Burtici fericite de septembrie-octombrie (183)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

lucia- da, da ma tin bine si la propriu si la figurat multumim de intrebare

si sa ma bag si eu in discutii, sa imi dau cu parerea:
- eu am pompa de la avent manuala si se pare ca este foarte buna ( nu am avut ocazia sa o testez),
- sterilizator de la landam, super fain care incalzeste si biberoane si intra orice tip de biberoane in el. si noi am fost fani avent, si cred ca tot pe dintr-asetea ramanem...desi sper din tot sufletul sa nu am nevoie.
cat despre incalzit laptic, si eu tot ca Elle, numai ca eu am o cana electrica doar pentru apa lui Matei, o fierb dimineata si apoi cand trebuie s afac laptic doar o incalzesc usor. Daca e de plecat, sau cand dadeam papa noaptea, punem in termos.

- asa cat despre laptarii eu am cupa C in mod normal, si am avut laptic la greu la Laura, si sper sa am si acum deci Luto, Aida functioneaza si asa

Miha, mami fericita de Matei (16.01.2008) , Laura (30.09.1997) si 38+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

lucia- da, da ma tin bine si la propriu si la figurat multumim de intrebare

si sa ma bag si eu in discutii, sa imi dau cu parerea:
- eu am pompa de la avent manuala si se pare ca este foarte buna ( nu am avut ocazia sa o testez),
- sterilizator de la landam, super fain care incalzeste si biberoane si intra orice tip de biberoane in el. si noi am fost fani avent, si cred ca tot pe dintr-astea ramanem...desi sper din tot sufletul sa nu am nevoie.
cat despre incalzit laptic, si eu tot ca Elle, numai ca eu am o cana electrica doar pentru apa lui Matei, o fierb dimineata si apoi cand trebuie sa fac laptic doar o incalzesc usor. Daca e de plecat, sau cand dadeam papa noaptea, punem in termos.

- asa.... cat despre laptarii, eu am cupa C in mod normal, si am avut laptic la greu la Laura, si sper sa am si acum deci Luto, Aida functioneaza si asa

Miha, mami fericita de Matei (16.01.2008) , Laura (30.09.1997) si 38+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Raluca superbe pozele, eu nu am curaj sa-mi fac poze inainte de nastere, vreau sa uit sentimentul de panica de dinainte.....
Niciodata nu mi-a placut ce am simtit inainte de un examen, inainte de a pleca intr-o calatorie de lunga durata, inainte de orice lucru important. Cand sunt in examen/calatorie/avion totul e OK, fac fata, iar dupa mi separe superb intotdeauna, dar inainte.......

Vreau sa te intreb ceva, pentru cand ai timp sa raspunzi. Eu am pentru imbaiat aceeasi caditza ca si tine si am vazut ca in cadita ai un suport special, sa tina copilul drept. Am vazut tot felul de dispozitive prin Carrefour pentru baie, dar nu stiam la ce folosesc. Tu de unde ai luat acea "tavita" gri, ca asa arata si altfel nu stiu sa descriu ce reiese din poza.......

Mamaaaaaaaa, vad bebelaci de 57 cm??????!!!!
Si fie'mea e lunga-n craci si de abia m-am convins sa-i cumpar 2 pijamalutze de la Z de 54 cm, cica de o luna...... Parca vad ca le fac cadou.....

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Fetelor...de un capitol alerg dupa voi...de abia am reusit sa va prind!

In primul rand NASTERI USOARE KATERYNA SI CROCODANA!!!

Le salut si eu pe Adi si pe Miha 74 ca sunt cam "scumpe" la vedere.

Am vazut ca ati dezbatut multe, sa le iau pe rand (daca ma mai tine neuronu'):
- produsele SebaMed...eu le stiu de dermatocosmetice super bune fara parabeni si alte minuni...si eu am luat ptr bebelina gama completa
- dr meu mi-a spus ca centura ajuta piticii de pe creier si atit...eu am luat-o din farmacie e marca hartman, vedeti ca e pe marimi, am ales cam cu 10 cm mai mult decit aveam in talie inainte de a ramine insarcinata. Colega mea care a nascut cu cezariana a spus ca a ajutat-o mai ales in primele zile, i-a tinut burta sa nu ii apese taietura...
- carucior avem si noi finally...e de la Hauck,I'coo targo...eu am vrut si landou ca sunt plimbareata din fire si noi vom iesi si iarna la plimbari
- patutul....de doua zile isi face curaj sotul sa il instaleze, ieri a stat cu tata (inginer constructor) de la 1 la 10 seara...si l-au montat dar pe cind sa pun sertarele...le-au montat invers...asa ca azi ii astept dupa 6 pe marii mesteri sa repare ce au stricat ieri. Are o scuza saracul meu sot...e medic cu doua miini stangi cind e vorba de "surubarit" dar are tare multa bunavointa...in schimb lui tata nu-i gasesc nici o scuza...

Ma bucur ca avem vesti noi de la Monica, sper sa fie totul ok in final...

Acum va , ma duc sa fac o supa de conopida ca mi-a facut pofta de supa Dana15...

34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

Felicitari RodicaMaries!Ce nastere rapida!

Raluca_u sunt superbe pozele si copilasii tai minunati! Si baietelul parca e clona tatalui! Dar pozele alea erau in direct? Parca respirai intre contractii in unele din ele! Veselie pe capul vostru, parca erati la party! Eu din poza 138 as face un poster.Mi-ai dat o idee si mie!

Aida, cand mergi la tata Olaru?

Adrianasi Andreas(28.07.2006)
baby Iannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Ah, uitasem de centura. Deci, daca avem nevoie de ea din maternitate, m-as baga si eu sa o cumpar, v-am spus ca am vazut-o ieri in Mall Baneasa, la etajul I (vis-a-vis de Okaido, la o firma cu haine pentru gravidutze), cu 63 lei, pana acum mai ieftin n-am gasit, din contra.
Eu as lua-o tot pentru piticiii din creier si daca mai si ajuta, e la fix, oricum asta e cica si pentru barbati si pentru femei si pentru dureri de spate, e universala.

Dar ce ma fac cu dimensiunea, ca aici m-am oprit ieri din shoppingarit.
Pe aceste centuri sunt date dimensiunile din talie si sold. Eu stiu ca aratam ca un fotomodel inainte de sarcina, dar habar nu am cu ce voi ramane dupa ce scoate copila la lumina.
Deci daca aveam un 64 in talie si un 85-90 in solduri inainte, sa mor daca stiu ce dimensiune sa cumpar...... Help

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Croco zice: "am epi, mi-au rupt membranele; scuze ca nu mai pot iesi sa vb; va pup, cu drag!"

CROCO

Dana 34s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Croco zice: "am epi, mi-au rupt membranele; scuze ca nu mai pot iesi sa vb; va pup, cu drag!"

CROCO

Thank God I'm a woman!

Hai Croco !!!!!!

Gasca e cu tine !!!

Cea mai fericita 38 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Hai sa trezim si noi fetitele astea din amorteala

Pentru CROCO si KATTERYNA

cu curaj fete dragi!!! asteptam vestea magica!!

SA VINA PUIUTII!!!

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Nu am timp sa recuperez ultimele 4 pagini, le vad eu mai deseara. Am vrut doar sa intru rapid sa vad ce mai faceti. Si sa mai spun un

Hai Croco!!!

Hai Katteryna!!!

33+ Alex

Mergi la inceput