumatismul, dureri de oase, face rau si la inima etc etc. Cum a fost la mare? Tot la Navodari ati fost?
Betty, la noi antibioticul pe cale orala timp de 10 zile nu a ajutat, asa ca de asta facem moldamin injectabil. Imi pare rau ca ai si tu preblema asta... nu o neglija.
Poohy, multumim. Va dau acelasi sfat ca lui Betty, nu neglijati. Cu centrul de remodelare am lasat-o balta in favoarea piscinei. Inotul e cel mai bun sport care atinge inclusiv aceste aspecte. Mi-am luat abonam la World Class acum in septembrie si de maine-poimanine sper sa ajung caci pana acum au avut piscina in curatenie.
Si B vrea sa doarma numai cu unul din noi; l-a acceptat si pe sot, insa daca se scoala si vede ca e singur o ia la plimbare prin casa dupa noi.
Gelicitari pt primul incisiv a lui Mihnea si bafta cu gradi! Scaunele moi pot fi si de la dinti, dar stai cu ochii pe el o vreme.
Gravi, welcome back! Cum a fost la mare?
B stia de venirea lui M; am inceput sa fac putina lumina la capitolul cu olita; se pare ca vrea sa faca in picioare si nu stand jos. Doar daca ne vede pe noi sau pe M la WC, se aseaza si el pe olita. In rest e cu un mare NU in brate, pt orice!
Kay, ne bucuram pt progresele Soniei! S-o tineti tot asa!
An@, din pacate nu avem poze noi cu Babele; mai incercam sa le vedem in octombrie daca reusim sa fugim tot asa, pt un week-end. Da, de acord cu tine, e trist ca dam bani pt ceva ce ar trebui sa avem gratis. Dar deh, noi am vrut civilizatie, etc si ne-am ales sa locuim la oras. Vad ca Ana e fata de gashca; B l-a solicitat la maxim pe taica-sau la munte; a cerut numai in brate si eu l-am refuzat din motive de dureri la spate. Din pacate B nu a acceptat varianta cu tinutul de mana pe motiv ca "nu pot", iar sotul a cedat si l-a carat in brate de are febra musculara.
Va amintiti cand ziceam ca M vrea sa fie el PRIMUL? Ei bine, acum B vrea si zice acelasi lucru, deci e scandal mare cand e vorba sa obtina ceva amandoi.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Vara 2009
Graviduta spune:
A fost foarte frumos, mi-a placut mult de tot resortul, Mara s-a distrat si s-a simtit bine, a dansat la discoteca pentru copii, chiar a fost k lumea. M-am cam ofticat ca am uitat incarcatorul de la aparatul foto acasa, am reusit sa incarcam bateria in Antalya-oras, am gasit un centru Sony (nu am cumparat incarcator ca era 60 de euro si ni s-a parut prea mult), dar nu ne-a tinut pana la sfarsitul vacantei, asa ca am ratat unele momente.
DidiAlex spune:
Ella nu e greu sa te gaseasca cineva pe net. Daca da-i cautare dupa numele tau, apare inca de la prima pagina postare pe DC, pt ca e luat dupa numele tau - contul in care iti incarci pozele.
mai activez din cand in cand pe un forum de "nemtoaice". e la inceput nu sunt decat putini membri si nu il gasesti prin cautare pe internet, doar prin link. Daca voi vreti, ii pot scrie Admin-ei care e membra si DC sa ne facem subiectul acolo.
An@, nici nu m-am gandit sa ii scot mijlocul de transport a lu David, dar merge perfect Laufrad-ul. sper sa il filmez. mai greu in aglomeratie, si atunci imi iau si carutzul. Evident ca si Robert mai serveste carutz, ca e si el mik ..si nu e strigator la cer
ca mai sunt si alti copii la fel![]()
vas spune:
ceau.
Ce mai faceti?
va tot citesc dar nu prea am timp sa scriu. Ma duc de la servici acasa si acolo ma impart intre a face curatenie (m-am apucat de una generala), jucat cu Eliza si stat la discutii cu sotul. Imediat se face seara si gata ziua.
Eliza a inceput sa doarma singurica. Dar se trezeste mai des ca de obicei, dar incet incet sper sa se obisnuiasca. Nu ma las pentru ca e destul de mandra ca are patul ei, asa ca nu cedez. va fi mai greu urmatoarele saptamani, de atata plimbat dintr-o camera in alta, dar asta e , mai bine acum cat vrea decat mai tarziu cand o sa zica nu.
Dupa ce am fost la nunta, e tare incantata de muzica po****ra. Numai pe etno sta televizorul. Se rupe in figuri prin casa si chiuiue. Cum aude o masina claxonand zice: tiitttiiiit vine nuntaaaaa!
ella, stai draga mea linsitita . Ce daca citeste. Asta esti tu si gata, oricum te cunoaste, si eu cred ca o sa-i faca bine sa mai citeasca.
Liviana, imi are rau ca nu ati avut minivacanta asa cum v-ati dorit dar macar bine ca ati fost plecati putin si ati iesit din cotidian.
gravi, asteptam poze.
betty, ma tot gandesc la tine cand nu sta Eliza locului cum faci tu fata la doua........
si ma adun.
va pup, ma intorc la lucru
Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
An@ spune:
| citat din mesajul lui DidiAlex An@, nici nu m-am gandit sa ii scot mijlocul de transport a lu David, dar merge perfect Laufrad-ul. sper sa il filmez. mai greu in aglomeratie, si atunci imi iau si carutzul. Evident ca si Robert mai serveste carutz, ca e si el mik ..si nu e strigator la cer |
Pai stai soro, ca nu i-am "desfiintat" caruciorul. Ba chiar in primavara i-am luat unul d-ala gen umbrela, sa-l manevrez usor si il folosesc mereu cand ies singura cu ea si am de facut si piata (ca atarn plasele de el), dar mai nou vrea sa punem papusa in carut (neaparat prinsa cu centuri
) si ea sa mearga pe jos. Hai, papusa ca papusa, dar stii cum e sa plimbi prin piata carutul in care troneaza cu cracii in sus un miel blanos (aproape in marime naturala
) si prins in centuri si copilul dupa tine
? stii ce priviri compatimitoare atrag?mami de Ana (22 mai 2007)
lilly love spune:
buna, fetelor!
pt mica: si noi am facut in primavara copro, exudat si parazitologic la Medicover; la copro i-a iesit Ecoli enteropatogen [insotit de antibiograma]; Cristian nu avea nici o manifestare digestiva [de fapt de nici un fel asa zis "patogen"], asa ca am fost si la Cantacuzino - unde evident, coprocultura a iesit ok; explicatiile medicilor [2 pediatri] de la Medicover? patetice, neconvingatoare, balbaite
oricum, atata vreme cat timpul imi va permite, eu doar la Cantacuzino i le voi face. Nu am incredere nici in cele care ies ok, nici in cele care ies not ok la centre gen Medicover; acum voi fi arondata la CMU, alta distractie
va pup, va salut si o sa scriu si despre noi
sunt multe fete noi, multe nu mai sunt deloc, altele sunt veterane! iar altele deja au 2 pici- va felicit, mare curaj!
Andreea
bettyR spune:
Ati observat careva sa le cada parul la copii? Ca Andreei ii tot cade de ceva vreme, vad firisoare prin casa, pe pieptan. Ma gandesc ca are legatura cu aparitia Alexandrei, dar sa fie asa stresata de sa-i cada parul?
doxinu spune:
mai fetele ce activitate slaba aici la noi..........
ella
betty cel mai bine intrebi pe cineva avizat sa fii sigura ca totul este O.K.
Am pus cateva poze in albumde la ora de pictura.A fost tare fericit ca poate sa picteze peste tot,noroc cu vopselele pe baza de apa care s-au luat imediat![]()
An@ spune:
| citat din mesajul lui doxinu mai fetele ce activitate slaba aici la noi.......... betty cel mai bine intrebi pe cineva avizat sa fii sigura ca totul este O.K. ![]() Ioana mami de Stefan Bogdan 13 iunie 2007 ![]() POZE 1 AN www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN minunea noastra Stefan |
Pai cum sa nu fie activtate slaba...tu intri, scrii 2 vorbe si gata.
N-ai mai povestit ceva de Stafan de un secol.
Ella nu mai scrie ca citeste soacra-sa (schimba-ti nick-ul).
Elteka nu mai apare.
Didi s-a zgarcit si ea la vorbe.
Betty, Poohy, Lavini,...au cate 2 mici si le inteleg (sunt scuzate
Liviana ce mai scapa turma pe aici
(imi pare rau ca n-ati ajuns la babe..bine ca v-ati aerisit macar)Mica tu ai copilu la gradi..de ce nu scrii mia mult
Madi tu tragi chiulu' mai mereu...Ana ce mai face?
Carmen_So, ce mai fac mandrele? ai dat-o pe ANa la gradi?
Arcadia, cat mai ai pana la "delivery"? sa ne anunti cand bagam agitatele in priza.
Ioana13 tu ce treaba ai de nu scrii? nici una. stiam io. a cules flacaul porumbul, via? (ca am vazut ca e ardelean gospodar)
Chris a venit toamna...hai, zi-ne ceva de "corason".
Kay si tu mai cu..zvac!
Miniuta, stiu tu scrii rar si mult...mi-ar place sa scrii mult si des.
N-am terminat lista, dar ma duc sa mananc, ca-s le-si-na-ta!
mami de Ana (22 mai 2007)

de
SOSONICA (6.06.2007)