Burtici fericite de septembrie-octombrie (183)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Lucia, la mine epidurala mi-a anesteziat doar burta in sensul ca nu simteam durerea, dar simteam cum se contracta uterul. Picioarele le simteam si m-am putut da jos din pat bine-mersi! Nu stiu ce sa zic de Crocodana, i-o fi facut ei doza mai puternica, dar si asa, nu cred ca tine atit de mult efectul!

pai asa stiam si eu, de'aia imi dadea cu virgula.....

Cea mai fericita 38 + cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anco

super bbii de techila, cum stau ei acolo in scoicile lor. asa mi-i imaginez si pe ai mei, doamne...cate 2....

asa vor fi si ai tai sunt sigura de asta

Cea mai fericita 38 + cu

Mergi la inceput

Noapte buna fetelor si usoara !!!!

Cristina succes la doctor dar eu cred ca nu te rezolva maine ...dar sa fie cum iti doresti tu mai mult.

Cea mai fericita 38 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Multumesc fetele ca v-ati adus aminte de mine. Eu sunt aici dar citesc din umbra ca nu reusesc sa tin pasul cu voi.
Felicitari tuturor proaspetelor mamicute.
Raluk maine merg la control si sunt curioasa sa vad ce zice de dopul meu gelatinos (mai e ori ba). In rest, nu pot sa nasc zilele astea ca am celalalt copil bolnavior rau cu febra mare si vomitat. Inca nu stim daca e virusul porcin sau o simpla gripa. Sa speram ca e o simpla raceala.

Va pup si o noapte faina.

Adriana 35+ cu si Robert Cristian (08.26.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

luto

ma duc si eu la culcare ca ma bat astia mici de numa, numa., ce pumni si picioare imi trag in burta si mai ales mai jos putin. asa ca, somn usor.

anco 37+???? si

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Buna dimineata, dragelor.

Azi, 1 septembrie, incepe oficial luna coacerii micutilor dovlecei ai odiseei!

Sa fie intr-un ceas bun! Sa ne dea Dumnezeu nasteri usoare, copii sanatosi, voiosi, voinici, frumosi si destepti, asemeni parintilor lor iubitori.

Nela, viitoare mamica de Ana, 36+
Manca-o-ar mama de strut!

Mergi la inceput

Am citit ceva frumos de dimineata si va impartasesc si voua: "Daca timpul ar avea frunze... ce toamna!"

Interesante discutiile si de data asta, cele referitoare la limba vorbita de bebe sau cele pe tema epiduralei la nastere. Cu mult bun simt exprimate opiniile si impartasite experientele pe tema.

La noi e mai simplu, fiind amandoi romani, o sa invete sa vorbeasca romaneste ca limba materna, engleza urmand sa o invete fara dificultate, sunt convinsa, datorita mediului in care va creste. Daca mai suntem in Asia si vrea sa invete si chinezeste, n-am nimic impotriva (ba chiar o sa o incurajez; ma si vad facand piata si negociind cu micutzii cu strutza dupa mine, translator sef ). Lasand gluma la o parte, ideea este ca totul sa decurga de la sine, fara sa ii impun de nici o culoare o preferinta lingvistica sau alta. Mi-ar placea sa vorbeasca engleza la fel de bine ca si romana, dar daca ar fi sa am o preferinta in ceea ce priveste limba in care vom comunica intre noi, aceea este limba romana.

Dana15, super ideea (mai de voie, mai de nevoie) cu cutia cu "chestii dragi". O sa iti bucure ochiul si sufletul peste ani.
Raluk16, i-am povestit si sotului despre leii ce alearga dupa zebre sa le mulga... Eu cum am si o imaginatie bolnava bogata, imi si ichipuiam leii mulgand tzitzili de la zebra , ca in reclamele la cioco cu mult lapte. Ai fost o draguta.

Cu epidurala, si eu stau tare pe pozitii (sa o fac decat daca este cazul), dar parca vad ca in ultimele ore, vorba Ralukai, o sa cedez ispitei dulci daca gazul minune nu ne mai ajuta. Si nu din cauza ca vreau neaparat sa experimentez dulcile dureri ale facerii, ci pentru ca ma gandesc ca o sa colaborez mai bine cu moasele si doctorul si, daca totul este ok, nasterea este mai rapida.

Ieri am vazut-o pe Ana , care de data asta a fost o finuta, nu s-a dat in stamba ca de obicei (data trecuta o tintuia cu aparatul, sa stea locului sa ii poata masura picioarele ). Toate bune si frumoase, capsorul il are inca mic (am suflat usurata un pic, ca ne-a facut micutzul capul mare ca sa nu creasca "your daughter" asa de mare, ca devine o problema... acuma are 2.560kg, e ok, zic eu (a luat cam 400 gr in 2 saptamani, manca-o-ar mama de mancacioasa!). Are tot avansul acela de doua saptamani la picioare, comparativ cu varsta gestationala (drept urmare cred ca o sa o upgradam in curand la rangul de cangur).

Mi-a facut si controlul de col si bazin (cu asta a inceput, de fapt), sa vedem daca o sa poata naviga struta linistita pe canalul manecii cand i-o veni vremea. Si a recolat si secretii, asteptam rezultatele. Dureros un pic, degeaba imi zicea micutul sa ma relaxez pe cat pot... Imi venea sa ii zic inapoi sa incerce el sa se relaxeze cand mi-os introduce eu degetele pana la cot la dumnealui... (asa, ca de comparatie), sa vedem, poate sa se relaxeze??!!! Ca mie asa mi s-a parut, ca mai un pic si o mangaie pe strutza pe capsor. Cred ca s-a tras saraca sus de tot si s-a incolacit in jurul tzitzilor mele cu piciorusele, nu mai coboara curand de acolo...

Cam atat de la noi ca iar m-am intins.

O zi minunata va dorim.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adriana_m

Multumesc fetele ca v-ati adus aminte de mine. Eu sunt aici dar citesc din umbra ca nu reusesc sa tin pasul cu voi.
Felicitari tuturor proaspetelor mamicute.
Raluk maine merg la control si sunt curioasa sa vad ce zice de dopul meu gelatinos (mai e ori ba). In rest, nu pot sa nasc zilele astea ca am celalalt copil bolnavior rau cu febra mare si vomitat. Inca nu stim daca e virusul porcin sau o simpla gripa. Sa speram ca e o simpla raceala.

Va pup si o noapte faina.

Adriana 35+ cu si Robert Cristian (08.26.2004)

Servus Adriana! Bafta multa maine la control. Insanatosire grabnica lui Robert si sper din tot sufletul sa fie o simpla gripa.

Mergi la inceput

Tinem pumnii Keteriney, saracuta! Imi pot imagina numai prin ce trece si sper din tot sufletul sa fi nascut deja!
Mai stiti ceva de Crissbebe?

Felicitari Cocodanei si bun venit pe lume Amaliei. Sa creasca mare, sanatoasa si sa aiba o viata plina de bucurii! Un buchet mare si de la noi!

Ma bucur din suflet sa vad mamici fericite care mai intra pe forum si ne imparatasesc din experiente. Bravo, eu ma gandesc cu groaza ca nu stiu cat timp o sa mai am dupa ce vine cangurul pe lume. Sper din tot sufletul sa fie un copil cuminte (asa cum am fost si eu si sotul... ) si sa ma lase sa citesc macar, daca nu o sa pot scrie prea mult.

Mergi la inceput

Buna dimineata soare !!!!!
Sper din tot sufletul sa fi nascut deja Kateryna

Am preparata o cafeluta buna buna si calda
[cafea[cafea

Cea mai fericita 38 + cu

Mergi la inceput