Burtici fericite de septembrie-octombrie (183)
Raspunsuri - Pagina 10
techila spune:
felicitari CROCO!!!!
incarc poze....
Techila - actuala mamica de printzeshii
andrei si
stefan- 25 aug 09, iubita javra techila 25 mai 07 si paznicul dexter 03 mai 09 - ditai familia 
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui techila felicitari CROCO!!!! incarc poze.... Techila - actuala mamica de printzeshii andrei si stefan- 25 aug 09, iubita javra techila 25 mai 07 si paznicul dexter 03 mai 09 - ditai familia ![]() |
Yuhuuuuuuuuuuuuu

Sa ne dai si link mami !!!!!!

Cea mai fericita
38 + cu 
alecsxa0208 spune:
[red]FELICITARI CROCO!
BUN VENIT BB AMALIA!!!

Dana15,da,se pare ca as avea sanse chiar sa depasesc termenul daca n-as face cezariana.Asta in conditiile in care am avut contractii la greu,si durerose si nedureroase,internat in spital,perfuzii,gynipral,stat cu stres tot timpul ca nasc prematur,etc.Nici nu-mi vine sa cred ca am ajuns pana aici
.
Multumesc mult pentru parola 
Luto,pai ma cheama... ca sa executam burtik si sa scoatem bebelina
.O iau si eu pe urmele lui Croco cu exprimarea alambicata 
Dar v-anunt,v-anunt,va las si cafeluta in dimineata cu pricina,nu ma las eu cezarienata fara galerie
.
39 sapt+ cu
MARA IRINA
happy_uka spune:
Felicitari CROCO!
bine ai venit printesa AMALIA!!!
si...
Hai Katteryna!!!
Uff..cate evenimente!
Sa ne ajute DD pe toate sa reusim!
Imi dati si mie va rog parola de la mailul comun? Vreau sa citesc materialele Mariei despre alaptat..am cam intrat in panica, eu fac parte din categoria celor cu sanii f mari, dintotdeauna ..acum voi ce semne aveti sau ce stiti ca ar trebui sa simtim ? Ii am usor durerosi dar nu curge nimic din ei...Vreau neaparat sa am laptik pt 
Voi folositi Garmastan? Am inteles ca e o minunatie de crema, eu deja ma dau cu ea in fiecare zi.
Imi astept resemnata insomnia...As iesi la o plimbare pana la mare,e asa placut afara..
Va pup pe toate!!
Uka, fericita
36+ 
Printesa noastra asteptata cu drag! Poze noi.
alex25 spune:

FELICITARI CROCODANA

BINE AI VENIT PE LUME BB AMALIA

Ma bag sa fac modificari in lista, ma risc...
----------------------------------------------
Alexandra
35s + 4z cu fluturasul
Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
AMR aprox 4 sapt 

cristina_ana spune:
Hello, fetele!!!!
Eu am fost, asa, intr-o mini depresie, dar vad ca mi-am revenit!![]()
FELICITARI CROCODANA,, SA-TI TRAIASCA MICUTA AMALIA, SA FIE SANATOASA SI SA VA BUCURATI DE EA!!!!!
De Katerina mi se rupe sufletul! Daca zice ca are colul lung si rigid eu sunt sigura ca ajunge la cezariana!
Si s-a mai si chinuit atita saracuta!
Diamar, am vazut ca ziceai de cuibul si dopul meu!
Pai dopul nu cred ca a cazut tot, eu am detectat doar o bucatica acum cateva zile, si de atunci nimic! Contractii am la greu, din cand in cand mai iau juma de gynipral, desi de maine mi-am propus sa nasc, ca nu mai am ce face prin casa si ma plictisesc groaznic.
Maine ma duc la control, si sper din tot sufletul sa constate ca am colul deschis si sa ma bage in cezariana. Eu ma pregatesc psihic pentru asta, ca zau nu mai am rabdare pana pe 7 septembrie, mi se pare inutil sa mai stau atita degeaba!![]()
Miha, tu cum mai rezisti?!!!! Nici un semn, nimic?
Dana, eu zic sa te mai gandesti cu epidurala aia! Macar ia-o la tine, preventiv, te rog eu mult!!!!
Imi esti prea draga ca sa te trimit la nastere fara minunea minunilor in gentuta!
Techiluto, ce fain povestesti tu de balenii tai!!! Si ce sot super ai, cum alapteaza el cot la cot cu tine!!!!
Lucia, tu cum mai esti cu durerile de burta si spate? A fost alarma falsa sa inteleg!
Nu mai stiu ce ati mai scris, mai fetelor! EU va pupacesc pe toate, sunteti minunate!!!!
Daca e sa raman la nascut maine, va anunt sigur! Oricum, am citit ca la Medlife poti solicita lap-top in camera conectat la internet! Super, nu?!!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si
38+ cu
( Emma Ioana
)
POZE
lutoniana spune:
Adinus esti inca trista sau ai plecat sa nasti ? 
Ai luat numere de telefon din listuta ?
Cea mai fericita
38 + cu 
lutoniana spune:
Cristinaintrasem la banuieli pe aici ca nu dadeai niciun semn 
Bafta multa maine la control si sa fie asa cum iti doresti tu.
Nu fi tristuta ca se apropie clipa in care minunea de manechin vine la tine.
Poti sa o imbraci cu rochite si sa-i faci codite 

Cea mai fericita
38 + cu 
danangie spune:
CAMY eu nu sunt depresa ......sunt doar speriata,terorizatra de nastere...a intrat o frica de nedescris in mine......nu e vorba ca nu vad partea plina a paharului...dar nu am ce face cu frica asta de nastere.....
ADI da...de asta ma tem si eu...ca Alessio sa nu poata sa socializeze din cauza limbii.Eu in casa ii vorbesc romana...mai scap si un cuvant in italiana.....afara cand sunt in parc la copii ii vorbesc in italiana....sper sa fie bine cu nasterea.
DANA
si eu sper sa fie bine.
LAURA felicitari ptr cele 32 sapt....suntem aproape una de alta...eu vineri schimb sapt si fac 32 sapt.
FELICITARI CROCO!!!BINE AI VENIT BB AMALIA!!
DANA si
ALESSIO , 07.06.2008 si un alt samburel in burticaS-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!
.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....
Dana15 spune:
Cristina ce mi-a placut de tine
! si zici ca vrei sa nasti ca nu mai ai de lucru in casa..draguta de tine!
mamica frumoasa si asteptam vesti!
acum ca a aparut si cristina, eu ma intreb oare ce-i cu Ramsan? parca era si ea intr-un fel de pregatire...sper sa ne anunte cand este cazul;
ati vazut vreun film dragut in ultima vreme? sa downloadez si eu ceva de pe Torrente?
Dana 34s mamica mandra de 
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi