Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (91)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Bussymumy, tare frumusica camera bebelui!!!! Aplicatiile alea de pe perete cu fluturasi sau ce erau, sunt abtibilduri, sau e un tapet? Si la patut si eu tot asa visez sa am baldachin, sa trag perdelutele, sa doarma Mara mea linistita... Da raman cu visatu, deocamdata ca am vazut ca o lenjerie de asta cu aparatori si perdeluta de baldachin costa vreo 3 mil...
Miany, noi doua vad ca schimbam in aceeasi zi semnatura...AMR 10 sapt, nu??? Sau 8, nu neaparat 10..., ca dupa 38 de saptamani ne putem astepta oricand..
Smaranditza, nu stiu ce sa iti zic de durerile de inima, macar sa iti iei tensiunea mai des, sa nu fie prea mare..zic si eu..
Off..treaba cu camasile e dureroasa si pt mine, nici mie nu imi plac neam!! Plus ca mai peste tot se gasesc de alea chinezesti turcesti naiba sa le ia!!urate cu spume!! Trebuie musai sa incep sa imi caut si eu da macar sa gasesc de bumbacel, si sa aiba deschidere in fata la sani!
Simina, ai grija cu tusea si raceala, verifica mereu temperatura, si sa nu te fortezi prea tare sa tusesti, ca citisem pe la feti, ca daca tusesti tare si des se contracta si burtica. Baga toate remediile de pe aici, naturiste nenaturiste..oscilococcinum, ceai de lamaie si miere, Avalon parca daduse mai demult ceva remedii...
Postez si revin mai tarziu ca a aparut sotuu..si are treburi la calculator..

Proaspata Doamna!

Laura, 30+ Mara Teodora
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

multumesc pt incurajari burtici

Anca 30+ Daria

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

eu cred ca totusi pentru geanta de carucior...voi apela la verisoara mea care sta in Olanda...ea vine si in sept acasa...asa ca o sa-i spun ce culoare vreau..ca ce vad pe aici si-mi place costa tare mult
Laurairina eu stiu ca gentile astea pt carucior nu-s ca si celelalte, au incaperi speciale pt diverse lucruri, biberoane...cani... deci probabil si de-asta sunt mai scumpe...sic si eu...nu stiu...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

29+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Miany, noi doua vad ca schimbam in aceeasi zi semnatura...AMR 10 sapt, nu??? Sau 8, nu neaparat 10..., ca dupa 38 de saptamani ne putem astepta oricand..

Proaspata Doamna!

Laura, 30+ Mara Teodora
poze

Asa o fi ,Laura.sa ne ajute DD sa mai ducem macar 8 asa cum ziceai!!

miany
30+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Camy,apropo de geanta si eu ma gandeam sa-i zic fratelui meu sa-mi trimita,ca aici mi se par ff.scumpe...ca si asa nu pot sa ma hotarasc ce sa-i zic sa mai imi ia...a zis ca mi-a luat niste lucruri si azi ma suna sa-mi zica ce..abia astept..

miany
30+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Lavinia, misto site-ul si preturile la gentute, asa ca..Camy, ai de unde alege gentute!
Ramonika,pacat ca nu mai ai semnaturica, imi lipsesc emoticoanele cu matzoaiele lu matale'! ..dar e si mai nasol ca lumea sa te urmareasca sa iti cunoasca viata si trairile intentionat pe net unde uneori simti nevoia sa te descarci si sa mai impartasesti din trairile tale cu noi, si pe urma sa profite de ceea ce spui,sa comenteze sau si mai rau ..sa iti rada in nas...
De multe ori si eu ma gandesc ca ar fi mai bine sa imi sterg pozele de la semnatura..cine stie cine s-o gasi sa ma nimereasca tocmai si aici...
Lidia, am uitat sa iti urez bine ai revenit din concediu, cu forte proaspetee! Cat despre Tantum Rosa, si eu am folosit, dar mie nu mi s-a parut asa de 'curatitor'...adica eu cu candida mea tot nu mi-a fost de folos nici de o culoare..So'..nu stiu ce sa iti zic..
Bicarbonat mai auzisem diluat in apa calduta, ceai de galbenele, de coada soricelului.Ala de coada soricelului e f bun si ca si cura , de baut nu stiu cate cani pe zi, ca e bun pt sanatatea aparatului genital in totalitate. Nu stiu la mine, eu am tinut asta iarna dieta sa slabesc, si beam in loc de apa foarte multe ceaiuri printre care si asta de coada soricelului, si am ramas din prima 'borti'!!! Acu nu stiu daca se datoreaza curei cu ceai de coada soricului sau asa a fost sa fie...
Ancuta, subscriu la faza cu dusu la baie din 5 in 5 minute dupa pepene..dar tot nu ma las pagubasa si mananc pepene pe la 9 -10 searaa La faza cu halatu, banuiam eu ca tre sa ai 'dusmanii'prin zona, de te imbraci de fiecare data cand te duci la baie Si la scurgeri nasoale rau,subscriu din nou!!! Lomexin folosisem deja in nenumaratele mele tratamente impotriva candidei inainte de a ramane insarcinata si fara nici un rezultat Acu pur si simplu ma spal cu Lactacyd femina parca..e un detergent neutru pt 'doamna' si atat, si ..folosesc abs zilnice la greu!!!!
Miany, acu vaz' ca si Ancuta ne acompaniaza la schimbat semnaturica, tot AMR 10 sapt!
Monis, Andre, v-ati ratacit amandoua pe semne...Rusinica, sa va dam un GPRS sa ne gasiti???
Phiu..na ca am ajuns la zi cu cititul!

Proaspata Doamna!

Laura, 30+ Mara Teodora
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

laurairina, mersi mult .....o sa incerc si voi posta ce mi-a iesit

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

26+ David

strumfulet + poza strumfulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

laurairina - stiu ca tie-ti placeau matzele mele.
oricum, nu vreau sa va molipsesc si pe voi de paranoia mea, insa e a doua oara cand mi se intampla. si nu e defel placut, pe mine ma deranjeaza.
prima oara am renuntat la forum o perioada de timp, acum n-as mai putea renunta (din cauza voastra ) si am zis ca mai bine scot semnatura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Salut burtici.
Raluci bine ai revenit Bafta la decorarea camerei flacaului
Camy felicitari pt carut
Lavinia, Ancutza, Lumi asa se intareste si la mine burta. Si nu mai pot merge pe jos decat asa putin. Ieri am iesit in parc si am obosit repede iar azi am obosit cat am mers cu masina pana la aeroport si inapoi Si cand ma gandesc cat mergeam pe jos inainte...
Adriana in sfarsit concediuuuu
Stephy esti ok?

Ma bucur sa citesc ce mai achizitionati pt bebe Noi am inceput cu ce ne trebuie pt spital. O luam asa usor Am o dilema ca nu stiu cati pampersi sa-i iau. Ma refer la aia 'new baby'. Oare cat timp va folosi pampers nr 1 ?
Noroc ca la intocmirea listei m-a ajutat o prietena care a trecut prin asta de 2 ori. Ca eu nu prea le am

26+

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ildyqo spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

chiar is curioasa si eu cu numarul de body-uri etc.
poate ne zic cele care-s la al 2-lea, 3-lea copil cum se procedeaza.
oricum n-o sa iau prea multe, pt. ca creste foarte repede. vreo 4-5 is de ajuns. si daca nu, da tati fuga si mai cumpara cateva. decat sa fie prea multe si sa-i ramana mici fara sa le poarte.

e greu de spus cu body-urile. in prime 3 luni creste in lungime 10cm (parca, poate gresesc, dar oricum f.f. mult). ii raman mici, repede. daca ai un copil ca nu da afara dupa masa, ajunge 1buc/zi, si acum in functie de cat de des speli, iti ajung 4-5 buc (daca ai mai multe, mai bine dar raman mici). daca copilul da afara laptic la fiecare masa, iti tr. la fiecare schimb si 4-5 nu ajung sa se usuce chiar daca speli non stop. eu zic sa nu pregatesti prea multe la inceput, pe parcurs daca e nevoie.

www.flickr.com/photos/9187915@N03/" target="_blank">Ildy si Blanca Andreea (16.06.06)

Mergi la inceput