Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (91)
Raspunsuri - Pagina 13
monis5 spune:
De taiat venele Ramo. Nici macat tara bananiera nu putem fi ca nu avem banani 

monis
30
acum si cu poze
laviniablaga spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monis5 De taiat venele Ramo. Nici macat tara bananiera nu putem fi ca nu avem banani ![]() ![]() ![]() monis 30acum si cu poze |

ioi, ioi monis...mare dreptate ai!A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii puternica si mai ales fii fericita....Lavi,
29+mami de
RaresCristianCamera lui Rares
Poze
Ramonika spune:
| citat din mesajul lui monis5 De taiat venele Ramo. Nici macat tara bananiera nu putem fi ca nu avem banani ![]() ![]() ![]() monis 30acum si cu poze |
da, trist...
toti o apa si-un pamant... de la asa-zisa "mama", pana la asa-zisii "doctori"... praf...
Katyuscha21 spune:
| citat din mesajul lui Ramonika da nu l-ai intrebat pe doctor daca si cand vei face o ecografie? nici morfofetala nu se face la voi? ![]() |
se face da nu e ca in romania ca la aproape fiecare vizita eco si control pe masa tata.aici de cand sunt insarcinata doar un singur control si acela ca am facut papanicolau si de al doctor rezident doctorita numai venea si imi zicea ce eu deja stiam.
si cand ma duc la controale nu imi face nimik decat asculta inima la bebe ,imi ia tensiunea si masoara burta.atat in rest nimik si imi zic ca totul e ok chiar daca eu am dureri de burta spate si ec mai am eu totul e normal si nu dau pastile sau ceva calmante ca se merge pe natural deci daca e sa mori Doamne fereste mori natural.

29+si lumina ochilor mei
ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006Asa creste Andrei

Burtica

Aniversarea nuntii
Bebica din burtica

www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica

www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu

Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA.
AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!!
laviniablaga spune:
| citat din mesajul lui Katyuscha21 [se face da nu e ca in romania ca la aproape fiecare vizita eco si control pe masa tata.aici de cand sunt insarcinata doar un singur control si acela ca am facut papanicolau si de al doctor rezident doctorita numai venea si imi zicea ce eu deja stiam. si cand ma duc la controale nu imi face nimik decat asculta inima la bebe ,imi ia tensiunea si masoara burta.atat in rest nimik si imi zic ca totul e ok chiar daca eu am dureri de burta spate si ec mai am eu totul e normal si nu dau pastile sau ceva calmante ca se merge pe natural deci daca e sa mori Doamne fereste mori natural. ![]() |
O Doamne! Si de exemplu, daca te duci la un cabinet privat si ceri tu o ecografie, nu te consulta...la un alt medic...nu neaparat la cel la care mergi de obnicei?
A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii puternica si mai ales fii fericita....Lavi,
29+mami de
RaresCristianCamera lui Rares
Poze
Ramonika spune:
| citat din mesajul lui lylyana.ion Buna seara bortoseniile voastre, |
ce tare!

expresia asta chiar ca n-am mai auzit-o...

in schimb ieri la piata am cumparat nuci de la o tiganca. si imediat dupa mine venise o femeie sa ceara si ea nuci. si tiganca-i zice "intai o servesc pe doamna (eu), ca-i bortzoasa"...
Ramonika spune:
| citat din mesajul lui Avalon Eu as intra mai des, dar sincer sunt cam in pana de inspiratie... va citesc cu constiinciozitate, dar nu prea am ce zice... |
cred ca (aproape) toate ne-am "lovit" de pana de inspiratie macar o data...
si eu la fel, insa ii dau inainte cu tupeu, ca stii care e faza? daca toate ajungem in pana
e buna logica mea de la ora asta?
mai voiam sa zic ceva, dar am uitat...
Katyuscha21 spune:
am cerut de la 3 medici care toti ma trimeteau de la unul la altul ca pe o minge daca ma duk la particular dau si bani si nu putini si tot cu nimik nu ma aleg iar eco particular la fel as face si acum dar e ft scum si nu imi permit
am acum pe 23 sept programare la alt gineco ca asta care o am acum mai bine as naste acasa singura si sotul sa asiste si am auzit ca asta e bun si sa vedem ce o sa zica sunt chiar curioasa nu am nevoie sa imi faca nu stiu ce decat sa ma consulte cum trebuie si sa stiu ca bebe e bine.
astia asculta inima lui bebe si imi zic ca totul e bine da de unde stiu ei ca totul e bine ca aude doar inimioara.ca acum o auzi si peste 2 minute nu nu e mai bine pt un eco dar mai astept un pik sa vad ce o sa zica doctorul asta si daca nu fac eu pe d---cu in patru si ma linistesc eu ca bebelina al meu e bine
29+si lumina ochilor mei
ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Asa creste Andrei 
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica
Katyuscha21 spune:
RAMONIKA mai auzimm si noi ceva nou nu??
da e tare faza![]()

29+si lumina ochilor mei
ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Asa creste Andrei 
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
raluci_b spune:
fetele, gata o parte din camera, ma duc sa bag caeva poze 
27+
Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro