Burtici fericite de septembrie-octombrie (183)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Katerynaa fii curajoasa ca mai e putin si vine trandafirasul !!!!!

Cea mai fericita 38 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

ola fetili mare mare dor imi e de voi
sa va zic ce mai e si cu noi....
acum am pupat si eu cu sotz un somn de doo ore jumte (!!!!!), in curand ar trebui sa inceapa piuiala balenilor dupa papa. ne descurcam destul de bine pentru niste neinititati, dar ma cam gandesc cu groaza cum va fi cand va pleca sotz la munci.
balenii sunt cumintei, dar e destul de obositor pentru ca nu mananca la fel, andrei e mult mai lenes la supt si ii dau mai multa formula care il tine satul pt mai mult timp, stefan suge mai bine....trebuie sa le dau papa la cerere si noi incercam pe cat posibil sa ii alaptam si in acelasi timp, ca altfel o cam luam razna (am incercat si cu distante intre ei). am laptic mai mult, dar nu suficient, si ei sunt cam lenesi asa, si dupa ca papa san sotz le da bibe cu formula iar eu ma mulg. azi dimineata am scos 40 ml. pompa am de la avent isis aia electrica, e desteapta sincer, scoate foarte bine laptic, si nedureros. si am si incalzitor tot de la avent, dar o sa imi iau si un termos si o cana ca nu e suficient....

ieri am incercat sa ii alaptez simultan, pe perna de alaptat...destul de esuata actiunea ca eu nu ii puteam urmari pe amandoi ca lumea...ca tre sa ii trag de toate cele cand ii alaptez ca ei, balenii se culca....si au supt putin timp...o sa mai incerc....
v-am promis poze, stiu, cer ertare ca inca nu le-am pus, dar in afara de timp merge si netul ca un cur...o sa....in curand

mimiko, daca ai mai mult timp decat mine si mai apuci sa citesti forumul, sa stii ca o sa te sun sa comparam lucrurile....

si vreau sa felicit pe monica ca i-au adus puiul la papat si sa le incurajez pe fetele care-s in nascare acum si sa ma revolt importiva doctorilor katerrynei, mari nemernici sa tina fata asa

si despre mine: acum deja sunt mult mai bine, nu merg eu drept drept, dar nu mai e asa grav. si am niste picioare....subtitri....in fiecare zi ma minunez de ele....cat de maaaari au fost si ele de fapt is scobitori si ma simt asa slaba (la burta nu ma uit). in 3 zile de spitalizare cu nascarea au crapat 11 kg. maine mergem la doctor la control, abia astept

roman facui....

Techila - actuala mamica de printzeshii andrei si stefan- 25 aug 09, iubita javra techila 25 mai 07 si paznicul dexter 03 mai 09 - ditai familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Eu o scuz.........

Oare am facut galagie prea mare....

Mergi la inceput

Techiluto felicitari mami ca te descurci onorabil ...imi dai sperante ca si noi vom fi ca doi popandai neexperimentati.
Bafta multa in continuare si te pup ca ai intrat sa ne zici si noua ce si cum e cu viata voastra

Cea mai fericita 38 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Ce roman frumos ne-a scris Techila!!! si ce incurajator suna ca voi doi va descurcati singurei cu balenii..musai sa reusim si noi, cele cu cate un puiut, nu?
si eu fata ce ne da curaj!

Dana 34s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

"mai este un picut cred! dar epi este super!!!" zise Croco

deci este a treia care lauda epidurala?!! sau am pierdut eu sirul!! vreau si eu o mamica fara epidurala..sa-mi spuna ca se poate!!!

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

"mai este un picut cred! dar epi este super!!!" zise Croco

deci este a treia care lauda epidurala?!! sau am pierdut eu sirul!! vreau si eu o mamica fara epidurala..sa-mi spuna ca se poate!!!

Thank God I'm a woman!

Auzi Danuto dar e interesant ca nu zice niciuna cum e INAINTE de epidurala si de a o ridica asa in slavi.
Cum ti se pare acest lucru ?
Eu deja m-am imprietenit cu epi si cu gandul ca vom da mana cand va fi cazul

Cea mai fericita 38 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

Yuhuuuu, eu cred ca mai baga si ceva whisky la epi ca prea sunt vesele toate. Sa nu va speriati de ea, e un lucru minunat, contractiile sunt la fel de regulate dar durerea nu se simte, simti numai asa ca te strange burtica parca iti face cineva masaj pe deasupra.Un dr simte si el contractiile daca pune mana pe burtica.E super.Premiul nobel pentru cine a inventat-o.

Adrianasi Andreas(28.07.2006)
baby Iannis

Mergi la inceput

Lucia cand oi ajunge si eu la 38+, oi capata mai multa intelepciune si de m-or ruga oamenii "doamna, nu-i musai sa va chinuiti! uitati, va servim o epi numa' buna"..si o sa zic, "bine, treaca de la mine!"...eee, pana atunci nu vreau epidurala;

eu am alta curiozitate..si si mor de nu mi-o satisfac; zicea Selen ca ei ii monteaza cateterul de epi, dar ca nu-i dau solutia decat daca durerile sunt de nesuportat..eee, eu vreu sa o intreb! chiar au fost asa sau mai mult de frica...sa nu fie mai rau?!!

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Dana15, eu sunt o mamica fara epidurala . Mie mi s-a montant cateterul la 20 minute dupa ce s-a constatat ca aveam dilatatie 8, insa nu am simtit nimic din acea raceala, care se zice ca se simte cand se introduce anestezicul. Cred ca mi-au pus doar acele, furtunele si ce mai era pe-acolo si atat... Oricum era mult prea tarziu pt epidurala; nici nu stiu pt ce au facut-o... Durerile nu s-au schimbat ca si intensitate... Din punctul meu de vedere, nu e dracul chiar asa de negru. Am nascut relativ usor si repede, cu declansare; de cand mi-a pus pastiluta pt declansare si pana am nascut au trecut 5 ore. Ca sa-ti faci o idee, am avut si 5 rupturi (col 1, 2 vagin, 2 perineu) dar durerea nu mi s-a parut chiat asa de insuportabila. Copilul, un capos de altfel (cam peste limita normala; asa e si tati, mai capos)a iesit dupa ce am impins a treia oara... Eu zic ca se poate... De data asta, vreau sa merg din start pe varianta fara epidurala. O sa am la mine o trusa (ca tot am primit-o de la o prietena), insa n-am de gand s-o folosesc...

Loredana 35+ Eric-Mihai Roni-Cristian08.02.2007

atelierul meu
www.flickr.com/photos/9549359@N04/sets/72157600613153381/" target="_blank">lenjerii copilasi

Mergi la inceput