Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (91)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Ancutza imi pare rau pt prietena ta E foarte trist...

26+

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

salut fetele am aparut sie u pe aicifug sa citesc din urma si revin

29+si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii nascuti prematur

Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA.
AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

cand am aparut si eu nu mai e nimeni

29+si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii nascuti prematur

Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA.
AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenic spune:

Am fost astazi la medic si sunt putin ingrijorata. Mi s-a scurtat colul, de la 5,4 cat aveam acum o luna, la 2,9. Nu mi-a zis prea multe, doar sa nu stau mult in picioare, nici plimbari seara (obisnuiam) sa nu mai fac.
Fetele care aveti probleme cu colul, de la ce lungime e ok, care e lungimea critica, ce recomandari ati primit, ce e de facut samd? Lamuriti-ma si pe mine cu mai multe, va rog.

Altfel, buburuza mea e bine, e in grafic, are 649g, casca de mama focului si la un moment dat statea asa cu capul dat pe spate, ca si cum ai intinde gatul... haioasa. Abia astept sa ajung acasa sa ma uit iar la ea.

Luni ma duc sa-mi faca testul pt diabet, am emotii. Trebuie sa-mi cumpar un fel de suc, sa merg nemancata si sa-mi iau vreo 2-3 ore timp, asa mi-a spus.

23+

www.flickr.com/photos/37479346@N02/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui elenic

Am fost astazi la medic si sunt putin ingrijorata. Mi s-a scurtat colul, de la 5,4 cat aveam acum o luna, la 2,9. Nu mi-a zis prea multe, doar sa nu stau mult in picioare, nici plimbari seara (obisnuiam) sa nu mai fac.
Fetele care aveti probleme cu colul, de la ce lungime e ok, care e lungimea critica, ce recomandari ati primit, ce e de facut samd? Lamuriti-ma si pe mine cu mai multe, va rog.

Altfel, buburuza mea e bine, e in grafic, are 649g, casca de mama focului si la un moment dat statea asa cu capul dat pe spate, ca si cum ai intinde gatul... haioasa. Abia astept sa ajung acasa sa ma uit iar la ea.

Luni ma duc sa-mi faca testul pt diabet, am emotii. Trebuie sa-mi cumpar un fel de suc, sa merg nemancata si sa-mi iau vreo 2-3 ore timp, asa mi-a spus.

23+

Of Elenic - pana vin fetele 'specilizate' sa-ti raspunda, zic si eu din ce stiu ca daca scade colul sub 3 ar putea aparea probleme. Dar tot din ce stiu, lipsa de efort si statul la orizontala fac minuni. Felicitari pentru balerina

monis 30
acum si cu poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenic spune:

monis

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Elenic eu cand am facut eco morfofetala la 23 saptamani aveam colul 3,1 cm , inchis, iar dr a zis ca e ok.
Acum dupa 3 saptamani imi e si frica sa merg la dr. Cine stie cat o fi...

26+

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Helo, dragelor

Eu as intra mai des, dar sincer sunt cam in pana de inspiratie... va citesc cu constiinciozitate, dar nu prea am ce zice... in afara de faptul ca desi ma laudam pana acum cu o digestie fara probleme, am fost neatenta o zi (nu am mai mancat fructe, pe un fond de lipsa de pofta de mancare) , nu am avut scaun o zi, si a fost suficient asta ca sa ajung in situatia "toate bubele rele in fundul babei mele"- la propriu... va scutesc de detalii, dar e atat de delicata situatia incat desi ma batea gandul de nastere naturala, dupa ce mi-a povestit mama cu ce s-a intors din maternitate dupa fiecare din cele 4 nasteri (ultima fiind cezariana), am abandonat cu totul ideea de nastere naturala, ar fi un dezastru... In concluzie, cezariana vor doctorii, cezariana vreau si eu acum, parol!

Elenic, intr-adevar cu colul nu e de glumit si e cam la limita, trebuie sa stai in pat cat mai mult, efort minim... daca-ti poti face rost de no spa sa iei 3/zi ar fi foarte bine... mi-a scazut si mie colul la 2,8 prin saptamana 17-18 si am avut ceva contractii vreo 3 zile ca ma apucase dragostea de birou pana seara tarziu... am luat si gynypral atunci si am stat un weekend numai in pat, altfel nu stiu ce s-ar fi intamplat cu tot cu cerclajul meu, pentru ca aveam contractii dureroase intre 5 si 15 minute...

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Doamne, mare e gradina ta!!! mai ales cand e vorba de Romania si spitalele/doctorii de aici....

"O femeie care spune ca n-a stiut vreme de noua luni ca este insarcinata si un ginecolog care a consultat-o fara sa depisteze sarcina ajunsa la termen sunt protagonistii unui caz pe cat de incredibil, pe atat de infiorator, la Suceava."

cititi aici si va minunati...
http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/si-a-aruncat-copilul-nou-nascut-in-toaleta-spitalului-in-care-nascuse.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Laurairina ce minuni mai scoti si tu din manutele tale......foarte frumosi botoseii...ai putea sa te apuci de lucru mai mult si sa-i vinzi...ai scoate ceva bani..te-ai face femeie de afaceri

Miany poate ai noroc si ti-a cumparat geanta pt carut fratele tau (desi sincer nu cred ca s-a gandit el la asa ceva....e barbat!)...oricum de restul lucrusoarelor pt bebe sunt convinsa ca aluat numai lucrusoare faine! sa le faci poze...neaparat!

Simona9999 si eu voi cumpara salteluta din nuca de cocos...asa am auzit si eu ca stea sunt mai bune...alea din burete nu-s bune ca se incinge copilasul...si cea cu iarba de mare am inteles ca mucegaieste si face rau lui bebe...

Ancutza_bro imi pare sincer rau pentru prietena ta

...eu am venit de la somnic....Doamne cat mai dorm sper sa nu fiu asa adormita si dupa ce il nasc pe bebe....ca nu stiu cum o sa ne descurcam..
Maine merg sa-mi fac determinarea de anticorpi si sa-mi iau cele 2 concedii...adica ultimul concediu de risc maternal...si primul prenatal... prenatalul il incep din 28 sept...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

29+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput