Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (91)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

chiar is curioasa si eu cu numarul de body-uri etc.
poate ne zic cele care-s la al 2-lea, 3-lea copil cum se procedeaza.
oricum n-o sa iau prea multe, pt. ca creste foarte repede. vreo 4-5 is de ajuns. si daca nu, da tati fuga si mai cumpara cateva. decat sa fie prea multe si sa-i ramana mici fara sa le poarte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Acum va pupacesc dulce pe toate si fug, ca am "intalnire" cu baby al meu,mergem la restaurantul tailandez. Din trimestrul doi asa mult imi place mancarea picanta!!!!

Lumi 29+ cu Alexa Annabelle Denise

http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Lumi_Richard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Off, camy draga...un pepsi nu refuz niciodata dar de la Reghin la Brasov...e mult...si azi am mers si asa pe jos...de mi s-a intarit burtica! Oricum, multumesc de invitatie. Esti o dulce ca intotdeauna

A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii puternica si mai ales fii fericita....Lavi, 29+mami de RaresCristian

Camera lui Rares
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga

Off, camy draga...un pepsi nu refuz niciodata dar de la Reghin la Brasov...e mult...si azi am mers si asa pe jos...de mi s-a intarit burtica! Oricum, multumesc de invitatie. Esti o dulce ca intotdeauna

A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii puternica si mai ales fii fericita....Lavi, 29+mami de RaresCristian

Camera lui Rares
Poze

pai mai Lavi daca nu se poate acum pepsi...lasa ca pun pariu pe ce vrei tu ca ne intalnim la nascut ...si atunci ne cinstim cu un ceai de chimen sau anason..

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

29+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Lumi, si mie imi plac mancarurile mai picante, dar am citit pe undeva ca nu e bine pt bebe. Am si observat ca devine fff agitat bebe (de parca nu ar fi destul si in rest...) cand mananc ceva mai condimentat; uneori incepeau si contractiile. Asa ca, am reununtat la "picanterii" si incerc sa mananc cat mai sanatos.

Camy, si eu ma gandesc ca ar fi mai bine poate 0-3 luni sa fie fasul. Voi intreba totusi pana la cate kg aproxim. incape un bebe in el (daca vor sti sa-mi spuna... ).
Intrebam de body-uri fara maneci sau cu maneca scurta pt ca am tot citit pe aici ca unele fete cumpara si asa. Si no...fiind la primul copilas, chiar nu am experienta deloc, si habar nu am cum trebuie imbracat.

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga

Camera lui Rares
Poze

pai mai Lavi daca nu se poate acum pepsi...lasa ca pun pariu pe ce vrei tu ca ne intalnim la nascut ...si atunci ne cinstim cu un ceai de chimen sau anason..

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

29+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

sigur o sa ne intalnim in maternitate! si atunci o sa ne admiram bebeii si o sa savuram, cum bine ai zis ceiutz de anason si chimen...si ne vom gandi la pepsi!

Camera lui Rares
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Am aparut si eu prin zona, dupa o dimineata de bucatarit, si dupa ce am fugarit sotu de la calc
Camy, foooarte frumos carutul, sa il stapaneasca bb Flavius cu placere! Cat despre gentuta si mie mi se pare exagerat de mult sa dai 120ron , mai cauta cumva la genti obisnuite, poate gasesti una de asta format gen postas, si sa dai mai putin..
Ramonika, mmm..buni si ardeii copti si sanatosii..
Adriana, acum iti pun linkul pentru prima pereche de botosei ,e un filmulet din 3 parti , o sa iti dai seama..si mi se pare mie destul de explicit sa te poti apuca asa..de la zero sa crosetezi. Pe masura ce faci prima pereche, a doua, mai gasesti filmulete tot de tipa aia postate, cu alte modele de botosi, stil bascheti, cum am eu o pereche cu alb, rosu si bleu, caciulite..etc..Doar sa ai timp si chef sa urmaresti pe youtube!
http://www.youtube.com/watch?v=hhje0RQM9KI
http://www.youtube.com/watch?v=7ygls7FLcV8&feature=SeriesPlayList&p=F31B4CD2E262F248
http://www.youtube.com/watch?v=iaKTM5-lz6A&feature=SeriesPlayList&p=F31B4CD2E262F248&index=10
postez mesajul asta si revin..sa nu uit pe nimeni!

Proaspata Doamna!

Laura, 30+ Mara Teodora
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard

Ancutza, AMR 10 saptamanautze!!!

Simina, eu ma gandesc numai la aspirina de aia....zilnic!!!! Zbarnaie hormonii prin mine cu contractii cu tot!

...Vezi ce face interdictia??!!..cu cat este interzis cu atat este mai tentant.Eu nu am interdictie, deci, nu mai este chiar asa tentant...mai rarutz ca-i mai dragutz

28+ cu Maya Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Adriana - de maine te asteptam mai des pe aici.

Lumi - pofta buna. sau mai degraba sa-ti fie de bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Citat:
citat din mesajul lui miany75

Andre,Lumi,Monis pe unde umblati?!

miany
30+ DAVID ANDREI

Eu is plecata sa o caut pe Andre

monis 30
acum si cu poze