Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (91)
Raspunsuri - Pagina 12
vias spune:
Ramonika am vazut si eu stirea..ce sa mai zici de medicii aia???? nu ai vazut????...nimeni nu a vazut nimic...si scuze o gramada, ca doar fiecare si-a facut meseria..si nimeni nu ar trebui tras la raspundere 

Cum naiba sa nu simti ca nasti??????? ca doar am vazut nasteri live si sunt horror....nu ai cum sa nu simti..sau sa zici ca doar e asa..o durere...minora...
si cum naiba copilasul ala nu l-a vazut?????????...nu a simtit ca iese ditamai ......?????????????nu a auzit cum a cazut???? nu l=-a auzit tipand?????? nu s-a uitat in wc sa vada ce era asa greu de iesit???????

In fine...e o mare minciuna pe care nu o crede nici ![]()
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
29+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
laviniablaga spune:
Ancutza, sa dea Dumnezeu ca prietena ta sa fie puternica si sa treaca peste tot! Cred ca e dureros!
Mi se pare incredibil ca la 9 luni sa nu poti depista o sarcina. Oricum ar fi! Am mai auzit ca pana la 24 25 de saptamani e posibil ca femeia sa aiba menstruatie, si ca bebele sa nu se miste, sa nu aiba simptome...dar Dumnezeule, la 9 luni trebuie sa ai si burta... cum sa nu isi dea seama!
A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii puternica si mai ales fii fericita....Lavi,
29+mami de
RaresCristian
Camera lui Rares
Poze
Katyuscha21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ramonika Doamne, mare e gradina ta!!! mai ales cand e vorba de Romania si spitalele/doctorii de aici.... ![]() "O femeie care spune ca n-a stiut vreme de noua luni ca este insarcinata si un ginecolog care a consultat-o fara sa depisteze sarcina ajunsa la termen sunt protagonistii unui caz pe cat de incredibil, pe atat de infiorator, la Suceava." cititi aici si va minunati... ![]() http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/si-a-aruncat-copilul-nou-nascut-in-toaleta-spitalului-in-care-nascuse.html |
si aici in America si chiar Canada sunt ft multe cazuri ca mamele sa nu stie ca sunt insarcinate si se intampla la cele mai plinute bine ca aici femeile in general sunt nu plinute ci obeze si nu pot simti copilul miscand si au o mica scurgere crezand ca e menstruatie si se trezesc la termen ca stai ca nu e doar o durere de burta ci e in travaliu.sunt emisiuni din astea aici la noi la tv.si testele de sarcina la fel ies negative chiar daca ea era gravida si chiar la ginecolog se intampla sa nu isi poata da seama din cauza obezitatii mamei. si cand zic obezitate ma refer la 100-200kg nu va mint
29+si lumina ochilor mei
ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006Asa creste Andrei

Burtica

Aniversarea nuntii
Bebica din burtica

www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica

www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu

Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA.
AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!!
Ramonika spune:
ce-i drept, femeia avea 140 kile (si 42 ani), dar cu toate astea mi se pare greu de crezut ca nu si-a dat seama de nimic...
si nici doctorii n-au vazut nimic... 
hai sa fim seriosi!
laviniablaga spune:
explicatiile doctorilor sunt un fel de frectie cu spirt la picior de lemn...nu isi au rostul...e incredibil!
A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii puternica si mai ales fii fericita....Lavi,
29+mami de
RaresCristian
Camera lui Rares
Poze
Katyuscha21 spune:
intradevar ca sunt si doctori care nu le pasa sau zic ca au ceva un chist sau mai stiu ei ce vad si ce chist cu inimioara iese dupa 9 luni.ce sa le facem mai fetelor "sunt si ei oameni trebuie sa ii credem nu???"cand stau in fata lor imi vine sa le bag degetele in ochi credetima mai fetelor ca eu de 3 ani de zile tot prin doctori stau si numai analize fac si sunt satula de ei ma ia durerea de cap cand stiu ca ma dul la control.
apropo de col eu habar nu am cat are si ce se intampla cu mine si cu bebe si nimeni nu ma baga in seama.
jalnic
29+si lumina ochilor mei
ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Asa creste Andrei 
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica
lylyana.ion spune:
Buna seara bortoseniile voastre,
Am ajuns in sfarsit acsa, astazi a fost ultima mea zi de munca
, si m-am speriat tare cand am vazut ca s-a inchis subiectul. Mi-am revenit cand v-am regasit...Din pacate in seara asta sunt tare obosita pentru a mai sta in fata calculatorului
, dar de maine recuperez eu noul capitol si ma pun la curent cu toate noutatile.
Noapte buna tuturoooorr 
DN 10.02.1981
UM 05.02.2009
DPN 12.11.2009
viitoare mamica de baiat
29
Katyuscha21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ramonika Katy - tu cand afli ce e bebe? |
habar nu am cu siguranta cand voi naste

29+si lumina ochilor mei
ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006Asa creste Andrei

Burtica

Aniversarea nuntii
Bebica din burtica

Ramonika spune:
da nu l-ai intrebat pe doctor daca si cand vei face o ecografie? nici morfofetala nu se face la voi?