Burtici fericite de septembrie-octombrie (183)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

La spital, rudele asteapta ingrijorate medicul pentru a afla ce s-a intamplat cu Gigel. Dupa o vreme apare si medicul, vizibil obosit si transpirat dupa operatia lui Gigel.

- Buna ziua. Trebuie sa va spun ca Gigel este in afara de orice pericol,totusi nu am reusit sa ii salvam creierul. Se poate face transplant de creier, dar acum trebuie sa hotarati cat vreti sa platiti, evident. Un creier de barbat costa 3.000 $ si un creier de femeie costa 300$. Care ar fi optiunea dumneavoastra?

Evident, tacerea s-a asezat peste grupul de rubedenii al lui Gigel. Si sa nu va imaginati ca s-ar fi speriat de suma de bani. Pur si simplu femeile erau stupefiate de evidenta diferenta de pret dintre cele 2 tipuri decreier iar barbatii, evident, isi trageau coate si isi ascundeau cu greu zambetele. In cele din uma, domnul Z, important om de afaceri, om greu adica, retinandu-si cu greu zambetul, il intreaba pe medic:

- Si de ce ar fi o diferenta asa mare de pret intre creierul de barbat si cel de femeie?

- Pai vedeti dumneavoastra, creierul de femeie este folosit si nu il putem vinde la acelasi pret ca cel al unui barbat, care este nefolosit, este ca nou-nout!

Doua gagici, de mult timp prietene, dar de ceva timp casatorite, se hotarasc sa mai iasa si ele in oras, asa ca fetele. Zis si facut.
Dupa vreo cateva ore petrecute la un bar , pe inserate se intorc pe jos acasa. La un moment dat una zice:
- Fata, ce ma fac? Fac pe mine! Nu mai pot sa tin pana acasa.
Cealalta rapunde:
- Si eu la fel! Hai sa intram aici la cimitiru asta, ca e intuneric si nu ne vede nimeni.
- Bine, dar cu ce ne stergem?
- Eu cu bikinii si apoi ii arunc.
- E...oi gasi si eu ceva atunci.A doua zi se intalnesc barbatii.
- Unde au fost mah nevestele noastre aseara?
A mea a venit acasa fara bikini.
- Tu stai bine.
A mea cand a venit avea o panglica in fund pe care scria: NU TE VOM UITA NICIODATA. FRATII IONESCU!!

Aida ... 37+ AMR max 15 zile
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Ia uitati ce am gasit eu in albumul Techilei:
http://family.webshots.com/photo/2785595680105428805vRfjNe
Nu stiu daca or fi toate pozele, sa mai intrati si mai tarziu daca nu intra ea sa ne lumineze!
Aida, de Monikus ne-a zis Claucia ca s-a intalnit cu ea la un botez in week-end si era f. bine!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 38+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput

Aida, super bancurile!!!! Le stiam, dar tot am ras la ele!
Eu am facut o tampenie azi! M-am epilat cu aparatul in zona inutilei, nu total, doar pe partea de burta, unde se face cezariana! SI acum sunt toata o rana! M-am iritat ingrozitor, nici nu ma pot atinge de durere! Cum naiba ma duc eu maine asa la doctor? Cred ca nici nu are cum sa-mi faca cezariana pe locul ala super iritat!
Ca sa nu va mai zic ca in timpul operatiunii de epilare, bebelusa mea s-a speriat de zgomotul aparatului si s-a cuibarit mititica undeva in susul burtii, pe langa stomac. Efectiv am simtit-o cum se duce in sus si nu a mai miscat pana nu am terminat! Am speriat-o, mama nebuna ce sunt!

POZE

Mergi la inceput

cristina_ana stai linistita ca pana maine trece iritatia

Aida ... 37+ AMR max 15 zile
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Off, sper sa treaca! Desi m-am epilat de azi-dimineata si vad ca e tot rau! Deocamdata ma dau cu bephanten la greu, din jumatate in jumatate de ora!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Mai am 2 mesaje de la Croco:

"seara buna! nu am reusit sa ne auzim azi, totul a decurs extrem de repede sunt convinsa ca si datorita galeriei! te sun maine intr-o pauza de alaptat! acum nu am somn dar toata lumea doarme aici, iar eu nu pot cobori din pat sa ies pe hol, din cauza anesteziei! va multumesc pentru tot! a contat enorm!"

am intrebat-o cum este fetita:

"a reusit tati sa faca un filmulet ff scurt, a fost cuminte si extraordinar de cooperanta! este micuta are 51 cm, are tenul alb si curat si tare gingasa! abia astept dimineata sa o pun la san, pana acum nu mi-au dat-o si mie..doar un pic in sala"

ne pupa si ne doreste noapte buna!
de ce nu i-au lasat fetita? sa dam cu biciu pe ei

am vazut si pozele Techilei...multumim Cristina! si tinem pumnii maine! si agitatele gata de atac!

Dana 34s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

am schimbat AMR-ul si merg si eu la

somn usor si vise placute sa aveti

Aida ... 37+ AMR max 14 zile
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Dana multumim de vestile de la Croco.
Ce bine ca e totul OK.

Am o intrebare: oare cat dureaza efectul epiduralei daca zice Croco ca nu se poate da jos din pat ?

Cea mai fericita 38 + cu

Mergi la inceput

Multumim, Dana, pentru mesaje!
Lucia, la mine epidurala mi-a anesteziat doar burta in sensul ca nu simteam durerea, dar simteam cum se contracta uterul. Picioarele le simteam si m-am putut da jos din pat bine-mersi! Nu stiu ce sa zic de Crocodana, i-o fi facut ei doza mai puternica, dar si asa, nu cred ca tine atit de mult efectul!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

super bbii de techila, cum stau ei acolo in scoicile lor. asa mi-i imaginez si pe ai mei, doamne...cate 2....

anco 37+???? si

poze

si bancurile, mortale. e tare bine sa inchei o zi asa fain, cu vesti bune si cate un banc sa mai razi putin

Mergi la inceput