Burtici fericite de septembrie-octombrie (183)
Raspunsuri - Pagina 17
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adriana_m Multumesc fetele ca v-ati adus aminte de mine. Eu sunt aici dar citesc din umbra ca nu reusesc sa tin pasul cu voi. Felicitari tuturor proaspetelor mamicute. Raluk maine merg la control si sunt curioasa sa vad ce zice de dopul meu gelatinos (mai e ori ba). In rest, nu pot sa nasc zilele astea ca am celalalt copil bolnavior rau cu febra mare si vomitat. Inca nu stim daca e virusul porcin sau o simpla gripa. Sa speram ca e o simpla raceala. Va pup si o noapte faina. Adriana 35+ cu si Robert Cristian (08.26.2004) |
Eu nu te-am uitat ca esti din Brasov

Multa sanatate puiului mare ...ca vine imediat si puiu mic

Cea mai fericita
38 + cu 
lutoniana spune:
Nela felicitari pentru control, chiar daca si putin dureros....decat deloc bun si asa ![]()
Voi vorbiti numai engleza la job ? ca asa am inteles....
Ma amuz teribil cand vad ca deja sunt unii cu 3 optiuni....ca in cazul vostru in care desigur se adauga si chineza. Mult succes dar cred ca putem sa mai amanam putin aceste temeri ....intai sa terminam cu caca, papa si apoi vom avea vreme sa ne stresam si preocupam si de ce vorbeste picii. 

Cea mai fericita
38 + cu 
NelaM spune:
| citat din mesajul lui lutoniana Buna dimineata soare !!!!! Sper din tot sufletul sa fi nascut deja Kateryna ![]() Am preparata o cafeluta buna buna si calda ![]() [cafea[cafea![]() Cea mai fericita 38 + cu ![]() |
WOOOW, luto, buna dimineata, soare! Ce-i cu tine la ora asta asa de matinala? Nu ai somnic? Mai baga un pic, e cam devreme. Merci de cafeluta.
Nela, viitoare mamica de Ana, 36+
Manca-o-ar mama de strut!
NelaM spune:
| citat din mesajul lui lutoniana Nela felicitari pentru control, chiar daca si putin dureros....decat deloc bun si asa Voi vorbiti numai engleza la job ? ca asa am inteles.... Ma amuz teribil cand vad ca deja sunt unii cu 3 optiuni....ca in cazul vostru in care desigur se adauga si chineza. Mult succes dar cred ca putem sa mai amanam putin aceste temeri ....intai sa terminam cu caca, papa si apoi vom avea vreme sa ne stresam si preocupam si de ce vorbeste picii. ![]() ![]() Cea mai fericita 38 + cu ![]() |
Da, engleza vorbim noi la job, luto. Ma rog, unii un fel de chinglish...
Referitor la limba in care o sa comunicam cu strutza: stai linistita, ca nu ma stresez chiar deloc.
Comentam referitor la subiectele discutate, chiar ma gandeam ca poate in 4-5 ani nici nu mai suntem in Asia, poate suntem in alte parti, cine stie... Cum zici, altele sunt pe ordinea de zi acuma... Noi sa fim sanatosi, ca restul le-om face pe rand.Edit: Chineza nu cred ca este o optiune totusi...
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui NelaM WOOOW, luto, buna dimineata, soare! Ce-i cu tine la ora asta asa de matinala? Nu ai somnic? Mai baga un pic, e cam devreme. Merci de cafeluta. |
..eeee...eram si eu asa prin trecere.....ca m-am culcat devreme tare aseara si acum sunt odihnita si treaza de la 4

Cea mai fericita
38 + cu 
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui NelaM Referitor la limba in care o sa comunicam cu strutza: stai linistita, ca nu ma stresez chiar deloc. Comentam referitor la subiectele discutate, .... |
Stiu ca nu te stresezi, numai ca era mai mult o remarca pentru mine insami, ca eu am deschis subiectul ieri....si acum de dimineata cu capul limpede mi-am dat seama ca mai sunt cateva etape pana acolo...sa stau mai calma cu atatea preocupari si stresuri

Ca de fapt totul va veni natural si de la sine.
Stii, a stat langa noi un chinez, (cel cu masina de spalat
A studiat aici ceva muzica/canto si vorbea engleza destul de bine dar infiorator de rar ....
L-am intrebat de ce nu ramane aici ? nu-i place ? e fericit ca se intoarce in China ?
Si era ca si cum i-am dat una in moalele capului.....nici nu concepea sa traiasca in alta parte decat la el in tara. Destul de placut, ce sa spun.....suntem atat de diferiti.
Cea mai fericita
38 + cu 
AMR 11 zile pana la cea mai frumoasa intalnire
lutoniana spune:
Am sa mananc niste kiwi
...si am sa o pomenesc pe Moni care cred ca e in culmea fericirii cu Dragoselu in brate, ca de la ea am reteta aceasta doar uneori salvatoare.
Cea mai fericita
38 + cu 
AMR 11 zile pana la cea mai frumoasa intalnire
NelaM spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
Stiu ca nu te stresezi, numai ca era mai mult o remarca pentru mine insami, ca eu am deschis subiectul ieri....si acum de dimineata cu capul limpede mi-am dat seama ca mai sunt cateva etape pana acolo...sa stau mai calma cu atatea preocupari si stresuri ![]() ![]() ![]() Ca de fapt totul va veni natural si de la sine. Stii, a stat langa noi un chinez, (cel cu masina de spalat A studiat aici ceva muzica/canto si vorbea engleza destul de bine dar infiorator de rar .... L-am intrebat de ce nu ramane aici ? nu-i place ? e fericit ca se intoarce in China ? Si era ca si cum i-am dat una in moalele capului.....nici nu concepea sa traiasca in alta parte decat la el in tara. Destul de placut, ce sa spun.....suntem atat de diferiti. Cea mai fericita 38 + cu ![]() AMR 11 zile pana la cea mai frumoasa intalnire |
Eeiii, da, ai dreptate, ca tu ai ridicat subiectul, ca nu mai stiam daca tu sau Manga. Acuma ca zici, imi aduc aminte.
Si imi aduc aminte si de chinezul tau, parca povesteai tu de el cu ceva timp in urma, cand am inceput sa va citesc.Nu stiu ce sa zic cu chinezii si traitul in alta parte, stiu, spre exemplu, ca in State au o comunitate foarte puternica, dar tot asa, cum este si cultura lor, destul de inchisa. Cu greu intri daca nu esti de-al lor. Sper sa nu sune ca par experta in domeniu (ca nu sunt, doamne fereste), dar ca si comentariu: cultura chinezeasca este diferita mult de cea vest europeana, in tot si in toate.
Apropo de asta, am avut si am un coleg care a studiat 2 ani in State, chinez si l-am intrebat de ce ii era dor cel mai mult cand era acolo. Mi-a raspuns ca de cerul de acasa. M-am abtinut sa nu rad (locuiam in Shanghai la vremea aceea si cerul din Shanghai se vede rar si este mai tot timpul plumburiu din cauza poluarii si a apropierii de mare).
Ideea e ca toti avem nostalgii legate de casa, mai mult sau mai putin intelese de ceilalti.
Eu am nostalgii legate de gratarele ce le faceam cu sotul la Timis, in weekend.
NelaM spune:
| citat din mesajul lui lutoniana Am sa mananc niste kiwi Cea mai fericita 38 + cu ![]() AMR 11 zile pana la cea mai frumoasa intalnire |
Da da, papa ce crezi ca te ajuta sa mai bagi o tura de somnic. Si daca chiar te-ai odihnit suficient si nu mai vrea organismul, nu insista, stie el mai bine.

Si eu tot asa mai fac, ma trezesc (eu ma trezesc fara ceas la maxim 7am, sunt fenomenala, indiferent la cat ma culc...) pleaca sotul la servici, imi iau fulgii cu lapte si mai adorm, daca nu m-am odihnit suficient peste noapte.

somn usor.Merg sa vad ce optiuni mai am in frigider pentru un pranz sanatos si copios.
anomis28 spune:
Buna dimineata fetele,
Luto, mercic de cafea
NelaM felicitari pentru cangur
Pare cam liniste ........
nu e nimeni azi inscris pentru galerie?
35+

si
Robert Cristian (08.26.2004)