**Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(105)**

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

no comment!

Mergi la inceput

Da azi nu scrie nimeni? Ati plecat in week-end?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

An@, si noi am facut anul trecut proiecte din hartie de pe site-ul indicat de tine. Sa faci si poze sa ne arati. Lui Matei i-au placut mult, iar B isi baga si el manutele. Anul asta nu am avut vreme de asa ceva, dar cu siguranta vom profita de week-endul ce vine si pe care il vom petrece la Predeal. I-am promis lui M sa-l duc la Babele si sper sa mearga telecabina.
Abia astept sa plecam maine si sa ne relaxam un pic cu copiii; eu si sotul suntem extrem de stresati si nevrozati dupa niste greutati recente.

Am uitat sa va zic ca lui Matei i-a iesit in continuare ASLO mare (417 in scadere de la 450 dupa 3 moldamine) si chiar sunt ingrijorata. Ne-a fost recomandat inca o repriza de moldamine.

Si la voi se incarca greu formul? Cred ca de asta nu scriu fetele, Mica.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Vara 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Liv, imi pare rau de infectia asta a lu Matei al vostru. A trebuit sa dau cautare pe net dupa Aslo, asta ca nu stiam cu ce sa mananca. si, am vazut ca in conditiile voastre, de analiza in dinamica, infectia e veche. Nu tre sa te alarmezi, prea tare.

Distractie placuta si relaxare maxima la Predeal.

acu, vin cu o intrebare: ce analize ceri sa faci Aslo asta? de sange..io intreb pt ca ai mei au facut amigdalita destul de des si nu imi fac nici o analiza, daca nu ii tzacan io la cap, dar tre sa fiu informata, ca au obiceiul de a ma duce cu zaharelul.

In alta ordine de ideei, si io asteptam sa mai citesc ceva, vad ca asteptarile sunt mari pe topic, mai putin la capitolul oferte. Tre sa aducem ajutoare externe, pt ca participantii nu fac fatza. ntz, ntz..ntz

Mica, speram sa ne scrii cum se simte Maya? a fost sau nu debutul unei boli?..si no comment cum trebuie interpretat? in sens pozitiv/negativ?

Mergi la inceput

liv si didi si mie mi-a iesit ASLO foarte mare si dr de familie a vrut sa ma treaca pe injectii cu penicilina. Din fericire pentru mine sunt alergica la penicilina asa ca iau 5 zile/luna timp de 6 luni azitrox. Si la mine infectia este tot legata de amigdale, sunt mai tot timpul inflamate, daca beau sau mananc ceva foarte rece vreo 2 zile nu ma ridic din pat, cu temperatura foarte mare etc...

didi Maya e ok, multumim de intrebare. Nu stiu ce a fost, a facut doar 1 noapte temperatura dupa care a fost ok. De marti am dus-o la gradi, a ramas insa cu o tuse care cred ca ne va mai chinui vreo cateva zile.
De articol....nu pot sa cred ca se preteaza la asa ceva clinici cu renume....dar totusi rezultate care se contrazic exista...analize facute in interval de cateva zile la clinici diferite indica strptococi/stafilococi diferiti.

liv distractie placuta la munte. Si noi plecam la mare, chiar am "invoit-o" pe Maya luni de la gradi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Liviana, eu am avut in copilarie ASLO mare, dar mult mai mare, stiu ca faceam injectii cu moldamin, penicilina, repetam analize, cativa ani la rand. Si acum cativa ani mi-a iesit 400, pentru care am mai luat ceva antibiotic oral si mi-a scazut la 200, 150. Eu am avut streptococ betahemolic, de care cred ca am scapat ca nu imi mai iese, in schimb is sensibila la rece, fac rosu in gat, dar usor fara febra sau alte complicatii, care imi trece destul de repede cu propolis. In schimb ma dor oasele, cel putin acum dupa nasteri, trebuie sa fac ceva.

Noi suntem bine, ne mai bucuram de vremea buna si mai iesim si de 2 ori afara. Saptamana viitoare sper sa ne mutam la casa noastra, care va fi cam goala ca nu mai avem bani.

Didi, ASLO este o analiza de sange asa se numeste, masoara ceva nivel de anticorpi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Liviana, multa sanatate pentru Matei Sa va linistiti si o sa vedeti ca totul e bine ;) Distractie placuta la munte !
Sotul meu are ASLO marit si nu vrea sa faca nimic. De anul trecut din noiembrie il tot bat la cap, si intr-un final mi-a zis ca asteapta analizele de anul asta din noiembrie. Dar dupa ele nu mai scapa, ceva tb sa faca...

Chiar vroiam sa te intreb - cautam info despre centre de remodelare corporala si am dat de un subiect deschis de tine. Cum a fost? Ai ajuns pana la urma? Eu vreau sa ma duc luni dimineata dupa ce o duc pe Manu la gradi...

Manuca nu a mai plans vineri decat un pic cand sa plecam noi. In rest cere la gradi, pare ca se simte bine...
In schimb a aparut o mare problema - nu mai vrea sa adoarma singura. De cand cu gradi vrea sa stau cu ea sa adoarma.... Nu stiu cum sa reactionez. Stau ca imi e mila de ea, dar nu vreau sa se invete asa. In acelasi timp, asta inseamna ca o traumatizez cu gradinita? Daca ea cere acolo si intreaba de ce nu mergem (azi, sambata) eu zic ca ii place. Ca asa zice, ca ii place mult...
Dar totusi parca e mai trista un pic, sau sunt numai gandurile mele. Si e si asta cu somnul.
Vineri seara a inceput sa stranute un pic cu secretii - i-am dat oscilo si acum nu mai are nimic. A fost mai frig in casa si nu stiu cum a iesit pipi prin pampers asa ca s-a trezit dimineata uda, rece si a dardait 5 minute, eu zic ca de acolo i se trage. Sau de la gradinita, nu stiu.
A facut si o mica indigestie (mica de tot). Initial m-am speriat sa nu fie altceva, dar e numai indigestie. La cat a mancat nici nu ma mir. Rade tot la gradinita, sunt incantati de ea cat mananca :D (si chestii pe care acasa nu le atinge - gen rosie cu branza, tartine cu miere, a papat si o bucatica de tort de fructe la ziua unui copil...).
Adica - lapte dimineata acasa - iar la gradi - mic dejun, gustare, pranz.
Apoi vine acasa la 1 si cere iar de mancare. Mananca acasa cat manca si inainte fara gradinita. Normal ca stomacul a fost full

Cam asta despre noi...
Lui Mihnea i-a dat azi primul incisiv - dreapta jos, nu am dormit azi noapte. Cred ca ii da si cel din stanga jos ca abia a adormit si e aproape isteric. Nu i-am dat panadol... Ma tot gandesc daca sa ii dau sau nu chimicale.
S-a iritat in schimb la fundulet - nu a facut diaree si nu pare modificat scaunul, poate fi mai acid de la dinti? Ca la Manu nu am avut nici o problema...

edit: stiti ceva despre Alina/Graviduta? Ca am sa ii dau ceva de cand m-am intors de la munte si nu a mai intrat...

Anca, Manu 02.06.2007 si Mihnea 09.04.2009

www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Citat:
citat din mesajul lui poohy
Si sa poarte ghete ortopedice cu talonete.

Anca, legat de asta consulta neaparat un ortoped bun. Ghetele ortopedice nu se dau dupa ochi/ureche si, din cate stiu, nu sub 3 ani. Vorbeste cu cel putin 2 ortopezi pediatri, ti-l recomand in primul rand pe Thiery, dar mai e si unul la Budimex al carui nume imi scapa acum.Pentru nasuc infundat, parca Samuila i-a dat Marei la un moment dat Sinupret si Nasivin, dar pt al doilea nu bag mana in foc ca era asta. Incearca sa mergi pana la ea.
Aerobic de la 6 sau 7 dimineata?? Ma tenteaza! Ce sala e, unde? Daca ai scris intre timp, gasesc eu. Neh, acum am vazut ca ai intrebat de mine, ne-am intors azi din Turcia. Adica ieri, sambata. Vorbim pe PM, sa ne vedem cumva.
Citat:
citat din mesajul lui mica0307
Iti pot da si ex ceea ce a facut Maya azi la gradi...ea acasa mananca bine dar nu vrea sa manance singura....cica e mica si nu poate (dar atunci cand isi da cu ruj pe buze e mare si are voie)...

Super tare Maya!!! Legat de mancatul singur, confirm, si Mara e cu datul mura-n gura, adica m*uieti-s posmagii?, deh, daca a avut 2 closte - eu si mariul - acum exploateaza. Dar in concediu a vazut copiii care mancau singuri (si noi i-am vazut ) si am lasat-o sa manance ea cat a vrut, i-am dat o furculita mica, pentru ea. Si a mancat. Nu ca acasa, dar cred ca o sa se obisnuiasca incet-incet.

Liviana, Bogdan stia de venirea lui Matei acasa? O fi fost emotionat/surescitat de asta? Legat de acest aspect, am reusit sa citesc din scoarta in scoarta F. Dolto - Cand apare copilul, mi s-a parut f instructiva (ii multumesc mamicii care a recomandat-o), am citit-o cu creionul in mana, iar acum sunt la a doua citire. Mi-a placut ca trateaza foarte multe probeme, parte din ele discutate si aici, precum gelozia fratilor, nuditatea fata de copil, agresivitatea copilului si, inclusiv, obisnuirea cu olita, adica 2 ani pt perioada zilei si 2,5 ani pt noapte. La Mara chetia cu 2 ani s-a potriit, atunci a acceptat olita si a inceput sa spuna cand facea pipi. La vreo 1,5 luni diferenta, a inceput sa spuna si de caca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

salutare !

multumim de primire in club, Ana si Tamara

S s-a linistit. cred ca a fost doar o zi mai.. proasta, na.

la logo a mers cu tati, si primesc mail de la tanti logo "[...] in continuare eu cred ca S e mai cooperanta cu tati[...]" si tati "a, nuuu, minciuni" . e epuizant acolo 1 ora, sau cat rezista ea, dar pana la urma cred ca daca pastram un program regulat o sa se prinda ca nu e un chin, ci chiar e frumos. pana atunci ne multumim cu 1. plans de la intrat, sau 2. intra, obsesrva, merge la usa si spune "pa". in 2 minute .

in rest progresam, azi scriam eu ceva cu litere de tipar mari si a vazut A si a inceput "aaaaa"... acu il si citeste de auzit aude bine, am inceput sa ii pun muzica in camera, si ii place. azi a refuzat sa isi scoata aparatele la somnul de amiaza, asa ca a dormit cu ele. si-a dormit mai mult si mai bine. da em dormit si eu cu ea, ca stateam sa pice mai adanc ca sa i le scot si m-a furat si pe mine . si nici seara n-a vrut sa i le scot, abia am reusit dupa 5 min de somn adanc.

ce-i cu ella? e ok?

va pe toate si ma duc si eu la nani, ca maine sunt zombi.

************************************************************************************

MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and (shout=www.dictionarenglezroman.ro/dictionar/shout" target="_blank">chiot, strigat, tipat, aclamatie) ."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Cam liniste pe aici...ntz, ntz.

Liviana, sper ca ati avut vreme buna la munte si v-ati relaxat. Asteptam poze de la babele, ca nu le-am mai vazut demult.

Noi azi dimineata ne-am hotarat in mod spontan sa mergem la ferma animalelor. A fost frumos, Anei i-a placut, s-a zbenguit pe acolo, am adus-o semiadormita acasa, si-a baut laptele si a adormit in 5 min (ceea ce e record la ea). A fost o schimbare pt ea fata de clasicul si eternul parc, dar mie, care am avut parte de o copilarie cu vacante la tara, mi s-a parut trist ca am ajuns sa dau bani ca sa ii arat copilului animale domestice ca la gradina zoologica .

Cred ca am vazut-o pe acolo, la ferma, si pe Carmen_So, cu mandrele...nu eram sigura daca e ea, asa ca n-am "abordat-o".

Ana isi imbogateste arsenalul de smecherii: mai nou, cand vrea sa o iau in brate (daca a vazut ca nu merge cu plansete si istericale) baga asta: "Si acum ma iei in bate pe'tu ca ma ubesti, nuuu?", iar raspunsul meu este invariabil acelasi:
"te iubesc ff mult, dar nu pot sa te iau in brate, pt ca ma doare spatele" (si chiar ma doare). "hai sa mergem amandoua de mana, vrei?". Wow, si chiar vrea si nu mai face urat .

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput