Burtici fericite de septembrie-octombrie (183)
Raspunsuri - Pagina 14
anco spune:
si de la mine cu putina intarziere, pana am recuperat ce am pierdut,
FELICITARI CROCO, SA-TI TRAIASCA BEBELINA SI SA FIE SANATOASA!!!
anco
37+
???? si 
poze
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui raluci_b fetele, imi permit sa ma bag si eu aici la voi unde emotia este asa de puternica si de placuta va doresc nasteri usoare la toate si sa fiti sanatoase alaturi de bebei vostrii 27+ Remus Andreihttp://www.popasmusic.com www.inimacopiilor.ro |
dar tu cine esti fata babei ?
Cea mai fericita
38 + cu 
aidaciolac spune:
| citat din mesajul lui alex25 Raluk, am primit parola, am facut si modificarile si am pus si sarbatoritele lunii septembrie, asta ca sa ajut si eu la capitolul nou, unde recunosc ca nu ma aventurez inca....sper ca v-am ajutat! |

esti tare 

Aida ... 37+
AMR max 15 zile 
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
lutoniana spune:
Am vazut poze cu burtica frumoasa de Margo si cu puta cea frumusica de Razvi al Melaniei 

Cea mai fericita
38 + cu 
raluk16 spune:
anco nu are a face, scrie acolo la art. 3 parca si 100, ca asta e mai presus decat orice contract la nivel de unitate, orice contract individual sau de grup.
happy_uka stii sa-ti activezi PM-ul? Ca sa primesti mesaje private.
Inca o Raluca!
raluci bine ai venit!Multumim de urari, la fel si tie! 
Si sa nu ziceti ca am pierdut vremea de la ultimul mesaj, am primit azi in newsletterul de la naturalnews.com niste date istorice interesante www.vaccinationdebate.com/web2.html" target="_blank">despre vaccinuri. Poate nu stie toata lumea, boala "whooping cough" e tusea convulsiva si apare in vaccinul pertussis (P-ul din DPT).
33+
Alex
aidaciolac spune:
oare monikus ce mai face?
Aida ... 37+
AMR max 15 zile 
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
raluk16 spune:
mai, m-a palit un somn.... merg inspre tv si apoi inspre patic...
Dar vad ca nu sunt singura somnoroasa pe aici ![]()
Va pup cu drag, si ma gandesc in special la
Katteryna 
Carina 
crissbebe 
iulia 
Maria 
Doamne ajuta la toata lumea!
Sunt curioasa cine va fi prima pe septembrie...
33+
Alex
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui aidaciolac oare monikus ce mai face? |
..si AndraIulia...
Cea mai fericita
38 + cu 
lutoniana spune:
Oare i-au facut cezariana Katerynei ?
Poate dimineata aflam vesti 

Noapte buna fetelor 
Cea mai fericita
38 + cu 

sanatoasa si mancacioasa si sa nu aiba colici.