Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (91)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simona9999 spune:

s-a terminat vara fetelor?

gata plaja???
uite ca ma gandeam ca mai am putin pana plec acasa si a inceput iar ploaia..

Vad ca v-ati apucat de numarat body-urile, ft bine faceti.... cred si eu ca in jur de 5 din fiecare ar fi ok

Dar am si eu o alta nelamurire: daca v-ati luat patutz, aveti si saltea inclusa, sau ce saltea va luati? din aceea de cocos?
am inteles ca e mai buna ca cea de bumbac?

cea mai fericita cu 29+
sa fim sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

ildyqo vroiam sa iti spun ca m-am uitat pe pozele tale si ai o fetita superba

Anca 30+ Daria

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

ANCUTA, SIMINA, LAURAIRINA multumesc de raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ildyqo spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro

Anca 30+ Daria

POZE

merci mult. sa stii ca fetita ta daca o sa semene cu mami, o sa fie o frumusica si jumate.

www.flickr.com/photos/9187915@N03/" target="_blank">Ildy si Blanca Andreea (16.06.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

fetili am revenit, am fost la cumparaturi ne-am scuturar repede de aproape 10 mil, dar mult a fost putin a mai ramas, acum ne apucam de treaba, am luat lustra, prize, stickere, perdea, sina pt perdea, bete pt perdea, rulouri pt geamuri (s-a dus iub sa le schimbe ca erau cam mari)

ca e gata pun poze

simona din cate stiu patul se vinde fara saltea, aceasta o iei separat si eu inca studiez capitolul din ce material

27+ Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ildyqo

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro

Anca 30+ Daria

POZE

merci mult. sa stii ca fetita ta daca o sa semene cu mami, o sa fie o frumusica si jumate.

www.flickr.com/photos/9187915@N03/" target="_blank">Ildy si Blanca Andreea (16.06.06)

multumesc, esti o draguta ... eu sper sa semene cu taty ... macar la ochisori...el ii are albastri eu caprui

Anca 30+ Daria

POZE

Mergi la inceput

offff mai fetelor...ce m-am intristat azi iar... am vb cu o prietena din Ploiesti care era insarcinata in 23 de saptamani si asa deodata i s-a declansat nasterea si bebita era prea mic sa traiasca si l-a pierdut pe micut...nici nu vreau sa imi inchipui ce durere are in suflet saracuta...de ce ii vrea Doamne Doamne la El? prea multe cazuri am auzit...of of...

Anca 30+ Daria

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Dragele mele, va multumesc din suflet pentru primire si incurajari. Imi este ciuda ca nu prea pot sta la calculator si sa va citesc dar asta e. Si la mine tot gynipralul a facut minuni pentru ca de cand il iau ma simt mult mai bine. In rest dozaj maxim de utrogestan, nospa si scobutil si astept cu mare emotie ziua de 8 sept pt morfo-fetala de trim III.
Imi pare rau pt cele care la fel ca mine trebuie sa stea la orizontala dar speram sa treaca totul cu bine si sa ajungem toate macar la 36 de saptamani.

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Ancutza, din pacate si eu am o prietena din Piatra N. care fix asa a patit si ea saracuta, tot pe la 23-24 sapt..
Si cica au tratat-o ft nasol la spital, desi era si doctorita ei de garda atunci..nu i-au facut nimic, au anuntat-o doar ca o interneaza pentru ca urmeaza sa piarda copilul..fara pic de menajamente..
Fetili, am mai pus poze cu 2 perechi de botosi pe contu comun...sa ma laud nitel..

Proaspata Doamna!

Laura, 30+ Mara Teodora
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

LAURA ce sa mai.....esti beton...te-ai specializat.

Mergi la inceput