Burtici fericite de septembrie-octombrie (183)
Raspunsuri - Pagina 11
Dana15 spune:
si am uitat sa-i zic Cristinei..aici nu ne cere sa aducem trusa/anestezic de acasa..pentru epidurala! asa ca daca este nevoie, pot sa cer!![]()
Dana 34s mamica mandra de 
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui angelli Aida, cand mergi la tata Olaru? |

Aida ... 37+
AMR max 15 zile 
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
alex25 spune:
Gata modificarile, uuuf, ce emotii am avut!![]()
Nu am nici o noutate de la Kateryna si nu imi raspunde nici la mesaj, mi se rupe sufletul.

KATERYNA, suntem alaturi de tine

----------------------------------------------
Alexandra
35s + 4z cu fluturasul
Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
AMR aprox 4 sapt 

raluk16 spune:
Eu acum am intrat la recuperari. Melania super fotomodelul tau! 
Leeloo multumim ca te-ai oferit sa ne raspunzi la orice intrebari am avea! 
Dana m-a facut curioasa si intr-adevar poza aceea de la Botez este superba! 

Si toate celelalte! Si sedinta foto a lui Tudor!!!
Oare de ce nu sunteti din Baia Mare, sa ii fac la puiul mic un album? ![]()
Rodica 

ma bucur tare ca ai mai intrat pe la noi, sa nu fiu singura baimareanca
. Bine ca s-a terminat totul cu bine!
O sa ma uit daca a trecut cineva noile date despre Emanuel pe prima pagina.
Raluca hehehe ce frumoase poze! Ce mamica zambareata si vesela! 

Pai cum sa fie altfel cu doi copii asa reusiti! Intr-adevar pozele in care Adina il pupa pe Stefan la san sunt superbe 
alex ai primit parola?
Dana eu orice bag la congelator ce vreau sa conserv (mi-am pus asa anul trecut niste prune si niste afine un deliciu). Sunt sigura ca se poate si la camara sucul de fructe, dar eu nu ma prea pricep cum sa-l pun fara conservanti si fara zahar. Cred ca o simpla sterilizare a sticlelor nu e de ajuns. Dar cautam pe net daca trebuie. Dar daca ai avea o gramada de pungi de gheata, eu personal l-as baga asa, si apoi ce bine prinde pus intr-un ceai sau apa cub de gheata din suc de pere ![]()
vik super mesterii!!
Ma bucur mult ca ai reusit sa iei carucior. Si eu am vrut landou pentru plimbare de iarna (doar nasc la sfarsit de octombrie, noi n-o sa avem poze frumoase la plimbare, ca fetele noastre mai harnice
). Si mi-a placut la al meu, sunt sigura ca si al tau e la fel, ca il poti purta pe bebe in landou din/in masina, si dintr-un click pui landoul pe cadrul caruciorului. Decat sa-l scot din scoica si sa-l pun in carucior... Si in plus in landou pentru drumuri lungi cu masina sta intins bine, nu ca in scoica. Si are maner landoul, ca scoica, il plimbi asa pe balcon, in camera, afara la masina, etc.
techila ce ma bucura vestile bune de la tine!!! 

Dana tu ziceai ca la 38 saptamani capeti intelepciunea sa te gandesti la epi. Eu sunt sigura ca o voi capata doar la nastere ![]()
![]()
. Pana atunci merg cu gandul ca nu-mi trebuie, iar atunci, dupa 2 zile de chin ca sa ajung la dilatatie nu stiu cat, voi urla pe coridoare pe acolo ori sa-mi faca epi, ori sa ma taie cum vor, numa sa-l scoata de acolo 
Vai, Lore ce a fost acolo cu atatea rupturi? Eu care vreau sa tatonez terenul la doctor daca face epiziotomia din start sau numai la nevoie.... (si al meu bebe e capos, ca tata-so...)
alecsxa felicitari pentru vestile bune de la control! Pai de ce te cheama? Iti provoaca si tie? Sa ne tii la curent cand pleci!!!
DanaDam felicitari si tie pentru vestile bune! Ma uit imediat daca te-a trecut cineva pe panou.
happy_uka ai primit parola? Ce te invidiez cand te aud ca ai iesi la o plimbare pana la mare... ce dor mi-e de mare anul asta....
Cristina
pupam fosta depresiva. Deci de maine ti-ai propus sa nasti ca nu mai ai de lucru
esti super! Tinem pumnii pentru maine la control!
Alex multumim de modificari!
Si mie mi-e tare mila de Katteryna... oofff saracuta...
Hai Katteryna! Sa se termine o data cu bine!!!
33+
Alex
cristina_ana spune:
Dana, eu am vazut saptamana trecuta o comedie romantica super draguta: se numea Vrei sa te casatoresti cu mine? In engleza cred ca era The Proposal.
Si mai vroiam sa zic ceva referitor la epidurala. In cazul in care trsvaliul este scurt, atunci, da, durerile sunt suportabile si nu e nevoie de anestezie. Dar in cazul unui travaliu care se prelungeste ore intregi, de ex asa cum are Katerina colul lung si rigid, este ingrozitor sa suporti durerile alea. Din cate povesti despre nastere am citit pe aici, am constatat ca mamicile care raman traumatizate de nastere sunt cele care au avut travaliu lung. Daca totul se termina intr-o ora-doua, atunci experienta nasterii devine automat una placuta. De-aia zic eu sa aveti epidurala pregatita, ca nu se stie niciodata cum ne e norocul. Eu la prima nastere am avut epidurala care a prins si nu am simtit nimic cand ma nascut. Adica simteam contractiile dar fara pic de durere.
La Andrei am avut epidurala dar nu a prins. Asa cum zicea si Lore, anestezista m-a intrebat daca simt o raceala pe coloana si eu i-am zis ca nu simteam nimic, dar cred ca nu m-a crezut. Ca urmare am simtit durerile din plin. Destul de urate, dar nu cat sa tip pe acolo. Norocul meu a fost ca am nascut f.f.f repede, cam intr-o ora, din care durerile mari au durat jumatate de ora. Pai jumatate de ora suntem toate in stare sa suportam niste dureri oricat de nasoale ar fi. Dar stiu ca ma gandeam atunci ca daca nu se termina totul mai repede ma apuc sa tip, ca numai placut nu era!![]()
Deci concluzie: sa ne fereasca DD de travaliu lung fara epidurala!
Danangie, imi pare tare rau pentru tine ca trebuie sa treci prin asa un stres legat de nastere. Vezi, poate faci cumva si ii convingi sa-ti faca cezariana, asta pentru ca stiu ca iti doresti asta! Oricum, se zice ca a doua nastere naturala e mult mai usoara ca prima. Eu sunt sigura ca de data asta o sa fie mult mai bine pentru tine!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si
38+ cu
( Emma Ioana
)
POZE
alex25 spune:
Raluk, am primit parola, am facut si modificarile si am pus si sarbatoritele lunii septembrie, asta ca sa ajut si eu la capitolul nou, unde recunosc ca nu ma aventurez inca....sper ca v-am ajutat!![]()
----------------------------------------------
Alexandra
35s + 4z cu fluturasul
Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
AMR aprox 4 sapt 

Dana15 spune:
Ce mesaj frumos si ordonat a scris iaras Raluk
sa stii ca este o idee buna cu pusul sucului in pungi de gheata la congelator..numai ca nu putem pune asa multe, pentru ca avem doar 2 sertare de congelator;
KATTERYNAAAAAAAAAAA suntem aici! te pupam si te imbratisam tare de tot!!!

Thank God I'm a woman!
cristina_ana spune:
Pe mine Raluk ma uimeste mereu cum scrie ea asa, frumos la toate fetele!
Si Lucia ma uimeste cum retine muuulte amanunte referitoare la fete, amanunte spunse cum mult timp in urma!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si
38+ cu
( Emma Ioana
)
POZE
Dana15 spune:
Multumesc Cristina! vinee filmul 
in 6 min de pe Torrente..super repede!
mi se pare super logic ceea ce ai spus tu despre epidurala...daca totul merge usor si repede se poate fara! sunt incantata!
dar un travaliu ca al Katterynei...
sunt constienta ca nu merge fara ajutor medicamentos! saracuta!
Thank God I'm a woman!