Burtici fericite de septembrie-octombrie (183)
Raspunsuri - Pagina 13
loremunteanu spune:
Rodica, Croco, felicitari! Sa creasca bebeii mari si sa fie sanatosi!
Ralu, nu stiu de ce atatea rupturi. Stiu doar ca epiziotomie nu mi-a mai facut pt ca nu aveau xilina in spital, ultima fiola o folosisera dimineata la 9, la o nastere, iar eu am nascut la 15.30... Am vazut numai cand isi susoteau intre ei, ca n-are rost sa mai suport si o taietura pe viu... Eu n-am simtit nimic cand m-am rupt... La cusut a fost mai aiurea; toata operatiunea de brodat a durat doua ore si jumatate. Cat s-a cusut la interior a fost ok, insa pe masura ce se apropia de exterior a fost din ce in ce mai greu de suportat... dar am rezistat cu stoicism... nici n-aveam de ales...
La dilatatie 8, stiu doar ca am avut senzatia ca trebuie sa fac kk si am mers la baie... Am constatat ca nu fac nimic, nu m-am scremut ca stiam ca nu e voie, apoi a urmat partea cu montatul cateterului si probabil in episoadele astea doua bebe a fortat si a rupt colul. Eu m-am internat cu col lung, deschis la exterior... Restul nu stiu cum s-au rupt...
Voiam sa scot in evidenta ca, desi in cazul meu, n-a fost o nastere usoara, a fost destul de bine de suportat. Adica durerile nu au fost asa de mari incat sa spun ca mor si ca nu mai vrea altadata. La 5minute dupa ce m-a terminat de cusut, m-a intrebat moasa daca mai fac copii si i-am zis ca da...
Deci sa tineti minte, cand vine bebe , aveti senzatia de kk, iar dupa ce-a iesit, ca va goliti... Eu va doresc ca si placenta sa iasa repede, sa nu stiti de ea...
Loredana
35+ Eric-Mihai
Roni-Cristian
08.02.2007
atelierul meu
www.flickr.com/photos/9549359@N04/sets/72157600613153381/" target="_blank">lenjerii copilasi
vias spune:
poze???????...inca nu-s poze???![]()
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
29+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamaria1979 Fete dragute va rog sa ma treceti si pe mine la panoul de onoare cu cezariana pe 5 septembrie ca in seara asta s-a definitivat cu doctorita data pentru scoatere bebelus (maternitate Bucur). Multumesc de pe acum. ![]() ![]() + 38 |
Incepe dezmatul pe luna septembrie !!!!!!!

Vine toamna si se coc dovlecii

Cea mai fericita
38 + cu 
aidaciolac spune:
| citat din mesajul lui Dana15 "Suntem parintii unei fetite sanatoase si frumoase, Amalia Maria, de 3150 si nota 10!"...de la Croco... |
multa sanatate si bucurie sa aveti si Amalia sa va umple sufletele 

Aida ... 37+
AMR max 15 zile 
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
raluk16 spune:
| citat din mesajul lui alex25 Sper sa fie bine ce am facut pe acolo, ca e prima oara cand imi bag nasul, dar mi-e drag sa va ajut si eu cat pot! ![]() ---------------------------------------------- Alexandra 35s + 4z cu fluturasul Alessia (Ruxandra) Bbelusa cea iubita Da Doamne sa ne nastem sanatoase![]() AMR aprox 4 sapt ![]() ![]() |
Multumim tare mult
. Mie mi-a luat lista de august cand am facut-o mai mult de o juma de ora...
.Am observat totusi ca nu apare si Sabina in lista de sarbatorite si asta cred ca e datorita faptului ca nu mai e in lista de gravide, ci in cea cu mamici. O sa o trecem care mai intra pe contul comun...
33+
Alex
raluk16 spune:
Lore multumesc mult mult de detalii. Si sa inteleg ca nu ai avut probleme pe termen lung de la rupturi. Ca eu tot asa citesc peste tot, ca rupturile sunt mult mai bine suportate de organism decat taieturile. Acum nu stiu pana la ce grad de ruptura...
Buuunnn, deci care intra primul pe contul comun mai adauga pe langa sarbatorita de septembrie, cezariana pentru anamaria! Felicitari 
33+
Alex
anco spune:
| citat din mesajul lui raluk16 Alex noapte buna, somn usor! Dormi cu telefonul langa ureche, nu? Fetelor, cu 15% si cu salariul mediu pe unitate si mai stiu eu ce discutam noi p-aci, ca sunt care il primesc si sunt care nu. Ei bine si mie mi s-a spus nu de cateva ori, dar fara sa mi se dea motive (ca no, le era lene de fapt sa cerceteze). Asa ca, pentru a fi eu linistita, m-am apucat de cautat pe net pe langa contractul asta sa vad unde a aparut, in monitorul oficial, si am gasit la www.legislatiamuncii.ro/Contractul-colectiv-de-munca.html" target="_blank">linkul asta jos de tot scrie semnatarii. Sunt si privati si de stat. Si in acelasi timp sunt si privati lipsa (care nu fac parte din nu stiu ce sindicate) si de stat lipsa (cum suntem noi, ca suntem platiti de consiliul judetean, deci cred ca tinem de ministerul administratiei). Asa ca a fost doar un vis frumos ca pe langa banii mizerabili cu care de 8 luni nu ma pot obisnui (asa e cand cazi de sus...), nu primesc nici "darurile" astea de care eram sigura, cand am vazut ca voi le primiti. Am vrut doar sa dau linkul pentru fetele din invatamant (vik, anco,...) care spuneau ca nu li se da. Ministerul educatiei si cercetarii a semnat contractul asta, deci TREBUIE sa primiti! 33+ Alex |

pentru link. acum sa vedem daca nu cumva contractul la nivel de unitate zice altceva.
anco
37+
???? si 
poze
happy_uka spune:
Raluk, inca nu am primit parola.. ori sunt eu
rau de tot si nu stiu unde sa ma uit..Merci mult oricum pentru intentie. Taare as fi vrut sa vad si eu materialele alea; i will survive!!
Ma delectez cu pozele bebelusilor vostri, cat e de minunat sa fii parinte! Am asteptat clipa asta atat de mult, inca nu-mi vine sa cred ca mi se intampla ..Hai ca o iau pe aratura, vroiam doar sa spun ca oricata suferinta va trebui sa induram, merita fara indoiala. Si ma bucur nespus ca viata mea nu va mai fi niciodata la fel.
Cu optimism,inainte !
Uka, fericita
36+ 
Printesa noastra asteptata cu drag, Carina Maria!
AMR 15 zile
anco spune:
| citat din mesajul lui mkunigunda Felicitari Croco pentru Amalia Maria, sa fie un copil cuminte si mancacios! Multumim Techilei, Mimikai , lui Mary si lui Leeloo ca ne impartasesc din experientele lor de proaspete mamici. Pentru noi conteaza foarte mult ![]() Oana esti o adevarata enciclopedie, cum ai scanat tu toata piata dupa produse . Cand ai avut timp? Multumim mult de ponturi![]() Centura postnatala am vazut si eu la Miniblu, de la Farlin cu cca 75 lei. Cred ca imi cumpar si eu, nu inaite insa de a cauta si in piata Pup fetele, noapte buna!! Si pe maine! _ 35+ cu dragostea noastra Victorpoze O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale. |
sa stii ca sunt ceva centuri la piata, cel putin aici costa 10 ron si sunt pe marimi.
anco
37+
???? si 
poze
raluci_b spune:
fetele, imi permit sa ma bag si eu aici la voi unde emotia este asa de puternica si de placuta
va doresc nasteri usoare la toate si sa fiti sanatoase alaturi de bebei vostrii
27+
Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro