**Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(105)**

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Kay, bine ati revenit He he! Parca o descrii pe Manu de la 1 an si 6-7-8 luni incoace :D Si la mine nu merge cu ton ferm cum a zis An@, cred ca am rasfatat-o prea mult Eu zic ca poate fi o combinatie a ce ai zis...

Arcadia, si mie mi-a placut blogul Super! Si zau ca nici nu am observat greselile gramaticale. De care sunt sigura ca fac din plin, avand in vedere ca din liceu am pierdut contactul cu partea umanista

An@, Dar tu ai o rabdare extraordinara sa faci toate astea cu Ana... Eu recunosc ca de la 6-7 ore dormite pe bucatele pe noapte nu am rabdare de asa ceva. Poate numa' niste casute
(mai nou Mihnea mananca si noaptea din 3 in 3 ore, tot zic ca sunt dintii - de fapt pediatra, a zis ca se asteapta sa crape gingia din moment in moment)

Aseara si azi dimineata Manu a cerut insistent la gradi. S-a imbracat vesela sa se intalneasca cu Alexandru/Didi (cred ca Didi e o suzeta, nu stiu daca pe baietel chiar il cheama Alexandru), cu Odette (probabil o fetita de la ea din grupa). Am plecat veseli, am intrat veseli pe poarta si cand sa intram in cladire... S-a declansat. Ca ea ramane afara. Apoi urlete inauntru ca vrea la mamica. Mi-au zis sa plec ca isi revine... Foarte ciudat ca dupa mine plange, v-am povestit cum ma tot respinge de cand nu am putut sa o iau in brate cu sarcina, de cand cu Mihnea... Eram sigura ca dupa taicasu' si bunica o sa planga, dar ea o vrea numai pe mama Si pe mine m-a uns la inima Dar tot nu vreau ca fetita mea sa planga. Insa chiar pare sa ii placa

Anca, Manu 02.06.2007 si Mihnea 09.04.2009

www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

si io intrasem sa urez repejor anelor un La multi ani! vad ca mi-a luat-o inainte C...

La multi ani KID (Ana Teodora)

La multi ani! Ana de Carmen

La multi ani!! Ana de Madi

La multi ani!! Ana de Carmen-so

La multi ani!!! Anelor si anutzelor

La multi ani!!! Beatrice, ce frumos ti-ai ales tu ziua de nastere.. Ma tot gandesc la tine, si banuiesc ca ti-e greu...dar trece. Uita-te la An@ si la sora ei
La multi ani!!!! Mariilor

Liv, io am citit articolul scris de tine..si mi s-a parut cam utopic..asa ca am trecut mai departe

Tamara, multzumesc de oferta. Acu mi-am adus aminte. uneori nu raspund la mesaje..pt ca citesc aiurea si raspund..cum imi aduc aminte.

Kay, chiar am vazut ca ai disparut. Ma bucur ca ai dat un semn. ai perfecta dreptate in tot ceea ce ai scris. Ai un copil cu personalitate, lasa-i timp

An, de unde ai tu link-ul cu desenele?
culmea ca am primit si io zilele astea link-ul cu activitatile si invitatia de a participa la concurs. Noi aveam carti de basteln, asta e o indelednicire de la gradi. De ceva timp io nu mai cumpar felicitari. Stiu ca pare stupid dar noi le confectionam si destinatarii lor le fac obiecte de colectie: oma, opa, oma, tanti..etc..cumpar materiale si animale, sunt in block si pe pagina alba din stanga le pictez manutzele si le pun amprentele...Lanterne facem sau abajuri, uneori si tricourile, hainele in general le imbunatatim cu o ata.

Mica, luni nu am vazut intrebarea ta. Mai intai tre sa iti scriu ca 38,1 NU e febra. si asta pana la 38,5. si in perioada asta de inceput de colectivitate e bine sa o lasi pan la 39, fara vreun antitermic. Nervi de otel iti doresc si mult tutun.
Trebuie sa iti alegi un model, asa ca in economie, care crezi tu ca iti este cat mai potrivit si sa te tii de el. Cand e vb de copilul meu, nu prea il las nici pe tat-su sa ma influenteze. Uneori am dreptate cam in 85% din cazuri ulterori gresesc, si incerc sa imi imbunatatesc tehnica.
De ex: ai mei fac febra peste noapte, nu mare, ii duc la gradi, alteori ii las acasa. Copii fac asa febra, din senin. uneori inseamna debutul unei boli, alteori, nu. Mi s-a intamplat de 2 ori sa ma sune educatoarea sa ii iau acasa, ca sunt bolnavi, si de obicei dupa somnul de pranz, pt ca la ora 8-9 imi erau fresh.
In afara de exudatele de gat si sumarul de urina David nu a facut nicioadata vreo analiza. La R am insistat la un moment dat, i-a facut fara vreo abatere. Deci la noi nu se fac analize, asa pe banda. cum spuneam cred ca e legat de asigurari, banii se duc in operatii cu adevarat necesare, precum la Sonia.

Miniuta, s-a intors pretena mea din ro. Si a fazut-o pe copila un dr acolo, in brasov la tine, ca era pe febra..si printre altele i-au spus ca-i rahitica, cu toate ca copila e grasutza. Nu sa da-i cu cineva de perete cu pediatrii astia care iti spun ca totul e perfect!!!!

Apropo a fost cineva la concertul lu Leonard Cohen? am inteles ca a fost sublim..

Ella, vad ca ai disparut si ai editat in urma...adevarul ca si io am un gust amar..dar asta e riscul la care te expui pe un forum public.

Madi, pp ca nu ai citit mesajul meu de acu cateva zile..am uitat sa zic esentialul. io merg pe metoda totala, adika scot pampersul total, pt ca asa cum scria Ella, deruta copilul, dupa parerea mea. 24/24 adio pampers.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

LA MULTI ANI Anelor!!!!

Scuzati intarzierea, sunt cam zombi si ametita in ultimul timp :D Si de cand stau acasa nu mai stiu nici ce zi e. Nici tv-ul nu pot sa il deschis ca Mihnea ar sta numai cu ochii in el. Si mai nou il enerveaza orice muzica in afara de cea bebeluseasca imi face scandal sa sting radioul

stau si pierd vremea cat doarme mihnea :D de fapt ar tb sa lucrez la referat - in iulie ar fi fost un deadline subtil. stau la calc doar doar ma apuc. greu ma urnesc , mai ales ca toate materialele le am la mine pe laptop. care a crapat. hm

Anca, Manu 02.06.2007 si Mihnea 09.04.2009

www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Multumim pt urari!

Revin sa urez LA MULTI ANI! pt Ana de Carmen_So si pt Kid (noroc cu Didi, care mereu are lista completa).

Poohy, pai tu iti imaginezi ca m-am bagat la chestii complicate?? Nuuuuuu, am ales si eu activitati usurele si scurte, ca Ana se plictiseste repede...cam un sfert de ora o pot tine pe o activitate.
Te cred ca nu ai timp si energie, daca ai bebelus in casa. Ieri am facut ordine intr-un sertar si am gasit niste hartii din primele zile de viata ale Anei, in care notam ora culcare-sculare-supt-din ce tzitzi...woooow, ce program crunt a fost !

Didi, nu stiu sa-ti spun de unde am link-ul cu desenul...mai intru pe diverse bloguri si merg dintr-una in alta si salvez cand gasesc ceva interesant. Basteln e plastelina, nu? Gasisem un link cu modele din plastelina si nu-l mai gasesc ...ca urmeaza sa facem si d-asta. Abea astept !

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

LA MULTI ANI TUTUROR "ANICILOR" NOATRE,SA FITI SANATOASE SI SA VI SE IMPLINEASCA TOATE DORINTELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Didi, cred ca mi greu ca vb mai putin,nu mai rad si mi somn de mor, dar nu pot sa dorm, asta mica suge nonstop, cred ca nu mananc cum trebuie. acum scriu cu o mana.

Ana, ce bine totusi ca Ana ta se plictiseste repede. Eu am stat cu plastelina ascunsa o saptamana, ma gandeam cand e momentul sa o scot. Aseara am facut o mare greseala, am modelat de mi-au iesit ochii, nu a mai mancat si nu s-a mai culcat pana la 11.

Mai nou ma pune sa-i cant, si asa un chef de cantat am cand mie imi pica ochii in gura, dar ce sa fac ca se supara cand is cu Alexandra la san.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Betty La multi ani pentru ieri!scuze de intarziere

Nici eu nu stiam ca azi e Sf. Ana, daca nu citeam aici nici nu aflam. Multumesc tuturor pentru urari! Urez si eu la multi ani sarbatoritelor!

lauradi V-am admirat si eu pozele, sa ne anunti cand mai pui. Tu de ce nu esti trecuta in lista de mamici de capsunele?

An@ Interesant linkul cu activitati. Am sa incerc sa-l antrenez si pe Vlad, numai ca el nu prea are rabdare. Am incercat intr-o zi sa facem avioane din hartie, eu le faceam, ii explicam cum si cand ii spuneam sa faca si el lua foaia si o mototolea/rupea. De desenat carti nu e inca pasionat, da de cateva ori cu creionul pe desen si s-a plicitsit. Mai imi aduce mie cate o foaie si imi spune sa-i desenez o masina de gunoi sau de politie. Am sa evit sa il intreb ce o sa vrea sa se faca cand va fi mare, ca sunt sigura ca va raspunde gunoier, ii plac f mult masinile de gunoi.
Am incercat cu plastilina, o face bucati mici si o da pe jos. I-am dat intr-o zi acuarele din borcan, le-a pus pe toate pe o singura foaie.
In schimb, e pasionat de activitati casnice.
Am pus aici un filmulet cu ce a facut ieri.

Oana kay Eu iti urez un sicer "welcome to the club"
Eu cred ca aproape toti copii trec prin perioada asta de frustrare cand isi dau seama ca pot sa comunice si nu reusesc sa se exprime (sfatul primit de la psiholog - de fiecare data cand maraie, plange, la noi jr loveste/se loveste, arunca cu diverse dupa noi, sa il incurajam sa foloseasca semne/limbaj pentru a se exprima, caci noi nu intelegem decat daca ne arata sau ne spune ce vrea). De asemenea mi s-a spus ca poate fi si faptul ca ei incep sa realizeze ca sunt o persoana diferita si fac exact invers, tocmai ca sa demonstreze ca au alte dorinte. De exemplu, cer o jucarie, apoi nu o mai vor, maraie ca vor alta, nici pe aia nu o mai vor, etc. Nu stiu cat de bine m-am exprimat.
Si Vlad imi mai face faze, ii pun sucul in cana cu pai, nu vrea, spune sa il pun in alta cana si sa ii dau pai separat, apoi se trezeste ca nu ii place culoarea, sa-i schimb paiul, apoi nu-i place locul, ma pune sa-i mut cana pe masa, apoi pe scaun, apoi in bucatarie, iar vrea alta cana si tot asa...

arcadia Si eu mai citesc bloguri cand sunt la munca. Ma gandeam intr-o vreme sa-mi fac si eu unul, dar sunt antitalent la scris, asa ca am renuntat.
La intalnire, daca se mai face, weekendul asta pot sa ajung, urmatoarele 2 nu.

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Bazar pentru Mihaita Bogdan Sebi Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Am uitat, vroiam sa mai zic ca tot in urlete plec de acasa , nu stiu cum sa mai fac sa accepte jr ca trebuie sa merg la munca.

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Bazar pentru Mihaita Bogdan Sebi Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaraspt spune:

Mica eu am probleme de vreo 20 de ani cu parul. Am folosit diverse tratamente, unele cu rezultate bune la un anumit moment. Dar mult mai important este tipul de sampon pe care il folosesti, incearca sa folosesti numai sampoane de la firmele de dermocosmetice. Eu in general schimb samponul rar, la 6 luni - 1 an, dar revin daca nu-mi face bine urmatorul - de ex samponul cu extract de chinina de la Klorane l-am folosit cel mai des, dar in ultima perioada imi usuca f rau parul si nu l-am mai folosit. Cam la fiecare firma gasesti un sampon catra caderii parului sau pt femei. uite care sunt pt mine top 3: Phyto Phytorum (cu ou si rom), Klorane Sampoo with quinine si Foltene Sampon Restructurant pt femei. De fapt de phyto mi-a placut cam tot ce am folosit pt par, mult mai mult decat cele de la Vicky.

Didi sa sti ca oferta este valabila in continuare.

Oana bine a zis Teodora: Welcome to the club!

Si noi am inceput cu lovitul si chiar des. Si la noi are legatura ca plecam la serviciu si-l lasam la bunici, noi ne ducem saptamanal la el. Nu mai vrea sa doarma dupa amiaza in weekend pt ca stie ca noi plecam atunci cand doarme. Il vom aduce sambata pe Matei in Bucuresti sa mergem la ortoped si sa mai stea cu noi.
Si am descoperit si de ce Matei se simtea rau: are viermisori, adica limbrici. M-a sunat mama speriata cand l-a vazut, am citit pe net si m-am ingrozit si eu, iar doctorul m-a 'calmat': dupa marime era un adult, adica il are de vreo 6 luni . Si trebuie sa facem cu toti tratament.

Tamara si Matei Alexandru (20 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Mica, uite peste ce am dat..intamplator

Citat:
citat din mesajul lui .....

INCREDIBIL!!!
aseara am primit un Pm de la o prietena care-mi sugera sa-i fac exudatul si la alta clinica - caci cea la care i-am facut analiza sunt renumiti ca in preajma inceperii gradinitelor le gasesc tuturor copiilor Stafilococ pentru a reveni parintii si a le mai reface analiza - sa mai faca si ei un "ban cinstit".

noi am facut analiza si la alta clinica si in aceasta dimineata am aflat rezultatul - NU ARE STAFILOCOC si nici alti virusi.
Imi vine sa ma felicit ca nu i-am dat antibioticul, imi vine sa mor de ciuda si sa ma duc la astia sa le fac scandal ca se joaca cu sanatatea unor copii nevinovati. Si pentru ce? Pentru un amarat de 17 lei analiza????
i-as reclama daca as stii unde sa scriu. Idiotii!!!

mor de nervi

Mergi la inceput