Burtici fericite de septembrie-octombrie (183)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15
Multumesc Cristina! vinee filmul in 6 min de pe Torrente..super repede!
Ce te invidiez pentru filmul asta! Eu n-am curaj sa-l descarc ca asa mi-m neorocit laptopul. 26 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Raluk, am primit parola, am facut si modificarile si am pus si sarbatoritele lunii septembrie, asta ca sa ajut si eu la capitolul nou, unde recunosc ca nu ma aventurez inca....sper ca v-am ajutat!

----------------------------------------------
Alexandra 35s + 4z cu fluturasul Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

AMR aprox 4 sapt

Uau, recunosc ca imi era groaza sa ma apuc de lista de septembrie!

33+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Sper sa fie bine ce am facut pe acolo, ca e prima oara cand imi bag nasul, dar mi-e drag sa va ajut si eu cat pot!

Bbelusa cea iubita

AMR aprox 4 sapt

Mergi la inceput

Dana, Cristina

33+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Dupa cum stiti eu fac parte din grupa gainilor, asa ca ma bag la patutz, noapte buna si vise frumoase!

Bbelusa cea iubita

AMR aprox 4 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Babytza ma bucur sa aud asa vesti bune despre Monica...abia astept sa ajunga acasa si sa ne vorbeasca...sa ne puna poze cu bebelusul ei dragalas...

Ellenutza eu am pompa de san de la primii pasi..este electrica...si e buna...zic eu ...pt cat am folosit-o...

Raluca_U m-am uitat la pozele copilasilor tai impreuna cu sotul...sunt amandoi atat de reusiti..si formati o familie foarte frumoasa... Mie imi vine sa-ti mananc pustiul

Techila ce frumos povestesti tu acolo de copii...abia astept sa vad pozele...nici la nani nu merg pana nu le vad...

Danangie sa stii ca si mie imi e frica de nastere ...mi-e teama ca nu ies din operatie...mai ales ca am probleme si mi-au spus ca intru in sala numai cu semnatura ..dar ce pot face??????? ca nu mai avem scapare...trebuie sa trecem si prin asta, fie ce-o fi....si cum o vrea DD...sa ne rugam sa fie bine...atat putem face!

..si ma gandesc la Katteryna sper din suflet sa fie bine...si sa nasca cat mai repede si cat mai usor

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

29+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Buna seara si de la noi!
Crocodana felicitari! Bine ai venit pe lume Amalia Maria!
Hai Katteryna!
Fete dragute va rog sa ma treceti si pe mine la panoul de onoare cu cezariana pe 5 septembrie ca in seara asta s-a definitivat cu doctorita data pentru scoatere bebelus (maternitate Bucur). Multumesc de pe acum.
+ 38

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Noapte buna Alex! imediat incep sa cotcodacesc si eu..sper sa vad totusi filmul

si ai facut listuta sarbatoritelor din septembrie?!! ma duc sa ma vad si eu

nu va zic noapte buna, ca vreau sa mai intru..poate aflam ceva de Katteryna..Doamne ajuta!

Dana 34s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Alex noapte buna, somn usor! Dormi cu telefonul langa ureche, nu?

Fetelor, cu 15% si cu salariul mediu pe unitate si mai stiu eu ce discutam noi p-aci, ca sunt care il primesc si sunt care nu. Ei bine si mie mi s-a spus nu de cateva ori, dar fara sa mi se dea motive (ca no, le era lene de fapt sa cerceteze). Asa ca, pentru a fi eu linistita, m-am apucat de cautat pe net pe langa contractul asta sa vad unde a aparut, in monitorul oficial, si am gasit la www.legislatiamuncii.ro/Contractul-colectiv-de-munca.html" target="_blank">linkul asta jos de tot scrie semnatarii. Sunt si privati si de stat. Si in acelasi timp sunt si privati lipsa (care nu fac parte din nu stiu ce sindicate) si de stat lipsa (cum suntem noi, ca suntem platiti de consiliul judetean, deci cred ca tinem de ministerul administratiei). Asa ca a fost doar un vis frumos ca pe langa banii mizerabili cu care de 8 luni nu ma pot obisnui (asa e cand cazi de sus...), nu primesc nici "darurile" astea de care eram sigura, cand am vazut ca voi le primiti.

Am vrut doar sa dau linkul pentru fetele din invatamant (vik, anco,...) care spuneau ca nu li se da. Ministerul educatiei si cercetarii a semnat contractul asta, deci TREBUIE sa primiti!

33+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mkunigunda spune:

Felicitari Croco pentru Amalia Maria, sa fie un copil cuminte si mancacios!

Multumim Techilei, Mimikai , lui Mary si lui Leeloo ca ne impartasesc din experientele lor de proaspete mamici. Pentru noi conteaza foarte mult

Oana esti o adevarata enciclopedie, cum ai scanat tu toata piata dupa produse. Cand ai avut timp? Multumim mult de ponturi

Centura postnatala am vazut si eu la Miniblu, de la Farlin cu cca 75 lei. Cred ca imi cumpar si eu, nu inaite insa de a cauta si in piata (sunt zgarcita, stiu...), poate gasesc ceva asemanator- un brau mai lat, ceva...vad eu

Pup fetele, noapte buna!!
Si pe maine!

_
35+ cu dragostea noastra Victor
poze

O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.

Mergi la inceput